Přejít na výpis diskuzí
Soundtrack Mass Effectu 3 vytvoří Clint Mansell
10.2.2011 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
ano, ale z toho kdo to dělá, lze s úspěchem předvídat i jak to udělá...
-
ze dvou... myslím, že pokud chceš soudit všechny tři díly, budeš si muset počkat na to, co vytvoří Clint
-
Neni to o tom, kdo to dělá, ale jak to udělá?
-
... přece podle toho, kolik má "L" ve jméně
-
To, co jsi napsal je pěkná blbost a jde vidět, že jeho tvorbu nejspíš moc neznáš
-
Je to na peachu! Wall byl nejlepsi.
-
ty "osmdesátá" léta to dělají zajimavé právě, Mass Effect 1 a 2 byl přesně takový ten typ ala Blade Runner nebo TRON.. něco podobnýho bude předvádět Michael McCann v Deus Ex: Human Revolution.. a ono to místama může znít vtipně takový to jakože elektro/orchestr.. ale to k tomu prostě patří a ta atmosféra je o to hutnější.. Mansell bych řekl, že to má podobný ale jede spíš dost tu hloubku a melancholii.. nevim jak to napsat :)
-
Uznávám, že Xibalba je vynikající (ale to je celý ten OST), ale já prostě miluji tu gradaci ke konci Death is Road... :)
-
Jsem si ted prokliknul par momentu a ten Blade Runner asi fakt nebyl nejlepsi priklad - jako prvni mi asi vyplul na povrch spis proto, ze jsem ho videl nedavno.
Teda ne ze by se mi ten soundtrack nejak libil, ale urcite ma svoje momenty, a celkove az tak (pejorativne) osmdesatkovej nastesti fakt neni. -
Toto je lepsi soundtrack od Mansella z Fontany :) ---- http://www.youtube.com/watch?v=QiLnjB7McCw ------ Musim povedat, ze celkom dobry napad dat Clinta na tvorbu ost do mass effect 3....MS3 si to zasluzi.
-
Clint Mansel je neuvěřitelný atmosferický skladatel a jeho styl je mi nejbližší.
V době, kdy hra vydělá mnohem víc jak film není vůbec problém takového skladatele zaplatit.
Jsem velice zvědav, jaký styl to do hry přinese. -
Nojo - asi jsem to prehnal. Teda... mne to tak fakt pripada, ale chapu ze se to nekomu i dneska libit muze. Sam urcite neni.
Osmdesatkova (tehdy a/nebo radoby) futuristicka hudba ale vazne NENI nadcasova - zestarla fakt rychle.
Myslim ze pan Mansell ukaze, jak ma vypadat hudba, ktera potesi kazdyho. Ktera ty "scifi prvky" ponese, ale zaroven nebude poplatna pochybnejm soucasnejm trendum... -
Můj neoblíbenější hudební skladatel se dal dohromady s nejlepší hrou posledních pár let? To nám 2011 hezky začíná.
-
Tak to bude parada, hlavne se nemuzu dockat na posledni ME2 DLC ktery ma byt na tema prichod Reaperu skoda ale je ze jakmile se tohle posledni dlc dohraje hra konci, uz se dal hrat neda. Jako tomu bylo u ME1
-
Musím zareagovat na tvůj komentář ohledně Blade Runnera. "Tehdy-radoby-futuristicka 'cool' speaker patlanina" myslíš Vangelisův podle mě úžasný elektronický soundtack? Podle lidí s kterými sem se bavil já by ten film nebyl zdaleka tak dobrý právě bez takové hudby a podle komentářů na csfd nejsemou sami.
-
Parada, je treba zmenit to co funguje?
Chapu ze pokud Wall odmitnul praci na tretim dilu, ze museli nekoho najit, ale pokud naopak dali Wallovi "vale" , tak me to spise mrzi. -
no treba moon zas tak odlisna kategorie neni. co si tak matne vzpominam tak atmosfera filmu i nektere drobnosti mi mass effect dost pripominaly. A soundtrack byl samozrejme za 1 :)
-
přesně tak, všechny hry od BioWare měly dobrý audio doprovod. Ale dejme si ruku na srdce, že jen v mass effect 2 byla hudba až kolosální! Hlavně posledních 20minut hry (finální nalodění na loď) jsem byl doslova přikován k židly a doslova mi šel mráz po zádech :-)
-
Je to tvůj názor a nevyvracím ho, ale BLADE RUNNER má i teď velmi dobrou hudbu a ta tvoje cool speaker patlanina je momentálně používaná do nejnovějšího DEUS EX, a lidi si to chválí, protože jim to připomíná odkaz BLADE RUNNERA a takové to futuristické pojetí, které je i na tuto dobu dobré, i když bez extra velkých efektů.
-
Tohle je naprosto uzasna zprava! Puste si Lux Aeterna.. http://www.youtube.com/watch?v=hKLpJtvzlEI Jestli byla nekdy hudba "epic", tak tohle je ono.. :) A dokazu si predstavit, ze to hru posune jeste o stupinek vys..