Přejít na výpis diskuzí
Souhrn známých informací o Call of Duty: Advanced Warfare
3.5.2014 | Petr Poláček
304 příspěvků
-
Nevím jak se to bude hrát ale přijde mi že všechno to co bylo v tom videu je odněkud okopirovany: hlavní záporak - něco na styl illusive mana z Mass effect, ty exoskeletony vojáků mají asi z filmu ellysium s Mattem Daemonem, to vidění mi přijde jako okopirovany z crysis a ty motorky(vznašedla) podobné byli ve filmu Ostrov s Ewanem McGregorem, neříkám že to bude špatná hra ale nic nového neukazali
-
"...globální útok neznámého charakteru..."
Prd*le sem si opravdu myslel že už jde o emzáky *15*
Jinak že tam strčili scifi techniku která už byla k vidění před 5 lety mě nepřekvapuje, jo a ten závěrečný komický doskok, já že na mě atakuje spiderman. Těšim se, na odreagování proč ne. -
CoD+KS= Goty 2014. Moc se těším.
-
Nedávno jsem po druhé dohrál celou sérii CoD od MW1 až po Ghost a byl to naprosto nekompromisní zážitek. I po druhé mě v mnoha příběhových pasážích mrazilo. Makarov a Menendéz pořád nejlepší padouši ve hrách za dlouhou dobu. Atmosféra během tankového útoku v Ghost nepopsatelná. S láskou vzpomínám i na ultimátní dějový zvrat v MW2, hodně podařené. Prakticky každá mise v BO 1 a 2 pak vydala za 5 hodin libovolných akčních filmů. Takže haters gonna hate.
Sakra nějak sem dostal chuť znova nainstalovat klasický BF3 a pak si dát BF4. Nakonec si ještě hodím poslední dva díly medal of honor. Atmosféru měly parádní. -
-
Špatný trol zřejmě špatným trolem zůstane. *1*
-
Ta hra je pro dvanactilety debilky co jim rodice koupili akorat konzoli nebo lowend, takze presne pro tebe. Pak docela chapu, ze si myslis jak je uzasna. Faktem ale je, ze to je odpad.
-
-
a co hrají dospělí hošci? pobav mě *14*
-
-
Kvalitni hry. *3*
-
-
-
Vynechání CoD 1 + datáče a taky 2ky je pěkná pí**vina
-
-
Zvláštní, kolik vášní dokáže rozvířit tahle hra. Je třeba si uvědomit, že je určená pro jinou cílovou skupinu, než jsme my.
Já jsem si konečně nainstaloval a pustil S.T.A.L.K.E.R lost alpha. Nikdy předtím jsem STALKERA nehrál a po dlouhé době jsem tak unešený, jak jsem se cítil při hrání Half-Life 2. -
-
A si myslíš, že jsi něco víc, že hraješ nedodělek s archaickou grafiku a hroznými zvuky. CoD je mnohem lepší hra, než Stalker nebo Metro.
-
-
Archaickou grafiku má CoD s Lost Alpha společnou
-
To vis no, nekteri lide jsou divni, ze je bavi takova hra, kdyz muzou hrat uber cool CoD. A ja patrim mezi ty podiviny.
Uzij si ten svuj CoD. *3*
-
-
-
hlavne si myslím že tahle hra si nezaslouží tolik pozornosti ani diskuzních prispevku. ja bych doporučoval tiscali ty články o cod sem nedávat a hráčum to skrátka ignorovat. ja myslel že tohle je stránka kam chodí hráči s vkusem a ne nejakej casual mainstream
-
-
Hráči s vkusem sem samozřejmě chodí, ale jen ty si nedokážeš připustit fakt, že jej nemají všichni stejný. Proč myslíš, že někdo stojí o to, abys mu něco doporučoval? Běž si stoupnout někde k obchodu s hrama a zkus to prezentovat v reálu, když ti na tom tak záleží. Lidi si budou ťukat na čelo a prodavač ti pravděpodobně zlomí o záda násadu od koštěte za to, že mu obtěžuješ zákazníky.
-
s vkusem?, to by tu nesmělo být nic z f2p scény, od blizzardu, od valve atd.
*3* -
-
To víš, že jo ty brepto. *3*
-
-
no pravda tu někoho bolí, běž si zahrát jednu z těch milionu infantilních a totálně stejných moba her *14*
-
-
Moba hry nehraju. Ale dobrej pokus. I když, vlastně ani moc ne. *1*
-
-
Nic z toho nehraju. Ale chápu, že když chceš shodit někoho, kdo si utahuje z ufňukánků jako seš ty co považují CoD za to nej co herní průmysl potkalo, tak musíš sáhnout po nizkoropočtových hrách, protože nic lepšího se zřejmě nezmůžeš. *1*
-
tak hraješ nějakou jinou infantilní ptákovinu, indie blbinky či tak něco, je to všechno na jedno brdo. *3*
-
-
-
-
-
Ne, tohle je stránka pro všechny hráče.
Blbě jsi to pochopil.
-
-
Frank Underwood se rozjel no
-
Víc bych uvítal návrat k 2. SV
-
CoD potřebuje svěží vítr jako sůl. Bohužel si myslím, že ani tento díl nám svěží vítr nepřinese. No, uvidíme.
-
Pane bože. Už to vidím. Fanboyové CoDa tady budou nadávat, jak nepůjde o absolutní trhák, jak je to středobod všech her.. Božeeeeeeeeee, pokud to bude zas ten stejný engine -_- Pokud vím, tak říkali i o Ghosts, že jde o jiný engine a???? Vždyť to vypadá pořád stejně, stejně se to ovládá, stejně se to hraje, stejný příběh (zachraň svět před zlými, po cestě tě někdo zradí).. Co takhle přijít s něčím opravdu novým, s něčím, z čeho by se lidi posadili na p*del? I když, proč by to dělali, když je to pro ně zlatý důl, že :)
-
-
A ty už si to hrál, že víš jak se to ovládá, hraje a vypadá ? Nebo si jenom jeden z těch, co nadávají už jenom z principu ? Co tomu dát aspoň šanci a nedělat závěry po 2 a půl minutovém nicneříkajícím traileru, hm ?...
-
-
to jsem udělal i u Ghosts. :)
-
Tak ono taky zalezi, jestli se "hodnodi" z traileru nejaka nova znacka, kdy z toho muze vylezt nakonec cokoliv a novy dil zavedene znacky, kdy poslednich nekolik dilu bylo jak pres kopirak a nejnovejsi trailer naznacuje, ze na zavedene formuli nic nezmenili.
Proc taky, kdyz jim to tak vydelava neskutecne prachy. Byly by sami proti sobe.
Takze nove CoD muze mile prekvapit, ale pokud lze z traileru neco vycist, pak je to bezesporu opet priklon k over the top akci, ktera se tvari super vazne, pricemz tam vse boucha, pada lita a ja nevim co vsechno.
Ale tak treba nas nakonec prekvapi, i kdyz tomu moc neverim. Kazdopadne fanousci poslednich dilu budou nejspis opet nadseni, tak jim to prejme. -
-
Taky nejsem z CoDka odvařenej, po MW1 jsem žádný další nehrál, ale zrovna tenhle trailer na mě působil docela svěže a zajímavě (ve své kategorii). Každopádně je blbost napsat, že se to hraje a ovládá stejně, když to nehrál.
-
-
To je normální. Jakmile se ohlásí nějaký "větší" titul, tak 9/10 lidí okamžitě ví, jaká to bude sra*ka. A nedej bože, aby někdo napsal něco jinýho než oni.
-
-
nesouhlasim kdyby ty hry byly tak špatný jak hejtři tvrděj lidi by jich tolik nekupovali. právě dík tomu že si drží vysokou laťku kvality si udržely zákazníky a vybudovaly jednu z nejsilnějích značek na trhu *5*
-
-
Babovřesky byly taky nejnavštěvovanější film...určitě né proto, že to byl hlubokomyslný kvalitní film s šokující pointou
-
Dle tve logiky by filmova serie Twillight taky musela mit vysokou latku kvality, soude dle vydelku.
-
cod je bezdebaty king ... v rámci svojej plytkej kategórie. A nie je na tom nič zlé, osobne nerozumiem prečo tu ide každý codu po krku, aj takéto kategórie majú právo na existenciu tak ako bulvárne časopisy alebo fastfoody. Je to jednoduchá zábava pre masy a tak ju treba chápať.
-
nebo lidi mají rádi filmovost a usoudí, že z traileru bude hra dobrá, a předobjednají si ji rovnou. Ano, to, co jsi napsal, dává smysl, ale nemyslím si, že CoD je bůhvíjak kvalitní série. Teď už ne
-
-
Jenže na tom, co si myslíš, vůbec nesejde.
-
-
-