Přejít na výpis diskuzí
Souboje v Bloodborne budou hektičtější než v Demon's Souls
11.6.2014 | Ladislav Loukota
45 příspěvků
-
Teda vypadá to jak Dark Souls s upírskou tématikou, ale ta první část je jenom dobře. V DS mám už 82 hodin a nějak mě to furt nechce pustit, když mám čas a to druhé? Novej universe si dám zkusit!
Ještě, že volba padla na PS4, protože tohle by mě určitě jednou mrzelo. -
-
Právě. že to vůbec nevypadá jako Dark Souls....
-
-
Já to teda hraji už přes 80 hodin a přijde mi to, jako Dark Souls v novém kabátku. I ti houndi, i ti tupí zombie-sedlácí-upíři, jak holow. Určitě tam budou velcí badass upír-knighti. Teda na mě to tak rozhodně působí DA v novém krvavém, drsném (nechci říkat temném, to už DA bylo) kabátku.
-
-
To můžeš těžko říct po jednom CGI. Já teda vídím úplně jiný styl uchopení vizálu než v Dark Souls. Po stránce hratelnost? To nemůže v současností říct nikdo..
-
-
Jiný kabátek = jiný visual (klidně i jinej krejčí *15* )
Po dvou videjcích přesněji.
http://games.tiscali.cz/tv/project-beast-unikle-kousky-teaseru-16313
-
-
-
-
-
Tak ten konec nebyl povedený, nevím proč se zdejší články snaží pořád do něčeho rýpat. Prostě exklusivity jsou na každé platformě a je to jen dobře.
-
-
K čemu je exkluzivita dobrá? Budí to dojem, že jen chtějí nutit lidi kupovat platformu, kterou jinak nepotřebují/ nechtějí...
-
-
V tom nevidím problém. Jsou natolik sebevědomí a mají víru ve svou značku/jméno, že si to můžou dovolit vydat na jediném zařízení (Sony samozřejmě exkluzivitu řádně zacáluje). Pánové v kravatách prostě sází na nejjistější jistotu.
Na druhou stranu kvůli jedný hře bych PS4 nekoupil, ale já prostý živáček nejsem důležitej. *1* -
Díky tomu že se hra dělá jen na jednu platformu se mohou vývojáři zaměřit na maximální využití výkonnu dané platformy. Exklusivity vždy vypadají najlíp a patří k nejlepším hrám na dané platformě. Každý si musí zodpovedně vybrat sbírku titulů, které mu nejvíce vyhovují.
-
-
To je pravda.. Se podívejte jak božsky vypadá na PS4 Infamous a pak na multiplatform Watch Dogs, které i na PC vypadá dost ošuntěle...
-
-
Já si nemyslím, že tohle je válka platforem (PC/konzole) spíš válka konzolí PS/XBOX. Uvažme. Kdo by si kupoval další platformu kvůli exkluzivitkam? Jeden ze 100 potencionálních zákazníků? Já mám taky hrozně rád serii Crash, ale neválí se mi tu konzole PS1 a to je to podstatně menší investice.
-
-
podla mna ani ziadna vojna konzol neexistuje, jedine tak v hlavach par specialnych jedincov. ja mam rad vsetky konzoly a zariadenia a tak isto aj vacsina ludi co poznam, nik uz dnes neriesi co je lepsie, lebo ziadna platforma uz dnes nie je diametralne odlisna od ostatnych, niekto tu zaspal v puberte..
-
-
Mezi Sony a Microsoftem určitě válka existuje a dokazují to časté akce typu beta Evolve exkluzivně pro XBOX a podobně. Je to jen přetahovanice o zákazníky. Mezi publikem XBOXu a PS to až tak horké být nemusí, ale kde jde o prachy, je válka. U nás už je celkem irelevantní, ke komu se v boji přihneme. Pouze poskytujeme neplacenou reklamu.
-
-
-
-
-
Takže ps4 bude můj novy systém.
-
To rýpnutí na konci je povedené.... :)
-
Tak tohle bych si zrovna radši zahrál, než sledoval na youtube. Já si snad tu konzoli na starý kolena nakonec pořídim.
-
Já vím že to nepatří do diskuze, ale kdo by rád viděl remake her Medal of honor 1 a Panzer front ?
-
-
Jo, první Medal of Honor byla skvělá hra. Nikdy nezapomenu, jak mi pes přinesl odhozenej granát zpátky *1* Panter Front taky byla dobrá hra *3*
-
-
Jo a ve své době byl i Pacman skvělá hra..
-
-
Taky pravda. Ale bylo od té doby v nějaké hře to, že nepřítel odkopával granáty???
-
-
-
-
Hidetaka Miyazaki:
"One of the core concepts that I've had, even with Dark Souls and Demon's Souls, is my mission and my goal is to make a very beautiful game," he says as the demo draws to a close. "I know a lot of people have a hard time believing it when I say those words, because that's not the first thing that comes to mind. I always believe that there is beauty in darkness. And so with Bloodborne, I feel like the darkness is darker, which means the beauty is going to rise - and you'll be able to really see that beauty out of the darkness."
Každý ať si to přebere jak chce. -
-
"What drew me to the Dark? I do not know. I feel affinity ... and warmth. Something universal, nostalgia ... even. Those who discover Dark realize this. This game lies closest to the Dark. That is why I made it. May the Dark shine your way, young Undead."
-
jak rikam, dočista mu hráblo
-
-
Škoda, vypadá to, že dělají v podstatě další Dark Souls. Aktuálně jsem zhruba v polovině druhého dílu a už se to dost opakuje. Proč nezkusí něco jiného, třeba ve stylu Dragon's Dogma - prostě pořádné RPG s příběhem, rozhovory nebo něco ve stylu Vagrant Story, prostě ne zase rubačku se zombiemi v temných ruinách...
-
-
omg, len to nie
-
Každej kdo dohrál DD ví, že hlavní příběhova linie je "zamlžená", stejně jako v Souls...
-
Tak každý kdo hrál DS ví že je zde lepší story než v DD. Jen není podáno tak mainstreamovým stylem.
-
-
Tak DD je moje hodne oblibena hra, stejne jako DS, ale pribeh bych u DD zrovna nevyzdvihoval.
-
-
-
muj názor je že jedine chorá nebo posedlá mysl dokáže delat na nečem takovém - ty spousty krve, kuže vnitrností a masa v tom traileru - z toho bych blil kdybych to musel hrát. démon dneska řádí ve svete a ukazuje se to i v herním prumyslu
-
-
je to 18+, nic pro tebe, omalovánky jsou jinde
-
tak já nevim, nemělo by se to zakázat ? *2*
-
-
Kdybych se neumel rozhodnout mezi ps4 a xbo, tak uz bych umel.