Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The GGG, mistni chrabry zastance utlacovanych konzolistu a udatny bojovnik za prava CoD na existenci. Sikovny to hoch. Trikrat slava tomuto udatnemu bojovnikovi a pacifistovi.
    • TheGGG
      aneb, kdo nejede na vlně zdejší herní elity je za odpad.
      • Ne,jenom ty....
        • TheGGG
          běž si dát homo vláček dildusem a šaškoslavem (má rád kokútky budete si rozumět). Při tom se můžete plácat po zádech jak ste to těm CoD hráčům zase natřeli.
          • Mě vyzívá k homovláčku někdo,kdo má jako fotku Bíbra.....nejsi ty z Teplic cukrouši? *5*
            • já jsem z Pardubic a klidně tě naberu *14*
          • neni potreba, clovek co hraje cod to natira sam sobe.
            • TheGGG
              no jo, když tvé argumenty jsou jak od houpacího koně, musím to radši natřít sám sobě. *3*
    • Novodobý bojovník s větrnými mlýny...
  • To nejdůležitější a to na jakém enginu hra běží zdá se tisková zpráva neobsahuje?!
    Čeká nás další mlžení a polopravdy jako v případě ohlášení "nového" enginu pro COD: Ghost?
    Copak tentokrát v prezentacích nahradí proklatě pokrokovou AI rybiček a terminátora v kůži služebního psa?
    Myslím že být skeptikem je zcela na místě.
    • třeba to zatím netuší ani tvůrci :D
  • Llour
    Když už najali Kevina, tak doufám, že hlavním zvířecím hrdinou bude Cashew *14*
    • Pilgrim66
      Cashew <3
  • Meh. Kdy už vývojáři pochopí, že rotační kulomet neděla tatatata, ale spíš trrrrrrrrrrrrrrrrzz. Po vynechané MW3 a Ghosts si tohle možná pořídím, jen singl...chápete? :) Už jen kuli tomu, že mám rád nearfuture sci-fi. Jen pro představu, na exoskeletu US armáda už dělá, droni jsou snad jasný a gaussové dělo budou příští rok testovat na lodi.
    • Rotační kulomet ale dělá pffffffřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřřř
  • jindra.veliky
    zatim to zni i vypada dobre. Smeju se hlupakum, co od toho cekali ocividne nejakou HC simulaci valky...to jsou fakt ret**di *1*
  • By me zajimalo co za magory tohle furt kupuje. Ja sem koupil naposled MW2 a bylo to obrovske sklamani po MW1
  • CoD potřebuje svěží vítr jako sůl. Bohužel si myslím, že ani tento díl nám svěží vítr nepřinese. No, uvidíme.
  • Shenkster
    heh...člověk vleze do diskuze o CoD a hned to tu je samej rádoby drsňák a samej namistrovanej usoplenej spratek ...
    • Do ktery z tech dvou skupin patris ty?
    • je to diskuze o CoD a to ledacos vysvetluje! divit se tomu muze leda nakej intelektual
  • Nikomu ta gameplay nepripomina CRISIS 2/3? Ty jsou tak originalni ufff :P
  • Je jen škoda že se cod nevrátí ke kořenům cod 1 a 2 čas sice běží a věřím že spousta mladších hráčů by to asi nebrala dobře já bych se rád vrátil v čase třeba až do 1 světové nebylo to je v zákopech ale i v alpách atd.tohle sci-fi mě teda moc nebere oznámení cod stalingrad by byla pecka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit