Přejít na výpis diskuzí
Soud zastavil dodávky PS3 do Evropy, zásoby se tenčí
1.3.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Mel sem ps1.ps2 a nakonec sem mel i ps3 koupyl sem ji za 18000 v cr hned jak visla ale pak me sony nastval se odebral linux chtel sem vrati prachy u prodejce ale uz stratil zaruku a kdiz sem psal sony tak me poslala nekam tak sem rad ze aspon nekdo jim slape na paty at but to LG nebo pirati jen donich *1*
-
-
Tohle je nazornej pripad co z lidi udelaj konzole
-
Takže ty jsi jeden z těch který používal PS3 s Linuxem?
-
-
Jasne mam PC tam mam Ultimat 7 a na ps3 sem mel linuxe bohuzel SONY vidal firware a uz mytam nesli jo a melsem ps3 tu 60 g verzi jak tam sly ty hry hrat origosky s 2 a to vydrzelo dokut to pan SONY zase vidal firware a uz tam zase nejdou jako sorry ale kdiz sly na stari ps2 hrat hry s ps1 tak nechapu proc to nejde na ps3 SONY se chovaj jak prasata tak at sito uzijou jako sorry ale prome v ti dobe 18000kc je docela dost penez a to nepocitam kolik sem utratil za origos hry na ps2
-
-
To je zajímaví, ja mám PS3 60GB s nejnovějším FW a hry pro PS 2 mi tam šlapou bez problému. Ty si tak možna viděl PS3 u Vietnamců na tržnici ( o tučnákovi ani nemluvim )
a tam ti to fakt nemohlo fachat. To Stan, to si mu to fakt sežral? -
-
no pochybuju ze u vtnamcu koupis ps 3 za 18000kc kupoval sem ho v elektro wordu 60 g prines sem ho domu hnet sem skusil hry na ps2 a neslitam musels stahnout firwar mel sem nejnovejsi firwar a proste myto nejde linux nejde nejdou hry na ps1 a ps2 doutam jen hry ps3
-
-
LOL do pomocny zavedli internet :-).
-
-
hehe dobrej vtip za 1 nejsem czech ale Ital a za 2 v CR ziju 5 let tak sorry ze chybuju jestli chces klidne budu psat po mym jazice a za 3 nesnasim rasisty nebo buziky jako sy ty.ale sorry to je pro tvuj mozek asi moc co ?
-
-
Opravdu si zkoušel vrátit PS3 když sebrali pdporu Linuxu a vykašlali se na tebe? Co ti řekli? Ptám se jen ze zvědavosti, protože přesně tohle jsem předpokládal, že se děje.
-
-
-
-
-
-
Ali by ju zrusit dovoz ps3 do eu uplne navzdy, sony si robi co xce, nehladi na vyvojarov a normlychludi, tak to maju malicku odplatu, buhehe
-
Tolik arogance a ubohosti v jedný diskuzi.
-
mozna se naskyta prilezitost pro vyhodnej prodej starsi ps3 jako nedostatkovyho zbozi. skoda, ze tu svou nemam v umyslu prodavat :D
-
A ja marne doufal ze nekdo uspel s zalobou na sony kdyz zakazali u PS3 poustet tam linux... ona je to dalsi smesna korporatni patentova valka.
-
Proč skoro všichni pomlouváte ps3,třeba už v dnešní době nemá tak dobrou grafiku ale me se ta grafika na ps3 líbí a už tady prosimvás neříkejte že pc je nejlepší nebo xbox360
-
-
smir se s tim ze v cr tohle bude odveka debata. lidi co ps3 v zivote nevideli budou porad tvrdit ze je to vrak protoze na pc jde hw dopredu, ale uz nevedi ze hw ps3 ma porad co nabidnout a ze misto zvysovani hw narocnosti her se u ps3 vyvojari ucej naplno vyuzivat jeji moznosti. a ze hrani neni jenom o grafice a ze si radsi pustim multiplatformovku na ps3 s mensima detailama nez na nabusenym pc, ale proste dam disk do mechaniky a hraju, zadny pachteni s instalaci, ochranou, vychytavanim detailu a ovladani...
-
-
To nemá cenu řešit, chytří lidé se těchto debat zřeknou, taky mě štvou lidi co chválí shitbox nebo Pc, když závidí nebo já nwm.
Neřešil bych, ať si řikají co chtějí, mi pskáři víme svý =) -
-
Jenze ono je to ze rikaj ze ma ps3 hnusnou grafiku prevazne dano tema hrama protoze vetsina z nich ma podobnou grafiku jako xbox360 protoze delat kazdej titul na kazdou konzoli zvlast je desne finacne a casove narocny tak to udelaj tak aby to jelo jak na xbox tak na ps3 s minimalnima zmena kvuli jinemu systemu a lidi pak rikaj to je hnusna grafika a maj pravdu ale neni to konzoli ale tema hrama kdyz se kouknete na tituly co vysli exkluzivne pouze na ps3 tak ty z te konzole se snazi vymacknout maximum a vypadaj skvele ale tituly co vyjdou jak na xbox tak na ps3 vypadaj stejne takze asi tak
-
-
to je pravda ze multiplatformovky sou zmrveny kvuli hw slabsimu xboxu, ale uplne stejny nejsou. napr. burnout paradise kterej sem hral na xboxu i na ps3 vypada na ps3 lip. ne sice o moc, ale rozdil tam je. kazdop. tahle diskuse nebyla ani tak o rozdilech mezi xboxem a ps3 jako spis mezi pc a konzolema (tedy odveka neresitelna otazka :D
-
-
-
-
-
Mě by hrozně zajímalo proč když se tady bavíme o tom ze má Sony zákaz dovozu konzole do EU,tak tady worm rozebírá HW PS3?Spíš ho měli lépe rozebrat v pedagogické poradně :D
-
-
Me spis rozesmal ps3 je best - prej ma 8 jader :-)) PS3 ma jedno plnohodnotne jadro a to ridi dalsich 7 osekanych minijader a to svedci o jeho prehledu. Ale je to fuk o tomto tento clanek neni. Mimochodem ja mam ze zapnutym HT na Intelu taky 8 jader za par korun :-)
S tim ze pozastavili dodavky konzole nejak nechapu, kdyz se prodava kolik let. -
-
Já teda nevím jak ty ale já sem nikdy v životě mini jádro neviděl:) PS3 má opravdu 8:)
-
-
Tak nejdric si o tom neco zjisti. Je tam ridici jadro a pak mensi jadra, mimochodem PS3 ma jedno jadro deaktivovane, takze jich 8 nema, ktera se jmenuji SPE. Staci si do googlu zadat Cell processor
-
-
-
-
Pro mě za mě ať se to tady přestane dovážet třeba napořád... :DDD
-
-
ps3ka jedine misto cihly do stavby baraku jinak to nevidim *1*
-
-
No ještě kdyby to bylo vtipné.
-
-
za ty mas rad konzole? libujes si v nich? uspokojuti pohled na spoceny ovladac?
-
-
Když už chceš něco napsat i když to bude určitě blbost napiš to tak aby to šlo přečíst.
-
-
Nemusel jsi kvůli mě používat háčky a čárky. Ale jinak hezký no a k té otázce. Konzole jsou fajn a hraje se mi na nich dobře. A co se týká toho zpocenýho ovladače nemohu sloužit tvůj problém s pocením nemam a i kdyby jo je jedno jestli je to zpocený ovladač nebo zpocená myš.
-
Dobře keny11 speciálně pro Tebe to napíši znovu ve spisovné češtině. Prosím odpověz. Je to důležité! Že ty máš rád konzole? Libuješ si v nich? Uspokojí Tě pohled na zpocený ovladač?
-
-
-
-
-
ty ses dobrej kokot
-
-
Čo je? Opustil ťa frajer?
-
-
-
Po tom, co Sony s tou konzolí provedla - odebrání OtherOS, křižácké tažení proti "hackerům" atd. - jsem jenom rád, že je někdo trochu podusí.
A ne, další produkt Sony si dlouho nekoupím. -
Žádná škoda