Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Clint Mansell je jeden z nejlepších autorů soundtrackové hudby. Jeho hudba k The Fountain je podle mě vrcholem jeho díla a hlavně Tree of Life nebo Death is the Road to Awe si rád poslechnu kdykoliv. Jsem si jistý že to co vytvoří bude geniální.

Jen nechci vidět kolik Bioware stál... Zjevně je to pirátství a bazarové prodeje zase tolik na kolena nesráží :p .
    • ales.smutny
      Tak Aronofsky nikdy penězi nehýřil, vedle jeho snímků jsou Mass Effecty velkorozpočtové projekty, takže Mansell zas tak drahý nebude a BioWare nebude mít hluboko do kapsy:)
  • Jakožto obrovský fanda OST k ME2 mě tahle zpráva vůbec netěší. Mansell sice umí, ale zatím dělal jen na filmech a navíc v dost odlišné kategorii. Nevěřím, že překoná Walla.
    • Amylee.Anderson
      Neni to o tom, kdo to dělá, ale jak to udělá?
      • smejki
        ano, ale z toho kdo to dělá, lze s úspěchem předvídat i jak to udělá...
    • no treba moon zas tak odlisna kategorie neni. co si tak matne vzpominam tak atmosfera filmu i nektere drobnosti mi mass effect dost pripominaly. A soundtrack byl samozrejme za 1 :)
  • Clintovi velice verim a jeho slova jak se s tim vyporadava vnimam velmi pozitivne. Tenhle chlap je jeden z mala skladatelu co nejsou typicti svym stylem ale hrave ho meni kazdym novym dilem. Sice jsem cekal ze Jack Wall dokonci to co tak famozne prvni dva dily nastartoval, takze jsem i trosicku sklaman, ovsem v Bioware vybrali skvelou nahradu. Kdyby tak jeste Clintovi pomohl Sam Hulick, to by byla vazne symfonie dokonalosti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit