-
Pane Bóóóžéééé!
-
Omlouvám se, za mě psal brácha......Zapoměl jsem vypnout nb...Tudíž se omlouvám za blbé kecy. Myslím si, že spíše chtěl napsat Directx X
-
Co se tyce naroku na HW, jedu na GTX 560 a vse mam na max. jen s vypnutym Vsync a zda se mi to v pohode. Jsem v jedenacte kapitole a je fakt ze rozjezd byl slabsi. Zatim me nejvic dostala pasaz s minometem, vic nebudu rozvadet. Nahodil jsem tu nejvyssi obtiznost co hra pri prvnim spusteni umoznuje a musim s autorem souhlasit ze postava vazne moc nevydrzi na nejake hrdinske stece to vazne neni. Jen mam vytky k AI, na muj vkus jsou nekdy moc hrr a maji tendenci "padnout" na nejmene vhodnem miste k uzdraveni.
Muj nejvetsi hendikep je bohuzel velmi slaba anglictina takze se pribehem jen tak potacim a casto nevim ktera bije. Bezne to u "klasickych" strilecek neni takovy problem ale zde je to uz horsi. Rozhodne nelituji ze jsem Spec Ops dal na posledni chvili prednost pred technickym paskvilem zvanym Ghost Recon: Future Soldier. -
To víš, on je Veskoslav trošku pomatenej jedinec. Asi si plete DirectX jako takové a DirectX 10 :-))
-
Ehm, víš, že i devítka je DirectX? A dokonce i osmička a předchozí verze. To je překvápko, co?
Říct, o moderní hře, že jede na DirectX je asi tak stejně informativní jako napsat, že jsou modely složený z polygonů. -
No ten tvůj pitomoučký CoD jede na 9, tak bych raději mlčel.
-
Viz niž. Stahoval jsem další věci a bral jsem údaj, co mi psal Stema (při rychlosti 512 kb/s mi psal 1 hodinu) Osobně mi třeba torrent jede 12 Mb/s. Sám jsem se divil, že to jde tak cyhle. Nebo ti to příjde pomalé? Z tvé reakce bohužel nevím...
-
Já jsem stahoval ještě další věcí:)
P.S: Já to mám zakoupené na Steamu:)Není důvod to stahovat z torrentů, navíc osobně bych stahoval spíše tu verzi co má 6,7 GB. -
Nějaký čtení pro tebe na večer... (místo těch podplacenejch recenzí).
http://cs.wikipedia.org/wiki/Paranoia -
Rip má na torrentoch cca 3,2 GB, s takým netom to máš za dve minútky.
*5* -
"2 GB za 5 minut"?? *13*
-
"Pozitivum je i to, že to jede na Direct X. "
Jj, to dneska moc her nema *4* -
Nebo si ji úplně klidně mohli koupit sami, u nás jsou ratingy jen doporučení, jinak může kdokoli kupovat cokoli.
-
Jo jo, teroristi, hrdinové, o tom přesně hra je...:-o
-
Slovo na na H jsem taky chtěl napsat ale Hipster to nebyl
-
http://hipster.cz/
-
Jinak hra docela dobře ukazuje, jak jsou lidi svinně. Jede i na XP SP3. Pozitivum je i to, že to jede na Directx X. A kdo nechce být, jak se říká "pirát" a sosat z torrentu, tak na steamu je DEMO. Cca 2 GB za 5 minut sažené, doinstalování za 5 minut a herně je to tak na hodinku.
Edit: Upraveno Direct X na Directx X.
Veskoslav -
Taky tak, chápal bych kdyby měli nějaké lano, co by přes to přehodili, ale takto.
-
HW nároky jsou divný. Kompl mám v pohodě ale todle je druhá hra (po bulletstormu) co se mě fakt dost lagovalo.
-
Já dávám tvému trollingu 1/10.A 10/10 tvím rodičům za trpělovost a za to že tě ještě neudusili ve spánku polštářem.