Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra se mi líbila a děkuju redakci za tip, tohle by mi jinak zcela jistě uniklo.
  • Izmæl
    ---
  • janchor
    Ne, nic podobného příběhu Spec Ops tu nebolo - respektive podobného jeho určitým rovinám a momentům. Black Ops a vůbec dosavadní válečný střílečky jsou po týhle stránce úplně jiná (nižší) liga, možná dokonce jinej (hloupější) sport. Demo dělá bohužel Spec Ops medvědí službu.
  • Po pribehovej stranke sice solidny nadstandard (hlavne co sa vierohodneho vykreslenia charakterov tyka), avsak po stranke hratelnostnej len obycajny priemer, ktory je tak tuctovy a nezazivny, az to boli. Navyse, hra aj to malo, co by mohlo byt na nej zabavne, dost mrvi (cover system je hit-or-miss, AI protivnikov je prakticky neexistujuca, ten tolko proklamovany element piesku je v hre vyuzity asi 3x), takze vo vysledku dostanete o dost slabsi klon gearsov. Skratka a dobre, premarnena sanca a titul, na ktory sa VELMI RYCHLO zabudne. Ziadna 8 - 6 s odretými ušami.
  • A ještě znovu dodám...

I kdyby hru upirátil, tak jak to sakra znevažuje jeho názor na její příběh?

Ty se v tom prostě motáš borče. Kup si konzoli a rozbij ji, určitě se ti uleví.
    PC zdar!
  • Však ti píše, že hru neupirátil. *7*
  • Mato1987
    USER47
    pirát škaredý, o čo ti vlastne ide? snáď mi necheš vsugerovať tvoj názor? *7*
  • Takže vlastně jde mimojiné o to, že konzole jsou fůůůj? *3*
    Business as usual.
    Hej, redakce, pcgames.cz kdy? Diskutéři to chcou. *3*
  • Mato1987
    Ja rešpektujem druhého názor, evidetne máš v obľube iný typ hier.
    Ale nemáš naozaj žiadne právo označovať ma ako človeka s "velmi, velmi pomýleným dojmom" keď si to bol práve ty, kto skritizoval tretí diel Max Payne tam kde práve vynikal, krtizoval si ho za a to citujem "debilný scénár" , alebo half life 2 si označil za precenovanú hovadinu, no v mnoha smeroch to bola revolučná hra. Naopak konzoloidnú hovadinu deus ex HR si vychvaloval do nebies a tak isto to bolo s najnovším konzoloidným tes.
    S názorom časopisu Edge sa vonknoncom nestotožnujem, veď uznaj čo je na spec ops line také progresívne, gameplay je repeptetívny až nudný, príbeh sa tvári ako rádoby dospelácky, ale niečo podobné tu už dávno bolo, pre príklad nemusím zachádzať až tak ďaleko a uvediem trebárs kľudne aj black ops(je to v jadre to isté akurát si zmeň mená protagonistov). Čiže podčiarknuté a podtrhnuté je podľa môjho názoru SO the line silne overated hovadina s nulovou inováciou, nudným príbehom a repetetívnou hrateľnosťou.
  • Kontrolní otázka.

Jak to, že jsi hru upirátil-neupirátil změní její příběh?
  • USER47
    Asi tě zklamu, ale neupirátil.

Nicméně i hodnocení příběhu z pohledu piráta, co hru dohrál, by bylo pořád výrazně relevantnější než hodnocení z pohledu člověka, co hru neviděl ani z rychlíku a přesto o ní přesvědčeně tvrdí, že "aký mindfuck príbeh o čom to táraš, je to generic story s ešte viacej random a generic gameplayom."
  • janchor
    A vidíš, třeba extrémně přísnej EDGE u Spec Ops vyzdvihuje, jak hra posouvá válečný střílečky do novýho, dospělejšího světla. Což skutečně dělá, žánrový poplatnosti navzdory. Pochopím, že ti od pohledu nesedí, ale odsuzuješ ji na základě velmi, velmi pomýlenýho dojmu.
  • Mato1987
    len taká rečnícka otázka mimo mísu , predpokladám že hru si si upirátil, tým pádom je tento tvoj veškerý balast irelevantný.
  • USER47
    Narozdíl od tebe jsem to dohrál, takže dokážu posoudit, jak moc mimo mísu ve svým hodnocení příběhu na základě minima informací jsi. Dezinformuješ zde ty, nikoli recenzent.
  • Mato1987
    ale čo by, viem toho ohľadom "príbehu" dostatok na to aby som vedel že tento paškvil zo široka obídem.
    Je velká škoda že kedysi relevantné média vedeli kriticky zhodnotiť hru, teraz už každá potratová copy/paste hovadina s repetetívnou hrateľnosťou a čisto náhodným príbehom dostáva hodnotenia okolo 8/10, pre príklad spomeniem krásny copy & paste prípad s menom dirt showdown . Hry sa vykrádajú čím ďalej tým viac a médiá a neskusení recenzenti potom takto dezinformujú často veľmi obmedzenú hráčsku verejnosť.
  • USER47
    Takže o příběhu nic nevíš (v demu záměrně skoro není a v recenzích je zmiňovaná jen velmi základní premisa, o který to nakonec ani není). To není žádný překvápko, podle těch kravin, co tu plodíš.
  • Mato1987
    RE: USER47
    videorecenzie a asi poltucet recenzií a hral som len demo, čo by len pirátiť tento odpad by bolo niečo podobné ako zašpiniť si HDD od exkrementov.
  • bobsh
    Hrál jsem demo, líbilo se mi (a to normálně 3rd person střílečky moc nemusím). Čísla nejsou nic nehovořící, jedná se o průměr z hodnocení od většího počtu lidí (jak "profi" recenzentů, tak obyčejných hráčů), chtěl jsem tím ukázat, že se to očividně hodně lidem vážně líbí, takže bych to s tou zaujatostí o které píšeš neviděl tak špatně.
  • USER47
    Soudíš z traileru nebo z obrázků?
  • Mato1987
    aký mindfuck príbeh o čom to táraš, je to generic story s ešte viacej random a generic gameplayom.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit