Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je hnus, velebnosti, ja chci zpet Walla, ktery se podilel na to, ze je serie ME tam kde je(na uplnem vrcholu) Clint
  • Toto je lepsi soundtrack od Mansella z Fontany :) ---- http://www.youtube.com/watch?v=QiLnjB7McCw ------ Musim povedat, ze celkom dobry napad dat Clinta na tvorbu ost do mass effect 3....MS3 si to zasluzi.
    • ales.smutny
      Uznávám, že Xibalba je vynikající (ale to je celý ten OST), ale já prostě miluji tu gradaci ke konci Death is Road... :)
  • hlavně aby už ten masnej effect vyšel:)
  • Tak to bude zajímavé sledovat, jak se další, primárně filmový skladatel, popere s soundtrackem k hernímu titulu. Jinak, v souvislosti s ME soundtrackem bych, vedle Walla, ještě také pro příště zmiňoval Sama Hulicka, který má na soundtracku nemalý podíl, a který jen tak pro zajímavost, dostal konktrakt na hudbu k druhému dílu Red Orchestry [ http://www.youtube.com/watch?v=Be9pRY-PiZA&feature=related ]
    • ales.smutny
      Hulick byl přidán cca minutu po vydání článku s mnohými omluvami z mé strany...:)
  • u mna zase zabodoval s Requiem for a Dream, prave vdaka jeho skladbe som si ten film pozrel
  • Tak, určitě je v tom z větší části i reklama pro samotnou hru, co si budeme povídat. Když si vzpomenu, jaký boom měla zpráva, že na Modern warfare 2 se podepíše Zimmer, tak to zvýšilo zájem i u těch, kteří jinak o CoD neměli tušení. To, že jméno Zimmera sloužilo v obrovské části jako propaganda svědčí i stav samotného soundtracku. Zimmer složil jen úvodní motiv a o zbytek se postarali jeho neméně kvalitní kolegové, na které se často se spojením s tímto soundtrackem zapomíná a jejíhž slušná práce je hold zastiňována právě jménem Hansem Zimmerem, jak na obalech hry, tak i u různých videí, který však odvedl, kromě zmíněné úvodní melodie, "jen" producentskou část, ale jako reklama posloužil dobře, protože když se řekne " Modern warfare 2 a jeho hudba ", okamžitě se vybavuje Hans Zimmer a zbytek už nikoho nezajímá a taková reklama prospívá oběma stranám. Nicméně, věřím i tomu, že důvodem, proč na takové nabídky filmoví skladatelé kývají, je i určitá výzva, zda mají na to složil i kompozice pro jiné, než filmové odvětví...
  • Mansell je génius - Fontána, Moon i Requiem for a Dream jsou prostě úžasná díla. Takže se moc těším co v herním médiu předvede.
  • Tak Jack Wall patří k elitě taky a soundtrack k ME2 je jeden z nejlepších co sem kdy slyšel.
    Ale Bioware vždycky věděli jak ke hře obstarat skvělou hudbu a ani u Clinta Mansella nesahnou vedle.
    • bmarg
      přesně tak, všechny hry od BioWare měly dobrý audio doprovod. Ale dejme si ruku na srdce, že jen v mass effect 2 byla hudba až kolosální! Hlavně posledních 20minut hry (finální nalodění na loď) jsem byl doslova přikován k židly a doslova mi šel mráz po zádech :-)
  • epické momenty v hudbě byly v ME 1 i 2.. ale řekl bych, že Mansell tomu dá takovou tu melancholii a beznaděj.. uplně vidim ten souboj o Zemi a přitom tu jeho hudbu :)
    • Hlavne ta hudba snad konecne bude "nadcasova"
      Je asi hezky, ze ME hudba odkazuje na osmdesatkovy klasiky, ale myslim ze vetsinu lidi tohle uz dneska fakt irituje.
      I sami reziseri uz se poucili a ani do scifi filmu se konecne nesnazi cpat "moderni" hudbu - za dvacet let je k smichu...
      Nedavno jsem si zopakoval Blade Runner a s kazdym se pak shodnul, ze klasicka, prevazne orchestralni hudba by tomu prospela daleko vic, nez tehdy-radoby-futuristicka "cool" speaker patlanina :-/
      • Tak to jste asi dobrá banda homotrotlů. *11*
        • Jestli si pri spojeni "(prevazne) orchestralni soundtrack" vybavis jen teatralni frkanice typu Star Wars theme... ..tak je tva reakce porad dost hloupa.
          V zajmu zachovani "80's scifi" atmosfery bych kazdopadne dal prednost oznaceni Homotron.
      • Musím zareagovat na tvůj komentář ohledně Blade Runnera. "Tehdy-radoby-futuristicka 'cool' speaker patlanina" myslíš Vangelisův podle mě úžasný elektronický soundtack? Podle lidí s kterými sem se bavil já by ten film nebyl zdaleka tak dobrý právě bez takové hudby a podle komentářů na csfd nejsemou sami.
        • Jsem si ted prokliknul par momentu a ten Blade Runner asi fakt nebyl nejlepsi priklad - jako prvni mi asi vyplul na povrch spis proto, ze jsem ho videl nedavno.
          Teda ne ze by se mi ten soundtrack nejak libil, ale urcite ma svoje momenty, a celkove az tak (pejorativne) osmdesatkovej nastesti fakt neni.
          • ty "osmdesátá" léta to dělají zajimavé právě, Mass Effect 1 a 2 byl přesně takový ten typ ala Blade Runner nebo TRON.. něco podobnýho bude předvádět Michael McCann v Deus Ex: Human Revolution.. a ono to místama může znít vtipně takový to jakože elektro/orchestr.. ale to k tomu prostě patří a ta atmosféra je o to hutnější.. Mansell bych řekl, že to má podobný ale jede spíš dost tu hloubku a melancholii.. nevim jak to napsat :)
        • Nojo - asi jsem to prehnal. Teda... mne to tak fakt pripada, ale chapu ze se to nekomu i dneska libit muze. Sam urcite neni.
          Osmdesatkova (tehdy a/nebo radoby) futuristicka hudba ale vazne NENI nadcasova - zestarla fakt rychle.
          Myslim ze pan Mansell ukaze, jak ma vypadat hudba, ktera potesi kazdyho. Ktera ty "scifi prvky" ponese, ale zaroven nebude poplatna pochybnejm soucasnejm trendum...
      • bmarg
        Je to tvůj názor a nevyvracím ho, ale BLADE RUNNER má i teď velmi dobrou hudbu a ta tvoje cool speaker patlanina je momentálně používaná do nejnovějšího DEUS EX, a lidi si to chválí, protože jim to připomíná odkaz BLADE RUNNERA a takové to futuristické pojetí, které je i na tuto dobu dobré, i když bez extra velkých efektů.
  • Skvěle! Přestože soundtracky na první dva Mass Effecty zbožňuju, tak mi tato zpráva udělala neuvěřitelnou radost, Mansell je totiž famózní skladatel. Osobně od něj mám nejradši hudbu k filmu Moon (podle mě nejlepší science fiction posledních několika let), viz. trailer http://www.youtube.com/watch?v=twuScTcDP_Q kde je hudba přímo ze soundtracku. Navíc jak už zde bylo zmíněno, tak Mansell nebude určitě moc drahej, např. Moon je totiž docela nízkorozpočtová záležitost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit