Přejít na výpis diskuzí
Soundtrack Mass Effectu 3 vytvoří Clint Mansell
10.2.2011 | Aleš Smutný
67 příspěvků
-
Jednoznačně palec nahoru! Mistr Mansell umí a je záruka kvality. *5*
-
Tohle je naprosto uzasna zprava! Puste si Lux Aeterna.. http://www.youtube.com/watch?v=hKLpJtvzlEI Jestli byla nekdy hudba "epic", tak tohle je ono.. :) A dokazu si predstavit, ze to hru posune jeste o stupinek vys..
-
nejoblibenejsi filmovy hudebni skladatel + nejoblibenejsi hra = WIN
-
Tak to bude parada, hlavne se nemuzu dockat na posledni ME2 DLC ktery ma byt na tema prichod Reaperu skoda ale je ze jakmile se tohle posledni dlc dohraje hra konci, uz se dal hrat neda. Jako tomu bylo u ME1
-
-
A tieto informácie máš akože odkiaľ? :)
-
-
Wall a Hulick odvedli na předchozích dílech skvělou práci, o tom žádná. Ovšem Mansella považuji za jediného skladatele, který by dokázal udělat ze Žhavých výstřelů 2 jen díky OST naprosto ponurý a deprimující film. A pokud se má ME3 odehrávat na zdevastované Zemi, tak si neumím představit lepšího skladatele. Jako jediné mínus by se snad dal brát fakt, že Mansell ještě herní OST nedělal, i když na druhou stranu ME je spíš něco jako interaktivní film, takže se imho není čeho bát.
-
Clint Mansel je neuvěřitelný atmosferický skladatel a jeho styl je mi nejbližší.
V době, kdy hra vydělá mnohem víc jak film není vůbec problém takového skladatele zaplatit.
Jsem velice zvědav, jaký styl to do hry přinese. -
Film fontana jsem videl - musim rici ze na mne udelal velice dobry dojem. Co se tyce hudby, jedna z nejkrasnejsich co se ve filmu da poslechnout. Verim ze udela nezapomenutelny hudebni zazitek v ME3, protoze Serie ME je pro mne neco jako Thor pro severskou mytologii - nezapomenutelny!
-
no, vzhledem k nadpozemské hudbě k The Fountain věřím, že Clint pozvedne do těchto výšin i hudbu Mass Effectu
-
Clint Mansell? Juchuuuuuuuuuu! :D
-
aspon vidime dovody preco "naklady" na hry rastu, uplne zbytocne marketingove tahy, verim ze ten skladatel je first class, len na akeho boha na (mozno rpg) strielacku vynakladaju take prostriedky uplne umelo? je kopec skladatelov kt. skladaju muziku priamo pre hry, a stali by mozno 10tinu Clinta Mansella(vo vsetkej ucte k nemu) :) co tak trosku popracovat na tom aby to nebola len koridorovka(zabavna) ale aby sme videli aj nieco nove?
-
-
Tohle jsou hloupé řeči. Prostě si autoři pozvali špičkového autora hudby ke tvorbě hry. Mně je jedno co je to stojí, já chci poslouchat hudbu od někoho kdo složil naprosto vynikající "Death is Road to Awe". A nebojím se, že vyplácají rozpočet na hudbu, který potom bude chybět na grafickou stránku. V minulých dílech dokázali, že to nejsou žádná ořezávátka.
-
Tak, určitě je v tom z větší části i reklama pro samotnou hru, co si budeme povídat. Když si vzpomenu, jaký boom měla zpráva, že na Modern warfare 2 se podepíše Zimmer, tak to zvýšilo zájem i u těch, kteří jinak o CoD neměli. To, že jméno Zimmera sloužilo v obrovské části japropaganda svědčí i stav samotného soundtracku. Zimmer složil jen úvodní motiv a o zbytek se postaraly jeho neméně kvalitní kolegové, na které se často se spojením s tímto soundtrackem zapomíná a jejíhž slušná práce je hold zastiňována právě jménem Hansem Zimmerem, jak na obalech hry, tak i u různých videí, který však odvedl, kromě zmíněné úvodní melodie, "jen" producentskou část, ale jako reklama posloužil dobře, protože když se řekne " Modern warfare 2 a jeho hudba ", okamžitě se vybavuje Hans Zimmer a zbytek už nikoho nezajímá a taková reklama prospívá oběma stranám. Nicméně, věřím i tomu, že důvodem, proč na takové nabídky filmoví skladatelé kývají, je i určitá výzva, zda mají na to složil i kompozice pro jiné, než filmové odvětví...
-
-
pritom Zimmer krom par povedenecj skladeb (skala, broken arow) neudelal nic extra zajimaveho a vzdy je to na jedno brdo
-
-
Ty si dobrý r tard
-
-
Aby pak nebyla spis retardovana ta hudba od Zimmera v ME3, az pri akcni fazi hry zazni lehce pozmeneny motiv z filmu Skala vzpomen si na mne
-
-
To, co jsi napsal je pěkná blbost a jde vidět, že jeho tvorbu nejspíš moc neznáš
-
-
-
ve dvojce bylo novinek až až a někteří jedinci je málem ukamenovali za to, proč to není jako v jedničce.
-