Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale pobavil jsi. *15*
  • Nemyslím si, že by to mělo být nějak tragické, ale pro slzy nevidím, to je fakt. *9*
  • nazhavte sve koule.. kristalove!
  • Jack1947
    Nekdo psal , ze to urcite nebude F2P hra a hle, teorie se stala skutecnosti, bohuzel. *13*
  • smejki
    myslím, že na koncept GTA online by se tohle dost blbě navlíkalo. Dedikovaný servery imho na problému nic nemění - i ty mají svoje náklady a ty někdo musí platit.
  • Hh, vase problemy na moji hlavu:-) Mikrotransakce jsou pro nedockavce co tou hrou zijou. Vetsinou se da hrat i bez nich, pokud si clovek neohloda zavisti nehty az na kost, jen co kolem nej probehne "vystajlovanej" kolega. Nehledejte se v tech hrach, neni to skutecnost, proste hrejte;-)
  • jezismarja tos bral fakt vazne?
  • Nemam cas , drvim Total War, a az sa mi omrzi kupim si GTA V a na novuckom PC si to asi hned spustim 2 krat zaroven nech mi ta karta nezamrzne.
  • nikde, vzhledem k tomu že půlka lidí v multiplayeru GTA IV stejně cheatuje *1*
  • Nikdy jsem neslyšel o funkčním emulátoru poslední generace konzolí. Co já vim tak ani emulátory předchozí generace nefungujou na 100%..
  • Samozřejmě nejde o žádný problém. Rockstar si zaslouží všechny peníze za to, že vytvořili mistrovské dílo desetiletí - GTA5.

A je jen přirozené, že v multiplayeru budou mít navrch ti, kteří si koupí výhody. Reálný svět tak funguje už dávno, tak kde je problém?
  • prudislav
    zeptej se za pul roku - pak to bude že pravděpodobně s vyšším FPS a DX11 featurami (alespoň podle informací z XMLka PS3 verze , kerá má bugreporty z PC verze)
  • nene sem na soukromy a mame zpoplatnenej zachod
  • tě šikanujou jo? a svačinu si aspoň odevzdal?
  • armu drží hlavně modeři a dobře udělaná trojka.. ironie je že EA si přidělala konkurenci tím že neumožnil modování BF3 (viz project reality)
  • Omg sem dneska ve skole zapomnel zaplatit za zachod *8*
  • http://cmi.memecdn.com/597/1461597.jpg
  • Tak já to myslel obecně, DLC jsou některé dobré ale převážně je to jenom rýžování.
  • Královská platforma je jen NES, nevzdělanci! A hned za ní kalkulačky Karce.
  • hraje se to v pohodě, jen se zatím musím spokojit s nízkým rozlišením, mizerným framerate, poloprázdnými ulicemi a absencí modu a hrát to na konzoli, do doby než udělají port na královskou platformu *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit