Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ali by ju zrusit dovoz ps3 do eu uplne navzdy, sony si robi co xce, nehladi na vyvojarov a normlychludi, tak to maju malicku odplatu, buhehe
  • Nemusel jsi kvůli mě používat háčky a čárky. Ale jinak hezký no a k té otázce. Konzole jsou fajn a hraje se mi na nich dobře. A co se týká toho zpocenýho ovladače nemohu sloužit tvůj problém s pocením nemam a i kdyby jo je jedno jestli je to zpocený ovladač nebo zpocená myš.
  • Dobře keny11 speciálně pro Tebe to napíši znovu ve spisovné češtině. Prosím odpověz. Je to důležité! Že ty máš rád konzole? Libuješ si v nich? Uspokojí Tě pohled na zpocený ovladač?
  • Tolik arogance a ubohosti v jedný diskuzi.
  • Když už chceš něco napsat i když to bude určitě blbost napiš to tak aby to šlo přečíst.
  • za ty mas rad konzole? libujes si v nich? uspokojuti pohled na spoceny ovladac?
  • smir se s tim ze v cr tohle bude odveka debata. lidi co ps3 v zivote nevideli budou porad tvrdit ze je to vrak protoze na pc jde hw dopredu, ale uz nevedi ze hw ps3 ma porad co nabidnout a ze misto zvysovani hw narocnosti her se u ps3 vyvojari ucej naplno vyuzivat jeji moznosti. a ze hrani neni jenom o grafice a ze si radsi pustim multiplatformovku na ps3 s mensima detailama nez na nabusenym pc, ale proste dam disk do mechaniky a hraju, zadny pachteni s instalaci, ochranou, vychytavanim detailu a ovladani...
  • Drom
    smrtici kombinace *1*
  • mozna se naskyta prilezitost pro vyhodnej prodej starsi ps3 jako nedostatkovyho zbozi. skoda, ze tu svou nemam v umyslu prodavat :D
  • A ja marne doufal ze nekdo uspel s zalobou na sony kdyz zakazali u PS3 poustet tam linux... ona je to dalsi smesna korporatni patentova valka.
  • No ještě kdyby to bylo vtipné.
  • Proč skoro všichni pomlouváte ps3,třeba už v dnešní době nemá tak dobrou grafiku ale me se ta grafika na ps3 líbí a už tady prosimvás neříkejte že pc je nejlepší nebo xbox360
  • Me spis rozesmal ps3 je best - prej ma 8 jader :-)) PS3 ma jedno plnohodnotne jadro a to ridi dalsich 7 osekanych minijader a to svedci o jeho prehledu. Ale je to fuk o tomto tento clanek neni. Mimochodem ja mam ze zapnutym HT na Intelu taky 8 jader za par korun :-)
    S tim ze pozastavili dodavky konzole nejak nechapu, kdyz se prodava kolik let.
  • miker17
    více někdy neznamená lépe
  • ps3ka jedine misto cihly do stavby baraku jinak to nevidim *1*
  • Čo je? Opustil ťa frajer?
  • ty ses dobrej kokot
  • ok trochu jsem prestrelil pac jsem vstaval dnes v 5:20 rano tak me to tolik nemysli....nedoslo me ze je to reakce na koment PS3 ma 8 jader kolik ma tvuj PC haaa??? PS3 JE NEJLEPSI !!!
    to ja netvrdim ale srovnavat dnesni pc s 4 roky starou konzoli taky neni zrovna koser....na to jak je konzole stara tak grafika u exluzivek je paradni ....si zkus zahrat crysis na prumerne pc sestave z doby kdy crysis vyslo....rekl bych ze bys zaplakal.hadat se co je lepsi je proste zbytecne pac neco ma to a druhe zas neco jineho...ja netvrdim ze je ps3 nejlepsi na svete.
  • No, mám LG monitor ale naštěstí připojený na Xbox360, takže sem v klidu. peace
  • Do pr.ele, já taky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit