Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hra je bezva a není to systémem krytí,naopak příběhem.
    Už dost dlouho nikdo nevymyslel nic originálního.
    DangerousDave- hraj DayZ to se ti bude líbit -každých 30 min na pláži.
    • smejki
      ad DayZ - jen blbci lezou do cherna nebo elektra. jde velmi snadno přežít několik dní *3*
  • vypada to lakave ale 49€ je hodne, ale za stahnuti by to snad stalo
  • BoB.2
    Pořád mě to připadá jako videopreview a né jako videorecenze.
  • tak ono sa tazko robi recenzia na nemastnu neslanu hru...
    prejdene za dve noci... hrali to na black ops, zabijam a neviem kdo som :D ale bavilo to ale kratke
    • Mazaj do p!če ty úbohá existencia.
    • recenzia bola skvela :D skoda ze sa nedostalo na rozuzlenie :D je tiez take ine ako call of duty
      • jasna 8 :D
  • Proč musí hlavní postava v každý druhý střílečce vypadat jak Šepárd? Ale ten nápad s prostředním Duabie se mí líbí. Vypadá to tuctově a přitom zajímavě :)
  • grafika humus..
  • Cover system....:-)
    Tak jsem přelouskal tu vaši diskuzi o cover systemu... a musím se přiklonit na stranu těch co jsou proti cover systemu...
    Nejsem žádnej velkej hráč, ale něco nahráno mám, a to i žánru klasickejch stříleček...a podle když stílečka, tak by měla být jednoznačně z pohledu tý osoby za kterou hraju... abych skutečně viděl jen to co ona může skutečně vidět...
    všeobecně tenhle pohled "ze zadu na postavu" ještě k tomu spojenej s tím cover je podle mě nejhorší v otm, že to je něco tak sakra nepřirozenýho.... protože opravdu to funguje tak, že si někam zalezu... a v klídku z bezpečnýho aniž bych vystrčil jen jedinej vlásek, tak si můžu v klidu prohlídnout celý bitevní pole a podle toho potom jednat....
    za mě prostě platí, když střílečka, tak jedině z pohledu dané osoby za kterou hraju....
    • Veskoslav
      Ale musíš rozlišovat žánr TPS a FPS:)
      • pokud těm zkratkám dobře rozumím.... :-)
        Tak potom teda jednoznačně preferuji FPS..... protože mi to přijde jednoznačně přirozenější a realističtější....
        ale jinak v těchdle skratkách moc nejedu.... jakože žánr "akční FPS" atd....
        Pro mě, všude kde prostě běhám v roli nějakýho týpka s nějakým samopalem a kosím jednoho za druhým, tak pro mě je to prostě střílečka.... :-)
        • Veskoslav
          FPS je tvoje oblibené, TPS tvoje neoblibené (TPS je pohled "třetí" osoby:)) Third person shooter)
          • samozřejmě, vždyt sem to tak napsal...
            a překládat mi to jak malýmu parchantovi nemusíš...
            A ani tak nejde o to ,že oblíbené.... ale prostě je to podle mě lepší... přirozenější a realistištější... toť vše...
    • to už je trochu "moc na kost" Mně nejvíc vadí fakt, že když využiju systému krytí například v RO2, tak po vyklonení mi přece nějaký čas trvá, než zamířim a můžu střílet. A to, že jsem za překážkou ještě neznamená, že mi nepřítel nemůže ustřelit koleno, nebo prostřelí materiál, za kterym se schovávám.
  • To nejsou marinaci ale Delta Force, a nepriblizuji se k nim ani na chlup, dyt ta vystroj hl. hrdiny, molleckova neprustrelka s 1 sumkou na zasobniky ? WTF fail. A furt jen samy pisek, ten nemam rad. Ja raci zelenou dzungli.
  • staré dobré Spec Ops z PS1 to nejsou..ale jinak celkem baví
  • fuck*ng christ, its fuck*ng ambush...tak tohle mě rozsekalo.
    • Nej bylo kdyz sem to hral a rekl sem cover me i am reloading a cernoch se ozval cover my ass!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit