Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten příběh mně přišel moc přehnaný.Sice skvělé,že něco takové zde je když to není běžné,ale pro mně moc přehnané.Jsem si říkal často "Co to jako je?"
  • šullík:Víš oni jdou hry do předu a to nejen graficky,ale i realističností.Takže se nediv že se ve hrách objevují ty tvé zapřekážkuschovávačky.Už si nikdy viděl aby nějaký mariňák si to v klídku střílel uprostřed věcí prázdné cesty a ještě k tomu stojmo při nejlepším trochu skrčený?Já tedy ne.Zde máš vysvětlení.
    • No ta hra vypadá reálněji než realita sama *1* Systém krytí je naopak arkádová záležitost, kdy se panáček stiskem jedný klávesy zašije sám tak, že je prakticky nesmrtelnej. Podle mě je to blbost co kazí hry, ale jestli se to někomu líbí... Jen to prosím nepřirovnávejte k realitě *3*
    • DangerousDave
      ja som sa v hrách kryl za prekážkami už pred 15 a viac rokmi, takže mne sa to ako nič nové nezdá *1* Neviem čo presne myslel šullík ale mne vadí to, že je krytie zautomatizované, takisto strelba z krytu a vôbec fakt, že postava je 100% krytá za prekážkov a napriek tomu vidí všetko okolo nej. Poctivá FPS hra kde by sa človek bál vystrčiť hlavu za roh pretože nevie čo ho tam čaká a nemôže sa spoliehať na bleskový autoheal už pomaly ani neexistuje.

V týchto hrách je to všetko na jedno kopyto : zaliezť za prekážku, postrielať nepriatelov a počas toho môže kludne schytať aj 100 rán, pretože autoheal to vyrieši. Toto ma fakt nebaví. A pritom by som si túto hru velmi rád zahral keby bola koncipovaná inak, pretože to prostredie a dramatický dej vyzerajú zaujímavo.
      • Ty ale porad nechapes to ze srovnavas fps vs 3rd person shooter to je rozdil v deus ex hr taky byl cover system a nikomu to nevadilo vzdyt to je jako kdyby si srovnaval nhl vs fifa
        • DangerousDave
          ja nič nezrovnávam... konštatujem, že dnešne hry už skoro nepoznajú nič iné ako 3rd+cover+autoheal a sú na to vo všetkých aspektoch stavané.
          • Jedin krok vpřed po těch víc jak 15-ti letech se mě hry baví vidim v Red Orchestře 2. Je skutečně geniální, jak interaktivně dokáže hřáčova postava reagovat na prostředí, na překážky. cover systém je tam taky, to ale neznamená, že po stisknutí tlačítka je hráč nesmrtelnej. Škoda, že ostatním studiím nestojí za to, poksit se posunout někam dopředu, ale jen se stále kopíruje to stejné, osvědčené....protože jak tak sleduju, "mladí" hráči jsou velice nenároční
          • crysis 2 ma peknej cover system, sice nefunguje uplne vsude ale myslim ze timhle smerem by se meli hry spis vydat protoze vam to neumoznuje videt prez prekazky nebo za roh jako ve vetsine her dneska
      • přesně tak..a hlavně žádnej efekt míření. Z videa jsem si nevšiml, že by zrovna po našem avatarovi někde cíleně střílel, přesto mu stačilo jen na půl vteřiny vystrčit hlavu a už se červenala obrazovka a stejně tak naopak. člověk zmáčne tlačítko myši a už během zlomku sekundy míří na cíl, úplně přesně stačí jedna rána....

Kdyby taky nepřátelé něco vydrželi, nemuselo by jich tam v jedné scéně nabíhat třicet, ale stačili by tří
    • já nemluvit řečí tvého kmene
    • šullík:Víš oni jdou hry do předu a to nejen graficky,ale i realističností.Takže se nediv že se ve hrách objevují ty tvé zapřekážkuschovávačky.Už si někdy viděl aby nějaký mariňák v klídku střílel uprostřed prázdné cesty a ještě k tomu stojmo při nejlepším trochu skrčený?Já tedy ne.Zde máš vysvětlení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit