Přejít na výpis diskuzí
Soubojový modul Star Citizen s pěti módy vyjde v květnu
11.4.2014 | Adam Homola
319 příspěvků
-
hra hodna královské platformy
-
Ten zoufalý brekot zdejších konzolistů je hudba pro moje uši *1*
-
-
Nj, konzolisti chudáčci musí pořád poslouchat mnohonásobně hlasitější nářky PCčkářů, jak něco zas nevyšlo (RDR), vyšlo později (GTA), port stojí na*ovno (GTA IV, Dark Souls) atd., tak aspoň vůbec víš, jaké to je... *1* užij si to, brzy budeš zase zoufale brečet Ty *1*
Navíc, upřímně, ten poměr ubrečenců je na PC brutálně vyšší...petice za porty to jasně dokazují, jak jsou PCčkáři zoufalí po konzolových hrách... *1* -
-
občas neškodí nazývat věci pravými jmény, třeba zmršené porty, a DS i GTA IV nic jiného nebyly, na druhou stranu, na GTA IV je krásně vidět že když se probrala z porodních bolestí, vyšla z toho nakonec díky modům, vylepšené grafice a lepšímu ovládání lepší hra než byla původní konzolová verze
RDR jsem hrál, je to dobrá hra, o tom žádná, ale není to zas taková modla jak se někteří tváří, prostě "jenom" GTA z divokého západu, jako hlavní přínos té hry vidím fakt, že prošlapala cestu pro spoustu herních mechanismů do GTA V -
-
No zrovna GTA IV nesnáším ze všech GTA nejvíc (naopak mám rád pětku), že nějaká lepší grafika tý hře fakt nepomůže a je to s*it na konzolích i PC (obě verze jsem hrál, na PC i s grafickými mody)
Naopak, jako jsem nas*án ze čtyřky, tak také zbožňuji RDR, protože ta hra měla prostě snad vše, co jsem od kvalitní hry požadoval a patří k tomu nejlepšímu, co bylo možno během minulé generace hrát na všech platformách...(z PC only her mě podobně bavil jen Zaklínač)...
-
-
-
-
Docela sranda pozorovat konzolove fanatiky, jak se na forech kvuli teto hre vztekaji a breci. *1*
Ono vubec ty diskuse tady jsou vazne zabavne. PC fanatici breci, jak konzole brzdi vyvoj (coz je do jiste miry pravda) a ze se na pc nedostanou nektere exkluzivity a konzolovi fanatici se zase vztekaji, kdyz si nejake studio dovoli pracovat na PC exkluzivni hre s vizualni strankou o level vyse nez cokoliv co na PS4 a x1 vyjde.
Clovek se tady vazne nekdy zasmeje. *1* -
-
Tak neboj, já jsem si na fórech užil dost breku kvůli GTA, pitomejm portům, pozdním vydání PC verzí, takže je hezké, že i Ty víš, jaký je to pocit, když druhá strana se vzteká, jako malý děcka... *1*
-
-
Vis, ja nepatrim k zadne "strane". *1* A vztekaji se a breci obe strany, respektivei deti a omezenci, kteri porad bezhlave brani to sve. *3*
-
-
No ještě jsem chtěl dodat, že pc rasa je prostě všemohoucí. Normálně sedím u pc 12 hodin denně a pořád nechápu, jak něco tak skvělého mohlo vzniknout. Někdy jen tak sedím a koukám na své pc a žasnu a do očí se mi derou slzy. Je potřeba, aby si každý pc-čkár uvědomil, jaký to má štěstí být pc-čkárem. Že je to čest, povinnost a služba, která nikdy nekončí. Jste stráž. Jste ochránci. Jste hledačí pravdy. Jste/Jsme pc- rasa bohem vyvolená. Třikrát huráá pro PC-rasu
-
-
Jo a kdyz uz chces nekoho napodopovat, tak si dej priste pozor na to, jestli dotycny pouziva diakriticka znamenka. *3* Ono je to pak docela fail, kdyz se vydavas za nekoho jineho a pouzivas hacky a carky, kdyz dotycna napodobovana osoba je nepouziva. *3*
Ne, ze by tva snaha nebyla prokouknutelna i bez toho. To jen spis takova rada, kdyz se budes priste snazit trochu vice to maskovat. *1* -
Pro frajera, ktery se vydava za me: Kde si prosimte vycetl, ze jsem pc hrac? A kde jsi vycetl, ze povazuji pc za to nejlepsi? Nez zacnes podobne trapne reci, tak se priste zamysli.
Existuji totiz i taci lide (a ted te to mozna sokuje), kteri nejsou vysazeni na jednu jedinou platformu, kterou mu rodice koupili pod stromecek a plivou na vse ostatni, protoze si nejak musi (predevsim pred sebou samym) obhajit, ze ty ostatni platformy nepotrebujou a ze ta jejich je ta nejlepsi.
Trikrat hura pomatenym dementum. *1*
-
-
-
Helma! Helma!
-
-
Na demo je ten efekt pekny, ale ked pojdes do xx-tej bitky tak to uz bude akurat liezt nanervy. :)
-
-
Helmu vem čert, ta animace trvá chviličku. Spíš ty vrata by chtělo trochu popohnat :))
-
-
Ve fialní hře zřejmě behem toho než ty vrata se otevřou tak budeš provádět nějaký pre-flight přípravy ... nastovování a tak možno.
-
-
V tom případě už nevidím problém :)
-
-
-
-
-
Moc tejto hre fandím, a to nie len ako fanúšik všetkého čo lieta. Celý ten projekt pripomína časy prvých PC hier doby predkomerčnej, keď autorm šlo v prvom rade o dobrú hru *5*
-
-
Ano proto pokradli prvně 50 mega a zatím ani neví, kdy to vydají. Zatím je to spíš pračka na prachy. Ale CainPullo a jemu podobní si popláčou z nostalgie a přišoupnou jim nějaké dolárky. OMFG to je doba, platit za hru roky do předu. Trololo, LoL, WTF!!!!
-
-
„OMFG to je doba, platit za hru roky do předu.“
Říká se tomu investice. Zcela běžné v dnešní době. Myslím, že není nutné vysvětlit, co „investice“ znamená. -
Prej pokradli. Frajere, ty to mas v hlavince trochu pomotane.
A pokud nekdo chce podporit vyvojare a hru, ktera by beznym zpusobem nejspis nikdy nevysla (alespon ne v soucasne dobe), tak proc ne? Nuti te snad nekdo jim penize poslat? Nuti te nekdo tu hrat?
Samozrejme, ze je to risk a muze z toho vylezt ledasco, ale ocividne to hodne lidem za ten risk stoji, protoze velky producenti tradicni cestou takovou hru zjevne nejsou ochotni vytvorit a uz vubec ne hru usit na miru PC s vyuzitim vykonu, ktery nabizi (z logickych duvodu). A tak se lide chytli prilezitosti.
Nechapu co te na tom tak sere. Nemas na to PC a na konzole se to zatim nechysta tak proto tady brecis? Nebo proc ti to tak vadi?
Naopak ta hra ukazala, ze i na PC se porad muze financne zadarit i vetsim pc exkluzivnim projektum, jen musi dostatecne zaujmout, prijit s necim, co pc hraci opravdu chteji.
Ted jeste, aby to tvurcum neprerostlo pres hlavu a nerozsypalo se jim to pod rukama. Pokud se zadari a vyleze z toho dobra hra, tak se nejspise muzeme v budoucnu dockat vice takovych projektu. Projektu, do kterych velky hraci jako EA, Ubi apod. nejsou ochotni jit.
Pokud naopak neuspeje, pak velke KS hry to pohrbi na dalsich par let. -
-
Na co nemám PC? Na imaginární hru? Na to mi stačí moje vlastní fantazie. Jestli si naivkové myslíte, že se dočkáte této hry s tím co nasliboval, tak jste vážně hloupoučcí. Mír s vámi a svobodu Tibetu!!!
-
-
Uvědomuješ si, že to samé bych mohl říct o tobě? Třeba takhle:
Jestli si naivko myslíš, že se nedočkáme této hry s tím, co nasliboval, tak jsi vážně hloupoučký. Mír s tebou a svobodu Tibetu!!!
Víš, co tím chci říct? Jak Star Citizen nakonec dopadne, neví nikdo, nevím to já a nevíš to ani ty. Lidé, co na Star Citizen přispěli a přispějí, mají svá očekávání, která vycházejí z toho, jak RSI hru propaguje. Vložili svou investici do projektu, o kterém si myslí, že by jim mohl přinést radost z hraní takové hry. Jaký je význam tvých příspěvků, netuším. Kdo chtěl nebo chce přispět, tak přispěje. Kdo nechce, tak nepřispěje.
Mám to tak chápat, že se bojíš o naše peníze a proto nás chceš upozornit, že podle tvého názoru, jsme naletěli a že z toho nic nebude? Mám to tak chápat, že tě zajímá naše blaho? Je to tak? -
Jaky model vestecke koule to mas? A kde se da poridit? Hodila by se mi do podnikani.
A ja necekam nic, penize jsem jim neposilal, ale hru ockem sleduju a jsem na ni zvedavy.
Jestli hra bude alespon z pulky takova, jak slibuje je ve hvezdach. Tedy vlastne s vyjimkou mistra Z, ktery uz ted vi, ze to bude fail imaginarni hra. *1*
Vazne by me zajimalo, co ti tak na te hre vadi. Ze by ses uz spalil s nejakym KS projektem? *1* -
-
Chudak uz nevi jak by zatrollil, tak se to snazi znegativnit i ostatnim... HAMBA MU!
( o to lepsi bude zjisteni ze to dopadne jeste lepe no prinejmensi tedy dopbre, to se chudakum jako on navzdy zbori svety... jak domecky ze sirek *2* )
-
-
-
-
Zjisti si informace a okolnosti. Potom nebudeš za hlupáka.
-
To nerikej, vzdyt to je Kris Robertz duchovni fotrik Wink komándru... jake pak pokradly vzdyt vybrali akorat tolik aby mohli dal pokracovat ve svem veledile.
Takove reci se na webu o hrach nerady slysi. Priste vaz slova, nebo budes (od nekoho) bit! *16* *12* -
Pokradli? Víš, že pomluva je trestná? Ale chápu, anonymní nula si může dovolit asi všechno, když si myslí, že internet je anonymní. *11*
-
-
-
že konzole jsou nextgen hahaha TOHLE JE NEXTGEN! Tohle kdyby mela spustit konzole tak by explodovala
-
-
Jinak ještě k tomu spouštění na konzoli...nebudu se tady hádat, jestli by to jelo nebo ne...to je na vývojářích, jak se s tím poperou...
Spíš by mě zajímalo, jestli je vůbec mezi konzolovým publikem o tuto hru zájem?...nějakou petici, velikostí podobnou alespoň z poloviny petici na PC port GTAV jsem nezaregistroval (na to, jakej má hype a kolike mega vybrala), což naznačuje, že prostě ten zájem na konzolích asi není takový, jako je na PC o GTAV, což by znamenalo i pozdější nižší prodeje... -
-
a proc by to chteli konzoliste, tahle hra bude komplexni simulator, z toho by konzolistu hlava rozbolela, *15* *2*
-
-
To je hezký, jenže Ty asi nechápeš, co znamená nextgen...abych to vysvětlil...
Slovo "nextgen" je zkratka pro "next generation", což v překladu znamená "další generace", kde v tomto případě se hovoří o další generaci hardwaru konzole, protože se konzole po určité době vymění a nastoupí další, vylepšená verze konzolí... -
-
Když mě někdo pozve na nejlepší čaj na světě, čekám, že dostanu nejlepší čaj na světě a ne pytlíkový, který si dělám doma.
Když někdo označí konzoli za next generation, čekám, že dostanu opravdu mílový skok v porovnání se současnou generací, a ne to samé v bledě modrém jen aby mě prodejci podojili jako kozičku. -
Jenže oni zároveň tvrdili, že ten nextgen bude našlapanej, takže pepa má pravdu ...
-
-
Jako jasný, hardwarově jsou na tom obě současné konzole hůře (optimalizací lze hodně věcí dohnat), ale jen jsem chtěl upozornit na nesprávné použití slova nextgen.
-
-
To byly jen dva z vícero případů, navíc 486 DX4 na 120MHz (včetně AMDčkovýho 133MHz, což byl mimochodem tehdy supr procák) bylo pořád lehce pomalejší jako 75MHz pentium, takže to je skutečně pořádnej vykonnostní skok. A říkat, že nemůže přijít takovej grafickej skok jako ve výše uvedeným případě bych považoval za krátkozraké.
-
-
Začínám si myslet, že neumíš porozumět psanému textu. Tohle je už několikátej komentář k různýmu tématu, kdy vše převracíš na svoje rádoby smyšlenky a na nich zakládáš svoje teorie. Nic z toho, co jsi uvedl jsem nenapsal. Je vidět, že jsi jen obyčejnej netovej provokatér, co si snaží honit ego. Bacha, aby tě z toho nezačalo něco bolet, když jsi na to sám :)
Tímto končím, takže si napiš svůj poslední komentář, ať se cítíš "nahoněně" a pokračuj o diskusi dál. -
nie *1* ty stále nerozumieš, že podstatný je výkon, to je to čo hráča a vývojára zaujíma ako prvé. To je to čo umožňuje tie "skoky" o ktorých tu kecáš. Písal si, že by si chcel skok aký poskytoval prechod zo 486 na Pentium a ten si dostal aj s velkou rezervou, tak si nesťažuje a choď sa trochu zchladiť.
-
Hochu, soustřeď se na to, o čem se psalo. A to bylo o tom, co očekávat od pojmu nextgen. Ne nějaký tvoje kydy o dvojnásobným výkonu. Mimochodem já nesrovnával procesory dle frekvencí, to byl jen příklad toho, aby si vědátoři jako ty, dokázali představit, jak se zvedl výkon, při stejně taktovaným procesoru s jinou architekturou. V případě 486 na pentium to tak bylo, z ps3 na ps4 nikoliv. Píšeš o hrubým výkonu, já o změně/vývoji architekrury. Prostě motáš jablka a hrušky. Můžeš se tady snažit psát svoje nekonečný výlevy a utvrzovat sám sebe o své nekonečné pravdě a moudrosti, ale to je tak vše.
-
Zgr: snažíš sa ale nejde ti to. Podstatný je rozdiel výkonu a ten bol medzi prvými pentiami P5 a posledným 486 DX4 cca dvojnásobný na takt, resp. dokonca aj o niečo menší *3* Celkový rozdiel vo výkone bol medzi nimi menší ako rozdiel medzi PS3 a PS4.
-
Tve c-beame, fakt už raděj občas mlč. První pentium byl vůbec první skalární procesor a výkon byl v tomhle případě extra vyšší, než v předchozí generaci procesorů. Srovnávat to s přechodem PS3 na PS4, to chce hodně "odvahy", spíš hlouposti :) Kdybys uvedel z PS2 na PS3, tak by se to dalo ještě uznat. Každej inženýr z IT by ti za tohle dal černej puntík a zákaz přispívat do fór ohledně HW.
-
dvojnásobný výkonnostný rozdiel medzi 486 a Pentiom na clock je podľa teba" pořádnej vykonnostní skok" ? tak potom prečo prechod z PS3 na PS4 kde je naŕast výkonu omnoho vyšší podľa teba nie je poriadny skok ? :) urob si v tom poriadok.
V grafike už neprídu skoky ako v minulosti hlavne ak sme už v dobe kedy majú niektoré hry pomerne blízko k fotorealizmu a kedy napríklad vizualizácie alebo filmové animácie už fotorealizmus dosiahli. Jednoducho nás čaká pomalá evolúcia pekne krok, kde tieto kroky budú čoraz menšie, početnejšie a menej badatelné.
-
-
podle mě je "nextgen" spíš jen taková marketingová fráze
-
-
no on prechod zo 486 na Pentium nebol zase tak revolučný ... posledné 486 procesory za prvými Pentiami príliš nezaostávali. Určite tam bol menší rozdiel ako medzi PS3 vs PS4. A také skoky v grafike ako v minulosti už nebudú, čo je naprosto logické.
-
Obměna HW je jen upgrade. Nextgen by měl přinýst něco skutečně "revolučního, skokovýho", jako přechod z 486 na pentium, ze softwarové vykreslování na hw a podobně.
-
Ale vždyť přesně popisuje tu generační obměnu hardwaru, která probíhá po nějaké době konzole na trhu...nebo alespoň takhle já slovo nextgen chápu...
-
-
-
zamotává se to tím, že "next gen" u konzolí je hardware co byl rok dva zpátky na PC, kežto Nextgen na PC je to na konzolích uvidíme s příchodem PS5 a Xbox 0 a na PC tak příští rok *4*
-
-
-
-
v tejto diskusii sa zase potvrdilo, že nie každý (anonym) je troll alebo rovno idi*t ale väčšina trollov a idi*tov má za nickom (anonym). Ale tak redakcia sa vyjadrila, že chce kvantitu v diskusiách tak ju má.
-
-
Co já? Splňuji tvoji definici?
-
-
Videl som embedovane video uz tri krat + stream raz. Co som videl ma uchvatilo. V prvom rade grafika a fyzika, az na detekciu zasahov a kolizii na konci videa, ale to urcite opravia. Vyzera to byt perfektna zabava. V tomto videu sice nie je hudba, ale v zazname z predstavenia DFM je fakt skvela. Uz aby vysiel update hangaru a ide sa na pohadzovanie helmy :-)
Ak si chcete po vydani DFM zahrat team deathmatch s partiou priatelov, pridajte sa k Stargate Command:
http://www.starcitizen-sgc.com/ -
Koukal jsem na přímý přenos a 45minuté zpoždění začátku nebylo zrovna příjemné, možná i proto byla prezentace podle mě dost rozpačitá a jde vidět, že bugů je stále dost, ale dá se to v této fázi očekávat a grafika včetně prostředí vypadala vskutku dobře. Konečně bude k hangar modulu i co hrát. *2*
-
niektorí diškutéri by si už konečne mohli všimnúť, že s príchodom crowdfundingu sa čosi zmenilo. Ten totiž otvoril cestu vývojárom ktorí ak majú potrebné schopnosti a skúsenosti môžu vytvoriť špecifickú hru aj pre malú skupinu hráčov bez tlakov vydavatela, podľa vlastných predstáv s absolútnou kreatívnou slobodou. Čiže to čo bolo kedysi bežné vďaka nízkym nákladom na vývoj hier, dnes obnovil práve Kickstarter. A za to mu patrí obrovská vďaka !
Tí čo poznáte niekoho kto pracuje pre väčšie herné štúdio viete akému tlaku sú ľudia v ňom vystavení, aké kompromisy musia v záujme masových (ne)nárokov prijímať a že nejeden vývojár iba ticho závidí pozíciu ľudí CIGC. Preto verím, že čím ďalej tým viac talentovaných ľudí bude odchádzať a zakladať nezávislé spoločnosti na báze crowdfundingu. A aj keď sa touto formou dajú (zatial) ufinancovať prevažne iba menšie projekty, môže to byť jediný spôsob ako vniesť do hier viac kreativity a obnoviť/založiť žánre o ktoré masy nemajú záujem.