-
Ta hra je bezva a není to systémem krytí,naopak příběhem.
Už dost dlouho nikdo nevymyslel nic originálního.
DangerousDave- hraj DayZ to se ti bude líbit -každých 30 min na pláži. -
-
ad DayZ - jen blbci lezou do cherna nebo elektra. jde velmi snadno přežít několik dní *3*
-
-
vypada to lakave ale 49€ je hodne, ale za stahnuti by to snad stalo
-
Pořád mě to připadá jako videopreview a né jako videorecenze.
-
tak ono sa tazko robi recenzia na nemastnu neslanu hru...
prejdene za dve noci... hrali to na black ops, zabijam a neviem kdo som :D ale bavilo to ale kratke -
-
Mazaj do p!če ty úbohá existencia.
-
recenzia bola skvela :D skoda ze sa nedostalo na rozuzlenie :D je tiez take ine ako call of duty
-
-
jasna 8 :D
-
-
-
Proč musí hlavní postava v každý druhý střílečce vypadat jak Šepárd? Ale ten nápad s prostředním Duabie se mí líbí. Vypadá to tuctově a přitom zajímavě :)
-
grafika humus..
-
Cover system....:-)
Tak jsem přelouskal tu vaši diskuzi o cover systemu... a musím se přiklonit na stranu těch co jsou proti cover systemu...
Nejsem žádnej velkej hráč, ale něco nahráno mám, a to i žánru klasickejch stříleček...a podle když stílečka, tak by měla být jednoznačně z pohledu tý osoby za kterou hraju... abych skutečně viděl jen to co ona může skutečně vidět...
všeobecně tenhle pohled "ze zadu na postavu" ještě k tomu spojenej s tím cover je podle mě nejhorší v otm, že to je něco tak sakra nepřirozenýho.... protože opravdu to funguje tak, že si někam zalezu... a v klídku z bezpečnýho aniž bych vystrčil jen jedinej vlásek, tak si můžu v klidu prohlídnout celý bitevní pole a podle toho potom jednat....
za mě prostě platí, když střílečka, tak jedině z pohledu dané osoby za kterou hraju.... -
-
Ale musíš rozlišovat žánr TPS a FPS:)
-
-
pokud těm zkratkám dobře rozumím.... :-)
Tak potom teda jednoznačně preferuji FPS..... protože mi to přijde jednoznačně přirozenější a realističtější....
ale jinak v těchdle skratkách moc nejedu.... jakože žánr "akční FPS" atd....
Pro mě, všude kde prostě běhám v roli nějakýho týpka s nějakým samopalem a kosím jednoho za druhým, tak pro mě je to prostě střílečka.... :-) -
-
FPS je tvoje oblibené, TPS tvoje neoblibené (TPS je pohled "třetí" osoby:)) Third person shooter)
-
-
samozřejmě, vždyt sem to tak napsal...
a překládat mi to jak malýmu parchantovi nemusíš...
A ani tak nejde o to ,že oblíbené.... ale prostě je to podle mě lepší... přirozenější a realistištější... toť vše...
-
-
-
-
to už je trochu "moc na kost" Mně nejvíc vadí fakt, že když využiju systému krytí například v RO2, tak po vyklonení mi přece nějaký čas trvá, než zamířim a můžu střílet. A to, že jsem za překážkou ještě neznamená, že mi nepřítel nemůže ustřelit koleno, nebo prostřelí materiál, za kterym se schovávám.
-
-
To nejsou marinaci ale Delta Force, a nepriblizuji se k nim ani na chlup, dyt ta vystroj hl. hrdiny, molleckova neprustrelka s 1 sumkou na zasobniky ? WTF fail. A furt jen samy pisek, ten nemam rad. Ja raci zelenou dzungli.
-
staré dobré Spec Ops z PS1 to nejsou..ale jinak celkem baví
-
fuck*ng christ, its fuck*ng ambush...tak tohle mě rozsekalo.
-
-
Nej bylo kdyz sem to hral a rekl sem cover me i am reloading a cernoch se ozval cover my ass!! *1*
-