Přejít na výpis diskuzí
Soud zastavil dodávky PS3 do Evropy, zásoby se tenčí
1.3.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Uz by mohli dojit kompltne PS3 a vsechny konzole. Ten kdo je stvoril se doufam bude smazit v pekle *8*
-
-
No ještě že všichni nejsou tak blbý jako ty.
-
Proč? Protože drží vývojáře (ne všechny) v kladných číslech?
-
btw: ta reklama napravo DABELSKA EREKCE me hrozne vzrusuje. *12*
-
-
ja mam mobil od lg, zitra de do bazaru to sou ale cikani ty od lg *11*
-
Já mám PS3 připojenou k televizi LG:-)
-
-
smrtici kombinace *1*
-
No, mám LG monitor ale naštěstí připojený na Xbox360, takže sem v klidu. peace
-
Do pr.ele, já taky.
-
V dalsim firmwaru ti ji odpraskne :))
-
-
:-))
-
-
-
Abych pravdu řekl, tak mě konzole PS3 nijak moc nenadchla a nekoupil bych si ji ani kdyby stála 2 000, - PC má mnohem lepší Hardware než "stařičká" PS3...
-
-
Ty jsi ale moula když nic nevíš tak nic nepiš.
-
to za to někdo platí, že u každého článku, ať se týká jakékoliv hry,hw nebo čehokoliv jiného, je hned jeden z prvních příspěvků obyčejný flame? Proč má potřebu se každý vyjadřovat ke každému tématu, i když k němu nemá, co říct? Dokonce změní téma, jen aby se mohl prezentovat... Ať jde o worma, Klause, Obamu, Putina ći Dalajlámu, pro téma LG vs. Sony je jejich osobní preference herního hw naprosto nepodstatná.
Ta a teď něco chytrého řeknu, abych taky nebyl offtopic- Sony má s PS3 problémy od začátku, až jsem překvapen, že s ním nakonec vytvořili plnohodnotnou konkurenci X360. Je divné, za jak dlouho se tyhle kauzy řeší- copak není Blu-ray mechanika v PS3 už od začátku prodeje? A to je pěkných pár let... Jinak je ale fascinující, jak každá technologická firma žaluje dalších 10 a sama je od dalších 10 žalována... že je to baví. -
PS3 ma 8 jader kolik ma tvuj PC haaa??? PS3 JE NEJLEPSI !!!
-
-
jedine co bolo na PS3 dobre, ze toho casu bol to najlacnejsi BluRay prehravac,
tych 8 jadier, pritom mizerny vykon, xbox360 pritom ma vyssi framerate,
a pre tych par hier co by som si mozno zahral, ale su len na konzoly sa nezrutim -
více někdy neznamená lépe
-
osum jader a přesto zaručeně nejhnusnější grafika ze všech platforem, toť ps3 *1*
-
-
a tebe nekdo nuti ty hnusne hry jako jsou uncharted,killzone,god of war,gt5,lpb....atd hrat?
vypada to ze nemas v hlave ani jeden celej mozek -
-
Nějak jsem nepochopil význam tvojí reakce :). Nicméně, ty hry nejsou zase tak krásný... Jak říkám, Crysis to strčí do kapsy a ještě si na tom se něco změní až s příští generací konzolí.
-
-
ok trochu jsem prestrelil pac jsem vstaval dnes v 5:20 rano tak me to tolik nemysli....nedoslo me ze je to reakce na koment PS3 ma 8 jader kolik ma tvuj PC haaa??? PS3 JE NEJLEPSI !!!
to ja netvrdim ale srovnavat dnesni pc s 4 roky starou konzoli taky neni zrovna koser....na to jak je konzole stara tak grafika u exluzivek je paradni ....si zkus zahrat crysis na prumerne pc sestave z doby kdy crysis vyslo....rekl bych ze bys zaplakal.hadat se co je lepsi je proste zbytecne pac neco ma to a druhe zas neco jineho...ja netvrdim ze je ps3 nejlepsi na svete. -
Ale no tak tyhle kecy typu Crysis je nejlepší a žádná hra nevypadá líp jsou už nuda. Ano Crysis má pořád nejlepší grafiku ale to neni to jediné co dělá dobrou hru.
-
-
-
-
dva prskači se sešli.. zastřelte se navzájem a odejděte
-
-