-
je to bohužial tak, ako som už napísal že recenzie poslednú dobu nevypovedajú o kvalite danej hry ale vypovedajú o zaujatosti a často aj o špinavých marketingových praktikách.
-
hral si hru? aspoň si skúsil demo? asi ni keď sa tu oháňaš s nič nehovoriacimi čislami.
-
Absolution pilně slibuje, že všechny zjednodušení půjdou vypnout a ignorovat.
Spec Ops je jen Gears v poušti a mírným mindfuck příběhem. To dnes na 8/10 prostě stačí, pokud tam nejsou nějaký problémy.
BF3 vs. BF2? Hmm, nemohu posoudit. Každopádně BF3 není typ hry, kde bych zábavu hledal já. -
nemyslim si, že je problém ve mně. Kupříkladu BF3 mi vůbec nepřijde tak zábavný, jako byl BF2 (po patchi 1.50). A tak je to pořád dokola. Vy tu oslavujete Spec Ops, ale já vidim jenom gear of war v pouštních texturách.
Jinak jak jsem si podle tebe zidealizoval třebas codename 47 oproti těm svinstvum, co má nabízet Absolution? To je evoluce? Spíš degenerace (aby si mohl zahrát každý - na konzoli) -
Jsem rád jakýho ententýka tady ze sebe děláš a jak pak musíš vykrucovat trapnýma výmluvama. *3*
PS:Minecraft sucks cocks. -
Trochu se v tom hodně motáš.
Starcrft a Half-Life you hry na 8/10. Podle starých "pravidel", kdy 8/10 znamenalo fakt dobrou pecku. Sám sis je bohužel idealizoval a teď bučíš, že o mnoho let později jiný a horší hry dostávají stejné číslo, přitom se ale už dávno čísla používají jinak.
Závěrem je prostě fakt, že hry už nejsou co bývaly a ty to neunášíš. Ne, závěrem je, že dobrý hry vychází pořád, a sr*čky vycházely i tehdy. Prostě sis idealizoval minulost na základě pár dobrých her. Klasika PC only hráč. Ostatní si můžou nacházet dobrý hry napříč platformami, zatímco ty jen bučíš. *3* -
100x uz to tady bylo, nic noveho. Max 7/10
-
V jednom tyhle fora opravdu nepřekvapí. A to, že je tu nemístné napsat jakoukoliv kritiku.
Já jsem hodně rozhořčenej a tak to píšu znovu, StarCraft dostal 8/10 stejně jako další pecky (snad i Half-life)....no tenkrát se asi recenzenti sekli, když 10tkové hry dostaly tak nízké hodnocení. Ted je tu ale opačnej extrém. Poslední kvalitní hry tu byly ve formě Portalu, Bishocku, Deus Ex a Mass Effectu. Já se ale ptám, za co si tahle kravina zaslouží 8/10?
Já vám to prozradim. Je to totiž konzoloidní srajda. Na PC only by si nikdo nedovolil něco takovýho vydat. Přijímáme průměrné hry a dáváme jim známky velkejch titulů -
Mě by zajímalo, jaký zlomeček v prodejní ceně hry činí skutečné, reálné náklady na vývoj. Myslím, že je to několik éček a zbytek jsou marže 10 dalších distributorů, kterým to potom projde rukama, než se to konečně dostane k hráči !!!
-
No koukal jsem na to u kámoše jak to hraje a musím konstatovat že pěkná nuda a ta inteligence?No hnojárna zadarmo drahý *4*
-
Hru jsem rozehrál teprve dneska a baví mně.Akci jsem očekával a to jsem dostal.Proč se zde,ale mluví tolik "dospělém" příběhu?Možná jsem to špatně pochopil,ale v čem je dospělého?Mně to přišlo naprosto nesmyslné,ne podstatou
dezerce,zrada atd. co jsem zatím pochopil,ale tím jak to je přehnané.Střílet po desítkách jednotky stejné armády a dělat,že se nic neděje to je taková hovadina.Kdyby to bylo mírněji provedené tak to beru. -
v porovnani se steamem je i blizzard charita
-
Bohužel z GRFS se vyloupla tak šíleně lineární hra, že ani CoD se Spec Ops dohromady se na ni nehrabou. Dokonce jsou tam vyloženě on-rail pasáže, kdy postava sama chodí a ty jen střílíš.
-
Ta "reálná" či "objektivní" hodnota vycucaná odněkud z palce mě v podobných příspěvcích vždycky pobaví nejvíc...
Hodnota je zcela subjektivní, pro tebe je to možná těch 20e, pro někoho to může bejt třeba desetinásobek. -
Taktickou akci, nenech se vysmat. Kdysi mozna, to uz ale davno odvanul cas. A hlavne tohle aspon funguje a ne jako ta prasecina kterou Ubisoft prezentuje jako finalni verzi hry. Tak neporadery PC port ktery vypada na nejako pre alfa verzi herni svet uz dlouho nevidel. Nejvetsi srandu z nich maji ti proti kterym Ubisoft nejvic broji a to pirati. Protoze warez verze funguje lepe nez to s cim se odvazili vylezt mezi lidi.
-
P.S. vy jste si to vážne koupili za 50€ na steamu? lol tolik bych za to nedal ani kdybych vydelaval 2000e mesične. Podle me realna hodnota tehle hry je tak 20€.
Ani se nedivim že v USA tolik funguji bazary. tady v evrope je to bud blbej spotrebitel nebo zlodej. Jo jasne vy všíchni tady to mate legalne. fuj *11* -
dal jsi prednost linearni strilecce pred taktickou akci, bravo
-
lol proč bych mel hrát tohle když je tady Future soldier s mnohem vetšími herními možnostmi.
-
Fakt:)Všimni si, že u Crysis dvě jsem se bavili a Dirextx 11 bylo napsané správně:)Tak proč bych teď psal Direct X:)
-
Prej brácha... *1* *1* *1*