Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Jasnovidecký kroužek Games.cz opět zasahuje.
    • nazhavte sve koule.. kristalove!
      • Ty z Číny? Já mám své dvě originální a nefalšované. Už od narození, jednoduše dobrý věštec se s vybavením už narodí. *1* *1*
    • Furt lepší než Jolanda. Mimochodem čtu tady, že tě přejede trabant. Bacha!
  • A na druhou stranu jako proč ne? Pokud si toho dneska ještě někdo nevšiml zadarmo ani kuře nehrabe a pokud bude gta5online víc než nastavená kaše singleplayeru nemám stímhle problém.

Pokud díky pár hlupákům co do toho budou cpát prachy a živit tím zčásti chod serverů a tím i zvyšovat šance na nový obsah, jsem pro. Já si budu vesele pařit for free . Na druhou stranu je to i na setupu Rockstaru aby to pak nezrujnovalo celou ekonomiku.
    • Kupování herní měny naprosto vždycky zruinuje herní ekonomiku...
      • nemám stejnou zkušenost ... tydle odhady na "tuty" a "vždycky" .. :D *6*
    • ale chápu že vy jste tady na slova typu mikrotransakce hodně háklivé publikum, takže vám nějaká varianta že by to nemuselo bejt zas úplně zlé nepřipada v úvahu :D
  • Já se jen divým že Vás štvou mikrotransakce. Pokud si chce někdo hned změnit look tak si připlatí, pokud si chce vytunit fáro připlatí .. Pak v tom fáru projede kolem mě a dostane RPG do kastle. A smrt bude zadara *1* - pro všechny
    • Jak ohavné a podlé
      • ale velice zábavné *3*
        • To ano:-D
  • heh zdá se mi to, nebo je tohle období padu mnoha Fanbase ? protože Bioware už to pokazily,Sega Tračila na CA s Rome II Arma III se zatím drží i přes absenci kampaně(respektive tu se to drží protože je to česká hra) zdá se mi to nebo tu nakonec zustanou jenom Obsidian a Cd Project ? protože Rockstar začíná být Nenažrnaný a trochu arogantní.Když ztratíte Fanbase není to tak hrozné pořad vyděláte dost ale upřimně řečeno nemužete to podělávat pořad viz (Bioware Dragon Age 2 a mass effect 3) Sega (Company of Heroes 2 je dobrá hra ale není to "TO COH" a Rome II byl vcelku fail) takže když se na ty udalosti podívate tak se nám začímá Herní Scena měnit.Mě by jen zajimalo co z toho vyleze
    • armu drží hlavně modeři a dobře udělaná trojka.. ironie je že EA si přidělala konkurenci tím že neumožnil modování BF3 (viz project reality)
    • XorxoxTalarius
      No je to docela mozne, mozna nas ceka nova renesance, kdy lide budou lide kupovat hry podle jejich skutecnych kvalit a ne podle toho ze jsou fanousky
    • *Tlačila*
  • Čas ukáže odpovědi na všechno.
  • Tak hlavne oni tvrdia ze online budu zasobovat obsahom aj dlho po vydani a nakolko tych ludi co ten obsah budu robit treba platit, tak su mikroplatby len logicke. maju to robit zadarmo? Ked sa spatne pozrem na ME3 multak, kde som len s ingame menou nazbieral vsetky zbrane, mody, postavy, tak sa toho vazne nebojim. A tiez tam robili rozne eventy, vdaka prave ludom co si kupovali balicky za bioware body.
  • Hh, vase problemy na moji hlavu:-) Mikrotransakce jsou pro nedockavce co tou hrou zijou. Vetsinou se da hrat i bez nich, pokud si clovek neohloda zavisti nehty az na kost, jen co kolem nej probehne "vystajlovanej" kolega. Nehledejte se v tech hrach, neni to skutecnost, proste hrejte;-)
  • Samozřejmě nejde o žádný problém. Rockstar si zaslouží všechny peníze za to, že vytvořili mistrovské dílo desetiletí - GTA5.

A je jen přirozené, že v multiplayeru budou mít navrch ti, kteří si koupí výhody. Reálný svět tak funguje už dávno, tak kde je problém?
    • nikde, vzhledem k tomu že půlka lidí v multiplayeru GTA IV stejně cheatuje *1*
  • LionelHutz
    Tohle se dalo čekat... Akorát moc nechápu proč tolik lidí kvůli tomu brečí...nějak ty servery platit budou muset. Pokud to nebude pay to win formát tak je to OK, nechcete? neplaťte.

A ten argument typu "OMG už vydělali 2 bambiliardy, přece nepotřebujou víc" je strašně k smíchu.... to jako po dosažení X prodaných kopií/Y mil. zisku mají přestat? CEO by si to od vlastníků sežral (a to nejsou akciovka, tam by byl tlak asi ještě větší)
    • XorxoxTalarius
      No nevim jak ty, ale ja jsem za tech dvacet let zvyklej ze kdyz mela hra multiplayer, tak ho mela zdarma
      • LionelHutz
        No on taky zdarma bude nebo mi něco uniklo? To, že něco půjde urychlit/usnadnit mikroplatbou neznamená, že nejde hrát bez nich.
        Tohle už je moc...oni udělají multiplayer (nutno podotknout, že u hry, která je z 90% o singlu, v podstatě opak toho, jak to má nastaveno třeba CoD) v předchozích dílech kromě IV ani žádnej oficiální MP vůbec nebyl a když na tom chtějí něco vydělat, tak všichni ječí, přitom ani netuší jestli to tak vůbec bude, a pokud jo, tak nikdo neví jak moc se to promítne do hratelnosti

*5*
    • Co bys cekal ve state, kde se zivi a vladou populisticky podporuje nenavist zdechlaku vuci lidem, kteri maji vic nez ostatni.
  • Omg sem dneska ve skole zapomnel zaplatit za zachod *8*
    • tě šikanujou jo? a svačinu si aspoň odevzdal?
      • nene sem na soukromy a mame zpoplatnenej zachod

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit