-
jakoby těch džunglí už nebylo dost.. tohle se mi právě líbí, už jenom tím, že se to odehrává v poušti.. ještě by mohla být nějáká fps/tps čistě v horách třeba
-
Najviac sa mi na tejto hre pacili jej konce, pretoze ani jeden nie je uplne pozitivni a optimisticki. Najlepsi je ale epilog, ked sa clovek rozhodne privitat svojich zachrancov tak, ako jeho privitala 33ka. Pri tomto konci som mal pocit, ako keby som sam uplne dorazil hlavneho hrdinu a spravil z neho definitivne pometeneho magora. Ked potom odchadza spet do horiaceho dubaja a zacne hrat taka krasna gitarova hudba ako po celu hru, tak vtedy som len cumel s otvorenou hubou. Taki drsni a deprimujuci koniec som uz dlho v hre nezazil, ale najlepsie je ze ho hrac docieli svojim hranim. Lepsie leto nemohlo zacat.
-
*7*
-
Pubiši, tá hra je od 18 rokov, akoto že ste ju hrali?
-
jj, napr Diablo 3
-
ach ten psaný projev, ach ten psaný projev...
-
tak tak, je to nezmysel, táto hra nič nové neprináša po chvílke asi 5 minútach je to repetetívna grcka ako pre príklad uvediem pasáž z dema
Zlaníme sa tu, potom vystrielame asi hordu zlých teroristov v počte 50 následne zlaníme sa ďalej tam a potom zničíme ďalšiu hordu zlých teroristov a takto to pokračuje až po koniec dema.
Takáto hra mala dostať maximálne 5/10 čistý šedý priemer.
Na GT.com dokonca dostala 8.3/10 a u nich dostal max payne 3 - 7.6/10
To len tak námatkovo chcem zdôrazniť že recenzie poslednú dobu nevypovedajú o kvalite danej hry ale vypovedajú o zaujatosti a často aj o špinavých marketingových praktikách. *11* -
Pche ..7 z 10? Si spadl z višně ne? Dávám 3 z 10 ..............za snahu.
-
súhlas , demo má navnadiť, tuto ma to v momente odradilo od kúpy plnej hry...nie radšej knihu
-
Trojice amerických superultrahypermegakůůl našlapaných vojáků se prostřílí skrz naskrz Dubují,zabijí při tom několik stovek teroristů,sestřelí několik desítek helikoptér,hrdinsky zachrání mnoho civilistů,do toho všeho sypou tihle téměř nesmrtelní borci frajerský kůůl hlášky..no pro vypatlaný amíky plus pana recenzenta je to ale asi více než dostačující pro to,aby téhle hře vykoulil krásnou osmičku.....jinak pro informaci 8 z 10 možných byly zde hodnoceny tyto hry: Assassin’s Creed: Revelations,Assassin's Creed Brotherhood, Might and Magic: Heroes VI,RAGE,Dead Island,F.E.A.R. 3,Crysis 2,Dead Space 2,Alan Wake,Metro 2033...a našlo by se hafo dalších...obrázek si uděláte sami.Na závěr mi ještě nedá zmínit se o tom jak pan recenzent vychvaluje úchvatnou grafiku této hry...musím přiznat,že mi to vykouzlilo hodně slušný úsměv na tváři.Je pravda,že každý máme asi trochu jiné představy o skvělé grafice,ale sám hru po grafické stránce hodnotím jako těžce průměrnou a to ještě s oběma zavřenýma očima..HW požadavky jsou směšné,vpohodě jsem to hrál na maximální detaily i na mé průměrné pc sestavě..to že si pan recenzent neumí správně doinstalovat potřebné ovladače,či aktualizace,aby se mu chudáčkovi malinkýmu ta zlá škaredá hra nesekala,mě už tady ani nepřekvapuje :-))..
Omlouvám se,omylem jsem tento příspěvek vložil pod něčí reakci.. :-) -
Trojice amerických superultrahypermegakůůl našlapaných vojáků se prostřílí skrz naskrz Dubují,zabijí při tom několik stovek teroristů,sestřelí několik desítek helikoptér,hrdinsky zachrání mnoho civilistů,do toho všeho sypou tihle téměř nesmrtelní borci frajerský kůůl hlášky..no pro vypatlaný amíky plus pana recenzenta je to ale asi více než dostačující pro to,aby téhle hře vykoulil krásnou osmičku.....jinak pro informaci 8 z 10 možných byly zde hodnoceny tyto hry: Assassin’s Creed: Revelations,Assassin's Creed Brotherhood, Might and Magic: Heroes VI,RAGE,Dead Island,F.E.A.R. 3,Crysis 2,Dead Space 2,Alan Wake,Metro 2033...a našlo by se hafo dalších...obrázek si uděláte sami.Na závěr mi ještě nedá zmínit se o tom jak pan recenzent vychvaluje úchvatnou grafiku této hry...musím přiznat,že mi to vykouzlilo hodně slušný úsměv na tváři.Je pravda,že každý máme asi trochu jiné představy o skvělé grafice,ale sám hru po grafické stránce hodnotím jako těžce průměrnou a to ještě s oběma zavřenýma očima..HW požadavky jsou směšné,vpohodě jsem to hrál na maximální detaily i na mé průměrné pc sestavě..to že si pan recenzent neumí správně doinstalovat potřebné ovladače,či aktualizace,aby se mu chudáčkovi malinkýmu ta zlá škaredá hra nesekala,mě už tady ani nepřekvapuje :-))..
-
Ano, poslali tam celou pěchotní divizi, konkrétně třiatřicátou. Je s podivem, že ti to u obou zahrání uniklo.
-
8/10 to fakt ne mozna tak 7/10 za pekne prostredi a zajimavy napad se zavatym dubajem a zlyma amikama ... to ale srazi hloupa a.i. repetivnost cele hry a to ze po 20 minutach uz by tam uz by tam zadni americti vojaci nezbyly .... nebo tam snad poslaly celou pechotni divizy *1* ,celkem jeste trochu prekvapil UE nevypadal tak zastarale jako v ostatnich hrach .... proste typycka hra dneska, hlavne at to ma dobrou grafiku a hodne se tam strily a prachy mame doma a zbytek ten uz nejak okecame ... hral jsem jak na pc tak na konzoly a v obou pripadech me to nebavilo .... dohrano jen ze slusnosti
-
Dokud nevíš jakej je ten příběh, tak tu nemáš co žvatlat...
-
At je hra jaka chce, nemam rad poust a pisek! Raci les nebo dzungli.
-
my PCckari chceme opravdu jen spickove tituly a zbytek hazem rovnou dokose ! Zadny kompromis. Pak to dopada tak ze koupim 1 bo 2 hry za rok max
-
Ne díky, stačilo mi demo, to byl hnůj.
-
Tamto mnelo ale i dopady videt, coz je pravfda tady to jen trochu nakousli,i kdyz pak nakonci se vse promitne jenze clovek ani moc nemnel na vybranou,ja bych radsi kdyby tu byli volby ve hrach co by zasadane ovlivnily pribeh,zaroven pak i ten konec coz doufam ze v Tomb raiderzu bude tem haterum co si myslej. No jo jenom hra tak tam zadny tyhle blbosti kazdej bude resit po svim,treba jo ale diky tomuhle se zjistuje psychologicky stav mysli cloveka atp.(uz to tu bylo nebudu o tom zas se slozite rozepisovat.)
-
Jsi tatar, že nevíš, co znamená Yo dawg..?
-
Opravdu tady právě konzolové hře vyčítáš to, že je "konzolojdní"?