Přejít na výpis diskuzí
Soundtrack Mass Effectu 3 vytvoří Clint Mansell
10.2.2011 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
fapfapfapfapfap!!!
-
Skvelý autor Hudby! Očakávania sú veľkolepé, snaď ani hra nesklame... držím palce. *11*
-
Parada, je treba zmenit to co funguje?
Chapu ze pokud Wall odmitnul praci na tretim dilu, ze museli nekoho najit, ale pokud naopak dali Wallovi "vale" , tak me to spise mrzi. -
Fontána je jeden z nejlepších filmů, co jsem viděl a hudební doprovod je naprosto famózní. Vypadá to, že další Mass Effect bude opět bomba.
-
Death is the road the Awe...Jedna z nejlepších skladeb jakou jsem kdy slyšel.
Dobře vybráno, Tiscali Games, máte +. -
Clint Mansell sice je, co se týče filmové hudby, docela dobrý skladatel (ovšem nesuďte ho jen podle pár povedených kousků...), ale že bych si jako fanoušek Mass Effectu nemohl přát lepší zprávu, to ne. Hudba z ME1 a 2 mi příjde velmi povedená a dalo to všemu určitý styl, Mansell do toho vrazí svůj filmový styl spojený s tím, že je to nejspíš úplně první hra pro kterou dělá soundtrack. No, nadšený nejsem, rád se nechám překvapit, ale zatím zázrak nečekám.
-
-
Počkej...a podle čeho by se měl teda posuzovat?:)
-
-
... přece podle toho, kolik má "L" ve jméně
-
-
-
Můj neoblíbenější hudební skladatel se dal dohromady s nejlepší hrou posledních pár let? To nám 2011 hezky začíná.
-
No nevim, myslim ze lepsi by bylo kdyby alespon 2 ze 3 dilu delal stejny autor. Prece jen je fajn, kdyz se celou serii nese jeden vyraznejsi motiv ci styl.
-
-
Myslím, si, že Clint Mansell se s tím popasuje velmi hustě, můj názor je, že vezme "syntetický" motiv předchozích dvou dílů a přetvoří jej v čistě orchestrální věc. Wow, to bude mazec. Mě osobně druhý Mass Effect na první a druhé zahrání velmi zklamal, nicméně v tuto chvíli mám všechny DLC a hraji ho znovu od začátku a jsem do něj neuvěřitelně zažraný. Že by motivace příchodem trojky? Tak jako tak, jsem strašně rád, že jsem zpátky v universu *4* *4*
-
-
Je to na peachu! Wall byl nejlepsi.
-
-
ze dvou... myslím, že pokud chceš soudit všechny tři díly, budeš si muset počkat na to, co vytvoří Clint
-
-
Me se Walluv ambient epic style libil a k space opere se dokonale hodil. Podle me klint vytvori sice kvalitni, ale obyc filmovou hudbu. Kdyz neco funguje a dokonce vyborne je blbost to menit.
-
-
jj, ja se docela bojim, aby najednou uplne nezmenil to pojeti, hudba k ME a ME2 mela na atmosfere obrovsky podil a menit skladatele pro posledni epizodu trilogie myslim neni ta spravna volba..
to je jak kdyby ve Hvezdnych valkach po ctyrce a petce skladal hudbu pro epizodu 6 misto Johna Williamse nekdo jinej. -
-
Prave podivej se na Walla, to je zkuseny herni harcovnik, Clint nema na konte nic.
Ale sasulove se mohou zblaznit radosti, je to prece "ten slavnej vod filmu" tak musi zakonite byt lepsi. -
-
ne, to je ten co dela hudbu tak silnou, ze dokaze udelat z dobreho filmu nadpozemsky zazitek. Se slavou to tak moc co docineni nema. Hudba k Mass Effectu je skvela, ale myslim, ze tento pan to dokaze pozvednout jeste o stupinek vys.
-
Máš potřebu shazovat lidi s jiným názorem? Wow, classy.
-
-
-
-
-
-
Jen tak mimochodem, Mansell je nejlepsi mozna volba, ale chci zpatky Faunts do titulku :D
-
-
mega, ten song z jedničky mě tehdy dostal. Vpodstatě jsem se ho dodnes pořádně nenabažil... :)
-
Tanhle písnička je závislost.
-