Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Saskoslav(Wallet Warrior) a jeho slovník - lowzole, butthurt, víc toho ten debyl neumí.
    • Jsi butthurt, ze musis hrat na lowzoli? *5*
      • NE hrají na na svém pc za 150K. Quad- Sli Titan Z.... Včera sem zrovna měřil FPS a 235 v Crysis 3.. To bylo husté semenoo....
        • Tak to je husty, musis mit hodne bohaty rodice. Ne jak GGG kterymu koupili jenom PS3.
          • ale to je škaredé, přece nám náš otec říkal že se nemáme smát chudým lidem. Né každý si může dovolit počítač za 650 000,- jako my. Můžeme děkovat pouze našmu otci veskoslavovi, že pro nás pracoval do roztrhání těla a pařídil nám takovouto herní sestavu.
          • PS3?! Kde by na to vzal?
    • TheGGG
      ještě rád říká kokůtek *6*
      • daj sem link na svoje steam konto
  • Saskoslav= Vallet Warrior. Největší Pc guma. Pozor, nediskutujte s ním. IQ nula.
    • Schvalne cekam, kdy ti dojde ze to bylo Wallet. Ty gumo co neumi opsat jedno slovo. *3*
      • TheGGG
        zato ty budeš tvrdý angličtinář, *1*
      • Haha, nachytal se :D guma...
        • Ano, strasne jsem se nachytal. Ted se stydim vzadu v koute. Schvalne jestli uhodnes dalsich asi 150 nicku, pod kteryma jsem sem psal.
          Jinak obdivuji tvou sebeduveru. *3*
          • Proč bych to dělal, tebe poznám vždy, tvoje vyjadřovaní je na úrovní zvláštní školy...
            • Asi jo, akorat ses spletl, chtel jsi tam napsat jsem misto jsi. *3*
            • No dál už nic, zakončil bych to tím, že jsi pyča. Jednoduché, prosté, výmluvné.
            • A dal? Zacina me to zajimat.
    • TheGGG
      náhodou je to sranda, dělá sice ostudu všem PC hráčům, i lidské rase, ale člověk se alespoň nasměje.
  • michaliuz18
    call of titans - crysis warfare? uz nevedia jak zaujat šupáci , potom tu hru este orezu a budu nam ju davat postupne v 5tich DLC za 20€ ... deticky si to kupia
    • Říká fanda Mass Effect, ach ty paradoxy... Dítě nazývá ostatní dětmi.
      • michaliuz18
        co sem pletes mass effecty, COD je odpad , ME nie , su to dve rozdielne hry neznamena ze ked som fanda ME ze nemozem povedat na COD nieco zle .. cod je grcka pre zavislacke deti co si kupia kazde dlc, mass effect je pre dospelejsich ,to ale nepochopis lebo si dite :D a neviem ze ja ako 21 rocny som este dite .. mam uz nejake tie hry za sebou este ked si cikal do plienky , cize mi nic nevyvratis :D a celkovo sa uz o hry ani tak neuzaujimam ,len obcas ked je volny cas, za chvilu bude matura, ptm praca ,a tak ved to poznas :D
        Idem uz spat zobrat si knihu mass effectu a citat si , potom spokojne spinkat a myslet na deti ktore trpia tieto cod hovadiny a nehaju sa oblbovat vyvojarmi ... nieco ako slovaci politikou
        • Ass Deffect je pro děcka, co nepoznají kvalitní sci-fi, a kterým stačí ke štěstí třikrát ohraný příběh jednoho všehozla, které se musí zničit jinak zničí celý známy svět a neobejde se to bez hrdiny, který položí za záchranu světa život. CoD jako naprosto odpadní série, ale pořád má lepší scénář než tehle vyblítek pro fakany.
          • michaliuz18
            :DD pepik jdi uz spát k matyskovi
          • Dildo_Vagins
            Jdi už spát theGGG, jseš trapnej, takhle tě z tý základky vyhodí, když budeš pořád zaspávat...
            • Dildo_Vagins
              to theGGG:
              Ne, díky, právě že mám na víc.
            • Lepší urážka tě nenapadla? Zkus to ještě jednou a lépe. Máš na víc.
            • Dildo_Vagins
              to theGGG :
              To už jsi teda velká holka. Poplácej se....
            • To je, ale ftipné. Jsi velice, ale velice ftipný. Pro info: Už jsem prolezl učňák na vesnickém učilišti v Horní Lhotě.
  • tesim sa. bude to pecka :)
  • The GGG, mistni chrabry zastance utlacovanych konzolistu a udatny bojovnik za prava CoD na existenci. Sikovny to hoch. Trikrat slava tomuto udatnemu bojovnikovi a pacifistovi.
    • TheGGG
      aneb, kdo nejede na vlně zdejší herní elity je za odpad.
      • Ne,jenom ty....
        • TheGGG
          běž si dát homo vláček dildusem a šaškoslavem (má rád kokútky budete si rozumět). Při tom se můžete plácat po zádech jak ste to těm CoD hráčům zase natřeli.
          • Mě vyzívá k homovláčku někdo,kdo má jako fotku Bíbra.....nejsi ty z Teplic cukrouši? *5*
            • já jsem z Pardubic a klidně tě naberu *14*
          • neni potreba, clovek co hraje cod to natira sam sobe.
            • TheGGG
              no jo, když tvé argumenty jsou jak od houpacího koně, musím to radši natřít sám sobě. *3*
    • Novodobý bojovník s větrnými mlýny...
  • http://steamcommunity.com/app/218620 payday 2 8200 hráčov
    http://steamcommunity.com/app/209160 cod ghosts 1042 hráčov
    • TheGGG
      payday 2: 8 320 hráčů
      Ghosts: 12 960 hráčů
      To sou aktuální údaje za tento den chlapče, lež ti nevyšla.
      • pozri si to znova bukvička *3* si si istý že máme rovnaký steam *1* ?
      • A komu to cpes? Stejne mas na shitzoli 20 fps. *15*
        • TheGGG
          no ty si zase úplně mimo co. Nemluvě o tom že všechny díli CoD mám na steamu.
          Jinak víš že 30fps považuje za standart i velká část pcčkářů? ne, nevíš protože ty nemáš ani to pc.
          • Pilgrim66
            Hele zbytek veci je mi tady ukradenej, ale clovek kterymu prijde 30 fps fajn je nenormalni. Nikdo jsem nepochopil a nepochopim jak s tim muze nekdo hrat.
            • D3 ma totiz stupidni a z analu vytazenej engine, kterej stutteruje a freezuje kvuli tahani dat z hdd.
            • Asharak
              Má pravdu. Poslední dobou už začínám použíávat i VSync, např. v D3 je to k nezaplacení *4* Holt LCD s chipem od nVidie ještě nejsou k dostání elevně :(
              Ale v bojovkách je těch 30 někdy i k dobru, táhlejší pohyby tomu někdy dodávaj správný šmrnc *5*
            • Homoboy tim chtel rict, ze gamepad je stejne tak nalejno a neda se s nim mirit, ze ti tech 30 fps vadit nebude.
            • TheGGG
              Tys nikdy neviděl žádnou hru běžící na konzoli že? Je rozdíl mezi myší a gamepadem a v podstatě všechny hry kromě závodních se dají hrát v poho i na 30fps. To ti poví i většina pc hráčů. Možná tak CS a pár dalších fps je lepší s 60, ale jinak je to jedno.
          • Ne, nevim. Hraju na 60 a vic fps. Tvojich 20 opravdu neznam a ani nehodlam. *3*
            • a?
            • TheGGG
              ale videa na YT běží pouze na 30fps a ani se tomu neříká hraní. *5*
  • BOŽE YES! Kevin Spacey a v CoDku? Paráda, už se nemohu dočkat, jakože fakt, tohle není ironie, já vlastním každé CoD od MW1 na Steamu, a tohle bude fakt pecka!
    • TheGGG
      víš že tu budeš za úplný odpad a špínu? Já taky netrollovat a na CoD se fakt těším a jak to dopadlo, zdejší herní experti dostávají záchvat.
      • Dildo_Vagins
        Kdyby si radši pomohl mámě umejt nádobí, než si tu dávat za pravdu psaním pod anonymama...

Btw, ty taky "netrollovat" ? Ty jsi z jaká kmen ?

Doufám, že jsem tvojí řeč napodobil dobře. Chtělo by to občas zajít do školy a ne pořád tátu prosit ať ti napíše omluvenku... *5*
        • TheGGG
          ty si to hodně užíváš co? Chodit na diskuze o hrách které neplánuješ hrát (a jsem si jistý žes ani předchozí díly nehrál) a jen tu hatovat. Líbí se mi jak ti došli rozumné argumenty a tak si se bleskově přetransformoval na grammar naziho. No chlapče tvé příspěvky neměli nikdy velkou váhu, ale teď si se propadl tak hluboko že už tě ani nevidím.
          BTW: jen takový dotaz, tvá přezdívka je důkazem tvé zastydlosti, nebo rodové degenerace? No mě obviňuješ z toho že vystupuji anonymně, předpokládám že dildo vaginus je tvé skutečné jméno.
          • Dildo_Vagins
            Tvl ty jsi takový dítě, že tu už ani nemusim nic psát, jsi se ztrapnil sám.

PS : Jdi spát ať nezaspíš do školy hovňousku. *5*
          • Ano, argumenty došli *15* Rekni zitra az zas pujdes sednout do lavic zakladky, at ti to nekdo poradne vysvetli.
            • TheGGG
              ty se z dildo vaginsem tak krásně doplňuješ. Řekni, komu z vás dvou spadlo dneska ve sprše mýdlo?
        • Ten kosoctverec neumi psat, kdyz mu to oznamis, zacne se vykrucovat ze to dela schvalne. To uz zname. Je to kokutek. *15*
          • TheGGG
            zdravím tvorečku, vydím že nějak moc rád zmiňuješ slovo k*kot. Je to jediná věc se kterou sis kdy hrál nebo co? Naštěstí pro mne, pár gramatických chyb neznamená nic vážného, zato z tvých příspěvků je cítit maximální věk 13let. Předpokládám že rodiče ti nekoupili ani PC ani konzoli a kamarádi se s tebou nebaví, protože nemají o čem. Zahořklý a zlomený proto lozíš po diskuzích a hledáš kde alespoň trochu uplatnit svou existenci.
            k0kůtku *5*
            • TheGGG
              nevím, nenašel tě veskoslav na dně svých propocených trenek? *5*
            • Tak to musi byt pravda, kdyz to rikas. A koukam mas i skvele argumenty. Nejsi jejdaskuv bratr? To je taky dobry dmnt.
            • TheGGG
              ale komentáře nemusí nikoho zajímat, to si zase nepochopil podstatu diskuze. Vím že ty bys rád byl zajímavý a středem pozornosti, ale já tady pouze skromně vyjadřuji svojí radost nad novým CoD. Můj názor ani nikoho zajímat nemusím, pomyslnou cenu největšího diskuzního primitiva už máš stejně v kapse ty, tak proč se snažit.
            • Samozrejme, rodice mi nic nekoupili a proto travis svuj cas psanim radobyvtipnych komentu, ktery vubec nikoho nezajimaji. To dava smysl. *3*
      • Aspoň se nebudeš cítit tak osaměle *3*
  • TheGGG
    bože to je arogance, takže každého koho baví CoD musíte hned napadat? *8* Jak si vůbec vy zakrnělé k*ndy dovolujete určovat co koho bude bavit a co ne. Né každý je odvařený z half life s nudnou a statickou hratelností a rádoby-intoušsky zamotaným příběhem. Sem hrdý na to že si mohu koupit každý rok jeden díl CoD a strávit v něm desítky hodin příjemné zábavy. Člověk s přezdívkou dildo vagins by pak měl dostat permanentní ban na účet, zřejmě se však jedná o nějakého chudáčka, co smočí tak maximálně nohu v kaluži a tak si musí své komplexi léčit trapnými přezdívkami a napadáním ostatních diskutujících. *5*
    No pokud vás to uklidní nadávejte mi do trollů, zřejmě každý koho baví něco jiného je troll. Vím že co pět minut chodíte do diskuze a čekáte jestli už na vás někdo zareagoval. Tak se nebojte, zase se můžete vyblinkat. *3*
    • Dildo_Vagins
      1. Kdo komu určuje co má hrát ty mentále ?
      2. Co to meleš o Half-Life ?
      3. My, normální lidi, nesoudíme podle přezdívek jako ty, ale podle těch debilních názorů co máš.
      4. Si buď "hrdý"na to, že ti tvý rodiče koupí každej rok novej CoD, maj aspoń od tebe klid.
      5. Ty tvoje komentáře narážející na sex. aktivitu jsou opravdu směšný, snaž se víc.

Jdi zase dohrát všechny Cody a nezapomeň si k tomu pustit tvýho idola JB...

Kvůli takovým ( zamindrákovaným nepíchačům, denně olizující plakát JB jako jsi ty ) se ten Cod už nikdy nezmění a bude to už jen navždy přehypovaná kupa hnoje...
      • TheGGG
        ále, chlapec si snaží hrát na hodného svatého člověka. Chceš snad říct ty sebestředný kri*líku, že ten hate co tu rozjíždíš se svou bandou retrofilních pomatenců na každého koho baví moderní fps je nějaká zásluhy hodná akce pro dobro všech?
        Myslíš že někoho zajímá co si myslíš o nových dílech CoD a o lidech co ho hrají. Ne, každému je to buřt, tu hru si kupují miliony hráčů a nějaká banda chytráků z diskuze nebude určovat co je dobré a co ne. Navíc vyčítat mě že narážím na tvůj nick a pak se smát mé profilovce je demagogie nejvyššího stupně.
        • Dildo_Vagins
          Tak já nevim, ale nick a avatar jsou dvě rozdílný věci.... to ale asi nepochopíš, ok...

To, že CoD je kupa hnoje, to si myslí víc lidí, ne jenom já.

Ty tvoje komenty jsou fakt úsměvný, prohlašuju tě za největšího ichtyla na Games.cz

Užij si to. *5* *6*
    • Asharak
      Takový hřích, urážet Half-Life *8* Zhyň démone!
      • TheGGG
        proč? ta hra byla nudná...
        • Asharak
          Co člověk, to názor. HL byl revoluční, vznikl mi z něj Counter Strike *14*
        • C-BEAM
          ja ti verím, že ťa nudila, rovnako ťa určite nudia aj stratégie alebo simulátory ... a práve preto by si mal hrať hry na tvojej mentálnej úrovni, napríklad cod a ak ťa trochu osvieti môžeš dokonca skúsiť aj pexeso.
          • TheGGG
            ale né strategie mě baví (snad až na starcraft, to je brak a blbost)
            Např. dawn of war, total war atd. zbožňuji. Tyto hry si totiž na nic nehrají, né jak HL, které se snaží tvářit revolučně, ale ve výsledku selhává na všech frontách. No ale najdou se jelita co to valve asi žerou.
    • Dochází ti, že díky tomu Half-Lifu, jsi se stal tím čím opovrhuješ?
      • TheGGG
        pořádně sem ani nepochopil tvůj příspěvek :) nejsi snad jeden z těch bláznů co si myslí že valve vymyslelo FPS žánr?
        • Tím, že lidem haníš jejich oblíbenou hru, protože oni dělají to samé, nejsi o nic lepší než oni a řadíš se mezi ně. Je mi tě líto.
          • TheGGG
            proč potom něco nenapíšeš jim? Jsem tu jediný zastánce CoD s asi tak pěti haterama (každý s dalšími pěti přezdívkami), ale jediný kdo si zaslouží pocítit pachuť tvého morálního výronu jsem já?
          • TheGGG
            takže oni napadat CoD mohou, ale jak někdo řekne jen půl slova o božské modle PCčkářů tak je troll, vrah a totální špína? Si horší než ti ze kterými se tu hádám. *9*
            • Cocra
              Seber sílu a zkus ještě přečíst si a hlouběji zapřemýšlet, co ti Solitude napsal. Pokud ti nedojde taková banální věc, pak věř, že se budeš setkávat s nepochopením až do konce života a pokaždé to bude tvoje vina.
            • Mé obavy se naplnily...
    • Protoze kokutci nemaji mit svuj nazor, onanisto. *15*
      • v tom případě mlč.
        • Copak, GGGho multinick a nebo dalsi stejne omezeny jedinec?
          • TheGGG
            copak, dildo vagins má multinick? nebo z nebe začali pršet blbci?
            • správně, ještě že tu všichni píšou pod svou pravou identitou *6*
            • Dildo_Vagins
              Já nejsem taková sračk4 jako ty, abych tu psal pod anonymama. LOL. *6*
            • TheGGG
              zatím tu vidím jen tvůj klubík dobré naděje
            • Asi zacli, tolik fanbojs codu se jenom tak z niceho nic neobjevi.
      • TheGGG
        no v tom případě už ti nic jiného nezbylo, když ani ten názor nemáš. *3* Chápu, že tě v dětství několikrát přivřely mezi dveřmi, ale ani tvůj primitivní humor, ani tvá trapná přezdívka, ani žádný vulgarismus ti nepomohou. Musíš se naučit slušnému chování a pokoře, jinak budeš do konce života takový kuřb*řt jaký si teď. Báááj *5*
  • Nikomu ta gameplay nepripomina CRISIS 2/3? Ty jsou tak originalni ufff :P
  • Dildo_Vagins
    Je to vůbec dělaný přes motion capture ? Vždyť ta postava Kevina Spaceyho otvírá pusu jako ryba a vůbec to nesedí... Ono ale na tom jejich starožitnym enginu ten motion capture možná udělat ani nejde...
    Ale co, single bude už tradičně trvat max. 4-6 hodin a pak to stejně smradi zakotví u MP a budou se nahánět na mapě 50 m² s různými killstreak odměnami a podobnými vylízanostmi. A již tradičně budou všechny DLC dohromady převyšovat cenu orig. hry nejméně 3x...

Nu což, aspoň tu bude na chvíli klid od takových individuí jako je TheGGG, Zayn a vůbec stvůrám jim podobným...
    • TheGGG
      zajímalo by mě jaká sr*čka by musela vyjít aby byl klid od tebe.
      • Dildo_Vagins
        Jsem tě n4sral viď ? Nulo....
        • TheGGG
          ani ne, jen by mě upřimně zajímalo jestli lidi jako ty víc času brečí nad moderními hrami, nebo vzpomínají na starý časy 16bitových mr*ek.
    • Ale TheGGG neni špatnej.....jo je to póvl a zbytečná osoba která nemá svůj život tak 24/7 trollí na diskuzích ale i tak buďme na něj hodní.......
      • TheGGG
        smutné že určuješ lidi podle toho co hrají, já hrál skoro každý díl CoD a jsem póvl? Co hraješ ty? Určitě nějakou tu f2p omalovánku, co dneska mezi dětmi tak letí.
        • Jak víš co letí mezi dětma? *5*
          • TheGGG
            čtu vaše komentáře na games *3*
            • TheGGG
              co bych měl ukecávat haterská p*čo? Že sem čtením komentářů napsaných lidmi jako ty pochipil že česká herní obec je banda v minulosti zaseklých mentálů? *14*
            • Dildo_Vagins
              To už neukecáš CoD smrade...
      • Jack1947
        Nechapu ze ma nekdo potrebu se do ostatnich navazet, pritom Dildo_vagins ma obcas i rozumnou rec...
        *7* jestli je tohle trollení... fakt nvm. (!??)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit