Přejít na výpis diskuzí
Soubojový modul Star Citizen vyjde 29. května
19.5.2014 | Petr Poláček
94 příspěvků
-
Celkem solidně? Chlapče, žádná současná hra ve vývoji na SC nemá.
-
No, v skutočnosti Chris len naznačil, že by sa v budúcnosti mohlo za takých podmienok uvažovať o konverzií. Po vydaní SC. A to hlavne z dôvodu, aby hra nemusela podliehať kompromisom súvisiacim s konzolami a ich obmedzeniami.
-
Než se zase zvrhne diskuke u Star Citizen k fenomálním konverzacím konzole vs. PC, tak bych chtěl poprosit, zdali by se potenciální budoucí aktéři podívali do diskuzí pod předešlými články ke Star Citizen. Já vím, že každý má právo na svůj vlastní názor a já to také respektuji. Jen je mi líto, že místo diskuzí nad hrou to jsou pak diskuze plné urážek, jízlivosti a výčitek. A přitom Star Citizen nikomu neubližuje a zaslouží si civilizovanou diskuzi jako každá jiná hra *3*.
Prosím, prosím, smutně koukám *7*. -
Pravda hra je vyvijena aby byla: "nejlepsi simulator vsech dob" az to bude tak to bude, a je to vytvareno aby to bylo zabavne " jmeno chris, je zaruka on je perfekcionista a dela to proste aby to bylo zabavne hratelne a fotorealisticke" hraci plati , Hrac, Hracum vytvari ... :) kdo pamatuje Wing commandera atd.. vi svoje :)
-
Mno s tim rozdilem, ze chteji dat k dispozici serverovou cast, aby si tak kdokoliv mohl vytvorit vlastni svet, ve kterem bude pouze jeho komunita, kterou do ni pusti.
-
navíc jestli si to někdo stáhne tak budou muset rozjet server, jako se to stalo WoW
-
Aspon zaklad se dozvime za 10 dni :)
-
tyhle hry hrají srdcaři, neříkám že si jí nikdo na PC nestáhne, ale nemyslím si, že v tomto případě budou prodeje nízké, mínus ti nedám ale plus také ne
-
V tom se mylis. O konzolove verzi se uvazovalo a klidne by se i uvazovalo, pokud by Sony a Microsoft meli rozumnejsi moznosti distribuce teto hry a jejich patchu.
-
Dej si facku a pak se podivej o cem tahle hra je, ano? Tato hra je plne sponzorovana na zaklade prispevku od hracu na tve nejmenovane platforme PC. Takze pokud chteji vydelat, tak jim staci hru vydat a uz maji vydelano - oficialne.
A za dalsi, Roberts jasne rekl, ze by rad udelal hru pristupnou i pro konzole, ale bohuzel nebude ohybat hrbet vsemoznym omezenim, ktere mu kladou pod nohy Sony a Microsoft. -
Ta hra vypadá fakt skvěle po grafcký stránce, to nemohu popřít ani za nic. Bude se to ale dobře hrát?
-
SC je primarne pro PC, a vubec se neuvazuje o verzi pro konzole.
-
předvídám ti tak 50 mínusek a do dvou dnů tě najdou s klávesnicí zaraženou v hlavě.
Jinak hra vypadá celkem solidně a pro ty znás co příjmají podobojí není důležité na čem vyjde. -
Tak pokud chtějí vydělat, tak by hlavně měli už oznámit konzolovou verzi. Ne kvůli mě či ostatním konzolistům, kteří mimochodem hromadně nepodepisují petice, jako to má ve zvyku jedna nejmenovaná platforma, ale kvůli sobě, aby měli i třeba na další hru a ne aby skončili po této hře a na další neměli prachy.