Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdybych se neumel rozhodnout mezi ps4 a xbo, tak uz bych umel.
  • Tak DD je moje hodne oblibena hra, stejne jako DS, ale pribeh bych u DD zrovna nevyzdvihoval.
  • Vsak koukat na fotbal misto jit si ho zahrat je stejne pitome. Televizni sportovec je stejne smesna figurka jako you tube hrac.
  • Protoze to neni otrok a prohlasil, ze chce delat originalni hry a ne druhe dily.
  • TheGGG
    je to 18+, nic pro tebe, omalovánky jsou jinde
  • Takže ps4 bude můj novy systém.
  • "a jenom cvok, by chtěl sledovat hry od FromSoftware na youtube..." vyrok sedlaka co zije v 20 tom storoci. na sektor nechodim ten este o par urovni pod games ;) ale mas pravdu vratim sa ne lepsie portaly
  • MickeyMutant
    "What drew me to the Dark? I do not know. I feel affinity ... and warmth. Something universal, nostalgia ... even. Those who discover Dark realize this. This game lies closest to the Dark. That is why I made it. May the Dark shine your way, young Undead."
  • jak rikam, dočista mu hráblo
  • Loneck
    Hidetaka Miyazaki:

"One of the core concepts that I've had, even with Dark Souls and Demon's Souls, is my mission and my goal is to make a very beautiful game," he says as the demo draws to a close. "I know a lot of people have a hard time believing it when I say those words, because that's not the first thing that comes to mind. I always believe that there is beauty in darkness. And so with Bloodborne, I feel like the darkness is darker, which means the beauty is going to rise - and you'll be able to really see that beauty out of the darkness."

Každý ať si to přebere jak chce.
  • tak já nevim, nemělo by se to zakázat ? *2*
  • muj názor je že jedine chorá nebo posedlá mysl dokáže delat na nečem takovém - ty spousty krve, kuže vnitrností a masa v tom traileru - z toho bych blil kdybych to musel hrát. démon dneska řádí ve svete a ukazuje se to i v herním prumyslu
  • kennyB
    Protože jestli to bude stejně dobré jako DS, tak bude zase o jednu kvalitní sérii více. Já osobně se tedy těším.
  • P1trs
    teda se*e me jedna vec, a to ze Miyazakiho poslali delat na tomhle misto DS, proc toto nenechali delat toho saska, co delal DS2? jak slibovali, ze tim serie neutrpi bla bla bla
    dal nechapu proc nas chcou dojit dalsim temnym ARPGckem
  • MickeyMutant
    "...děláme opravdové hry pro lidi, co milují hry."

To by mě zajímalo, jestli to v japonštině zní stejně blbě jako v češtině. Asi jo.
  • kennyB
    Taky pravda. Ale bylo od té doby v nějaké hře to, že nepřítel odkopával granáty???
  • Tak tohle bych si zrovna radši zahrál, než sledoval na youtube. Já si snad tu konzoli na starý kolena nakonec pořídim.
  • frag.ment
    Jo a ve své době byl i Pacman skvělá hra..
  • Lawliet
    Mezi Sony a Microsoftem určitě válka existuje a dokazují to časté akce typu beta Evolve exkluzivně pro XBOX a podobně. Je to jen přetahovanice o zákazníky. Mezi publikem XBOXu a PS to až tak horké být nemusí, ale kde jde o prachy, je válka. U nás už je celkem irelevantní, ke komu se v boji přihneme. Pouze poskytujeme neplacenou reklamu.
  • kennyB
    Jo, první Medal of Honor byla skvělá hra. Nikdy nezapomenu, jak mi pes přinesl odhozenej granát zpátky *1* Panter Front taky byla dobrá hra *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit