Přejít na výpis diskuzí
Soubojový modul Star Citizen vyjde 29. května
19.5.2014 | Petr Poláček
94 příspěvků
-
Koukat se z jednoho bodu do vesmiru a tvrdit, ze tak vypada vesmir je kapanek kratkozrake. Navic Star Citizen nekopiruje nas vesmir, ale vlastni. A hry jako takove nemusi 100% byt podle reality, potom uz by to nebyla hra, ale model reality.
-
vubec nic ja prece tuhle diskuzi nezačal
-
Já se maxi obávám, že se pouštíš do debaty plné plochých a děravých argumentů, kde jsou fráze Einsteina vytrhávany z kontextu ve snaze docílit závěru, který by byl ale v rozporu se zbytkem jeho Einsteinovy práce. To by byla tak komplexní a vysilující debata, že není v zájmu nikoho, kdo se chce na herním portálu bavit, aby byla vůbec odstartována. Existuje Einsteinova rovnice pro gravitační pole i Einsteinova gravitační konstanta. Diskutovat ale nad existencí gravitace, gravitonů a kdo ví co ještě… já opravdu moc nechápu, co tím chceš docílit. Co je tak špatného ve hře Star Citizen na gravitaci, že ti očividně nedá spát? Jestli ti vadí slovo gravitace, tak si místo něj dosaď tu „sílu“, kterou uznáváš.
EDIT:
Kdo v dnešní době z normálních lidí vůbec chápe obecnou teorii relativity? Proč ji vlastně měli obyčejní lidé znát. I ta zastaralá Newtonova teorie se pořád používá, protože je jednoduchá a má vcelku přesné výsledky. Koho zajímají výchylky, rozdíli v setinnách a podobně? Komu prospěje hra, která by potřebovala superpočítač, aby mohla simulovat námi známou přesnost sil ve vesmíru? K čemu tohle všechno? Vyjmenuj mi jednu jedinou vesmírnou hru, která funguje přesně jako skutečný vemír. Stačí mi jedna. -
Pokud vím, tak Einstein počítá s gravitací ... jenom ji jinak vysvětluje. Jako zakřivení prostoru. Ale pořád to můžeš označit jako gravitaci.
-
"problem tohoto technologickeho dema je že vas po chvili hrani prestane bavit a dostavi se stereotyp"
Tady pan nadporučík Dub už to očividně hrál... -
ačkoliv se to muže zdát jako vtip tak newtonovi teorie ze 17. stoleti jsou dnes jiz davno prekonane, einstein vubec nepocita s gravitaci
-
lol
-
Ne, ve vesmiru neni hmotnost ani gravitace.
-
Jakou chybu?
-
tak už se to podařilo
-
ahoj prosím tě nemáš nějakej kontakt snažím se ti poslat zpravu na starcitizen ale furt mi to háže chybu
-
Tam je taky lepší napsat Rest in pieces. *1*
-
Vo twitchi nevim, nekoukám se jak lidi hrajou hry, každopádně je to zase taková ta lidově internetová variace - většinou tyhle hovadiny pocházej z fourchanů a podobnejch stok civilizačního úpadku a zvrácenosti... ale "rip in pieces" se třeba občas hodí.
-
Taky jsem to napsal s nadsázkou spíš kvůli tomu komickýmu následku. Džííízs tady to zase všichni vzali jako návrh poslanecký sněmovně..
-
se stim smiř
-
Teď mě tak napadá, nejsi to ty s tou gravitací z minulého článku? Jestli jo, tak nebudeme se o tom snad znovu bavit, že ne? *5*
-
Tak je to alpha ... u těch je celkem normální, že to nejsou hotové hry, určené k dlouhodobému hraní. Ale třeba War Thunder hrají lidi celkem dlouho a ten toho nenabídne co se gameplaye týče o mnoho víc. Ale má víc obsahu.
-
Tak víš jak, je to hra a ne simulátor od NASA. Má to bavit hráče a ne jenom astrofyziky s potřebou vyžadování maximálního detailu. Tak či onak, nebude lepší hodnotit vesmír ve Star Citizen, až na to přijde vhodná chvíle? *4*
-
problem tohoto technologickeho dema je že vas po chvili hrani prestane bavit a dostavi se stereotyp. jinak by taky mohli občas vyjít ven a kouknout se na oblohu jak vlastne vypada vesmír (takhle ne)
-
Tak že jsou na twitchi retardi neznamená, že to je dobře ...