Přejít na výpis diskuzí
Soubor ze stránek Rockstaru hovoří o mikroplatbách v GTA Online
24.9.2013 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Mikrotransakce jsou asi jediná volba, jak udržet MP ve vývoji a zásobovat novým obsahem. Pokud je to dobře nastavené, tak to neovlivní hratelnost a funguje to jakoby dobrovolná dotace od hráčů, za kterou si vyslouží nějakou malou odměnu (nový skin atd.) Tenhle model je podle mě parádní a bude se využívat častěji. Prostě nějak se vydělávat musí, dnešní svět tak prostě funguje a kdyby se tomu ty firmy nepřizpůsobily, tak nevim kam to dojde... A jsem rád, že jsou lidi který takhle vývojáře podpořej (samozřejmě jen u her, které mají nastavený normální model, ne P2W, které taky nenávidim, obzvlášť, pokud si člověk musel ještě koupit originálku).
-
Ja bych se chtel zeptat PCckaru, jak se jim to GTA V vlastne hraje?
-
-
Copak, maminka ti nezaplatila poplatky na PS a ty nemůžeš hrát online, tak kopeš vzteky kolem sebe? *1*
-
Ale pobavil jsi. *15*
-
Nemam cas , drvim Total War, a az sa mi omrzi kupim si GTA V a na novuckom PC si to asi hned spustim 2 krat zaroven nech mi ta karta nezamrzne.
-
zeptej se za pul roku - pak to bude že pravděpodobně s vyšším FPS a DX11 featurami (alespoň podle informací z XMLka PS3 verze , kerá má bugreporty z PC verze)
-
http://cmi.memecdn.com/597/1461597.jpg
-
hraje se to v pohodě, jen se zatím musím spokojit s nízkým rozlišením, mizerným framerate, poloprázdnými ulicemi a absencí modu a hrát to na konzoli, do doby než udělají port na královskou platformu *4*
-
-
Královská platforma je jen NES, nevzdělanci! A hned za ní kalkulačky Karce.
-
-
A vieš, že sa hovorí: "Po smiechu príde plač?" *3*
-
dobře,děkuju střejda pracuje v rockstaru a tak mi sehnal tajný PC port.a btw trochu jsem se zasekl na vykradení klenotnictví mužeš mi poradit ?
-
Jo v pohode ... na mem 3 roky starem PC jsem pres emulator X360tky vytahl okolo 40 framu, sice je to peknej hnus jelikoz to neumi vetsi rozliseni nez 1280x720, coz na mem monitoru vypada vypada blbe a ty low res textury tomu taky nepridaj, ale uslo to ... ted ale hraju Saints Row 4 a bavi mne to kralovsky, tak na nejake GTA nemam moc cas
-
-
Nikdy jsem neslyšel o funkčním emulátoru poslední generace konzolí. Co já vim tak ani emulátory předchozí generace nefungujou na 100%..
-
-
To je !FAKE! pro naivní trouby a zoufalce. Žádný emulátor Xboxu 360 či PS3 není funkční a všecky videa na YT a články na webech jsou tu jen, aby na dané stránky nějaké děcko kliklo a majiteli stránky dali prachy, že zhlédne reklamy, které na stránce má. *3*
-
jezismarja tos bral fakt vazne?
-
-
-