Přejít na výpis diskuzí
Souboje v Bloodborne budou hektičtější než v Demon's Souls
11.6.2014 | Ladislav Loukota
45 příspěvků
-
Já vím že to nepatří do diskuze, ale kdo by rád viděl remake her Medal of honor 1 a Panzer front ?
-
A myslíš, že v Korei u nějaké herní tv říkají, že je to stejně konzolová sra.ka, jakou to má konzolovou grafiku a jak tohle může někdo hrát s gamepadem???
-
Tak se vrať na sector. sk ty sedlák, pokud se ti tady nelíbí. Je to napsáno s vtipem, takže nevidím, kde je problém a jenom cvok, by chtěl sledovat hry od FromSoftware na youtube...
-
znova, no a co ? v tom clanku sa im neposmieva za to ze drzkuju ale zato ze ich to bavi viac ako hranie. nech si zajde do takej korei kde mas x tv programov kde ide len hranie a ludia to normalne sleduju. ako vravim v poslednej dobe tu same perly pisu nejaky sedlaci
-
No jo, jenže ti co většinou jen sledují videa, tak nejvíce držkují co je na té, či oné hře špatného *1*
-
a co ze to tvrdia ?? tak vela ludi viac bavi pozerat ako hrat ?? pre niektorych je to zabavnejsie. vidis v tom nejaky problem ?? drvivu vacsinu ludi bavi sledovat futbal ale malokto z nich ho hrava
-
podla mna ani ziadna vojna konzol neexistuje, jedine tak v hlavach par specialnych jedincov. ja mam rad vsetky konzoly a zariadenia a tak isto aj vacsina ludi co poznam, nik uz dnes neriesi co je lepsie, lebo ziadna platforma uz dnes nie je diametralne odlisna od ostatnych, niekto tu zaspal v puberte..
-
Proč? Dyť tu diskutucí, hlavně z řad pcčkářů pořád tvrdí, že je lepší koukat na youtube než to hrát. Ano, takové nesmysly zde píší, tak se nediv, že pak příjde rýpnutí...
-
posledny odstavec znova na urovni skolkara, niekto si tu lieci komplexy?
-
omg, len to nie
-
V tom nevidím problém. Jsou natolik sebevědomí a mají víru ve svou značku/jméno, že si to můžou dovolit vydat na jediném zařízení (Sony samozřejmě exkluzivitu řádně zacáluje). Pánové v kravatách prostě sází na nejjistější jistotu.
Na druhou stranu kvůli jedný hře bych PS4 nekoupil, ale já prostý živáček nejsem důležitej. *1* -
Jiný kabátek = jiný visual (klidně i jinej krejčí *15* )
Po dvou videjcích přesněji.
http://games.tiscali.cz/tv/project-beast-unikle-kousky-teaseru-16313 -
To je pravda.. Se podívejte jak božsky vypadá na PS4 Infamous a pak na multiplatform Watch Dogs, které i na PC vypadá dost ošuntěle...
-
Každej kdo dohrál DD ví, že hlavní příběhova linie je "zamlžená", stejně jako v Souls...
-
Díky tomu že se hra dělá jen na jednu platformu se mohou vývojáři zaměřit na maximální využití výkonnu dané platformy. Exklusivity vždy vypadají najlíp a patří k nejlepším hrám na dané platformě. Každý si musí zodpovedně vybrat sbírku titulů, které mu nejvíce vyhovují.
-
Já si nemyslím, že tohle je válka platforem (PC/konzole) spíš válka konzolí PS/XBOX. Uvažme. Kdo by si kupoval další platformu kvůli exkluzivitkam? Jeden ze 100 potencionálních zákazníků? Já mám taky hrozně rád serii Crash, ale neválí se mi tu konzole PS1 a to je to podstatně menší investice.
-
To můžeš těžko říct po jednom CGI. Já teda vídím úplně jiný styl uchopení vizálu než v Dark Souls. Po stránce hratelnost? To nemůže v současností říct nikdo..
-
K čemu je exkluzivita dobrá? Budí to dojem, že jen chtějí nutit lidi kupovat platformu, kterou jinak nepotřebují/ nechtějí...
-
Já to teda hraji už přes 80 hodin a přijde mi to, jako Dark Souls v novém kabátku. I ti houndi, i ti tupí zombie-sedlácí-upíři, jak holow. Určitě tam budou velcí badass upír-knighti. Teda na mě to tak rozhodně působí DA v novém krvavém, drsném (nechci říkat temném, to už DA bylo) kabátku.
-
Tak každý kdo hrál DS ví že je zde lepší story než v DD. Jen není podáno tak mainstreamovým stylem.