Přejít na výpis diskuzí
Soud zastavil dodávky PS3 do Evropy, zásoby se tenčí
1.3.2011 | Aleš Smutný
81 příspěvků
-
Tohle je nazornej pripad co z lidi udelaj konzole
-
Pravda, ale někdo se musí rozmnožovat, když intelektuálové chytaj negramoty na diskuzích po večerech. *3*
-
EU ma skoro 500 mil. obyvatel. Na pomery CR je to mesicne prodanych 5000 konzoli. To neni zas az tak nic zvlastniho. Ja si PS3 kupoval treba az vloni, kdyz byla Slim verze.
-
LOL do pomocny zavedli internet :-).
-
Ty uděláš líp, když si přístě místo rande domluvíš doučovaní z češtiny
-
Jasne mam PC tam mam Ultimat 7 a na ps3 sem mel linuxe bohuzel SONY vidal firware a uz mytam nesli jo a melsem ps3 tu 60 g verzi jak tam sly ty hry hrat origosky s 2 a to vydrzelo dokut to pan SONY zase vidal firware a uz tam zase nejdou jako sorry ale kdiz sly na stari ps2 hrat hry s ps1 tak nechapu proc to nejde na ps3 SONY se chovaj jak prasata tak at sito uzijou jako sorry ale prome v ti dobe 18000kc je docela dost penez a to nepocitam kolik sem utratil za origos hry na ps2
-
Jenze ono je to ze rikaj ze ma ps3 hnusnou grafiku prevazne dano tema hrama protoze vetsina z nich ma podobnou grafiku jako xbox360 protoze delat kazdej titul na kazdou konzoli zvlast je desne finacne a casove narocny tak to udelaj tak aby to jelo jak na xbox tak na ps3 s minimalnima zmena kvuli jinemu systemu a lidi pak rikaj to je hnusna grafika a maj pravdu ale neni to konzoli ale tema hrama kdyz se kouknete na tituly co vysli exkluzivne pouze na ps3 tak ty z te konzole se snazi vymacknout maximum a vypadaj skvele ale tituly co vyjdou jak na xbox tak na ps3 vypadaj stejne takze asi tak
-
Myslim ze se do toho budou pocitat i reklamacni kusy tedy ty ktere se posilaji kus za kus.(nemyslim to zle) Ale i tak to nebude asi stovka tisic kusu ani mesicne kazdopadne bych to bral i takhle, promo konzole apod.
-
Mňa zaujala informácia, že sony dodáva do Európy sto tisíc konzol týždenne. Kto to preboha kupuje ? Pred vianocami ešte pochopím, ale teraz, keď to už dávno nieje žiadna novinka a tí čo to chceli, to už dávno majú, naozaj neviem ako sa môžu tak rýchlo míňať. Pritom sa má Xbox predávať údajne ešte lepšie ako PS3, takže predpokladám, že tiež privezú do EU nejaké konzoly.
Inak čo sa týka výkonu, alebo grafiky, tak sú na tom PS3 aj Xbox podobne, čiže si môžu navzájom konkurovať, čo je dobré pre zákazníka... -
To nemá cenu řešit, chytří lidé se těchto debat zřeknou, taky mě štvou lidi co chválí shitbox nebo Pc, když závidí nebo já nwm.
Neřešil bych, ať si řikají co chtějí, mi pskáři víme svý =) -
Podobne to mela Nokia s Aplem a nakonec se to resilo mimosoudne slo taky o velky penize ale myslim ze to dopadne taky tak.
Jinac blahopreji vsem uzivatelum ktery resi ze ma PS3 8 jader a jak se vam poti ruce dostavate achivment za idiocii a pochopeni tematu. -
Ono to někdy vyjde na stejno.
-
tak predávajme lebo PS3 stúpa na cene v európe :D
-
"s zenskejma" , ne s manzelkou
-
Kalkulačka ti ale nikdy neřekne "dnes ne bolí mě hlava".
-
Get real life little losers, velky chlapy si hrajou s zenskejma, a ne s kalkulackama
-
Konzole jsou jako pocitacovy virus
-
Takže ty jsi jeden z těch který používal PS3 s Linuxem?
-
Mel sem ps1.ps2 a nakonec sem mel i ps3 koupyl sem ji za 18000 v cr hned jak visla ale pak me sony nastval se odebral linux chtel sem vrati prachy u prodejce ale uz stratil zaruku a kdiz sem psal sony tak me poslala nekam tak sem rad ze aspon nekdo jim slape na paty at but to LG nebo pirati jen donich *1*
-
Já teda nevím jak ty ale já sem nikdy v životě mini jádro neviděl:) PS3 má opravdu 8:)