Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Uz sem to tu psal, na steamu cestina uvedena neni. Delala ji Cenega, takze to je na nich jestli se s bethesdou nejak domluvej. Ale jak je znam je docela mozny ze cestina nebude.
  • V mojem veku si to muzu dovolit remcat, cim budes starsi tim to remcani bude vyraznejsi, nekam si to zapis, aby ses pak nedivil:)
  • bude cz?
  • TheGGG
    že to říkáš zrovna ty, vrchní remcálku...
  • Mezi prvnimi obetmi bude tomocz a Still. Za takove hlody si to zaslouzi
  • No, tak presne takovy komentare bych chtel mit ve svym filmu, kde mi to bude cucak rikat a ja se presne na 2 sekundy zasmeju a pak ho strelim upilovanou brokovnici do xichtu ze dvou centimetru. Bude se to jmenoval Rampage 3
  • nejake info o novem ,,The elder srolls,, nebylo ?
  • Coffin.Corner
    V F4 mě to stavění spíše otravovalo a nudilo, ale postavit si vlastní vault to je jiná... *4*
  • Still
    Aha, takže když si objednám Ferrari a dostanuý trabant, tak mám sklapnout podpatky a mlčet?
    To že jste byli chudí a takhle jste si to ostravedlňovali, tak to takhle nefunguje :)
  • tomocz
    Na zadek jsem dostával jako dítě... na dospělý už to prej nemá takovej výchovnej vliv :)
  • ja sem za skyrim sakra rád a nepotřebuju ani vymazlenější grafiku jen rock solid fps a poštelovat nahravací časy. pro pc hráče je to taky dobry páč modeři prahnout po 64 bitové verzi
  • Po vsech tech DLC do Falloutu dostava slovo sandbox hra novej rozmer:) Remaster Skyrimu je primarne zradlo pro konzolisty, ale rad si ho znovu zahraju navic kdyz ho dostanu zdarma, coz je od Bethesdy vazne mile. Hodne firem chce za remastery ktere uz vlastnite penize, aspon trochu penez:)

PS: ted koukam na steam a remaster Skyrimu nema zatim uvedenou cestinu, Cenega zase zaspala.
  • A tobe by meli pridat par pres zadek, nespokojence.
  • tomocz
    Aha, takže to konečně bude vypadat tak, jak to mělo vypadat už v době vydání (takže teď to bude graficky zase pár let pozadu). Snad aspoň odstraní ty bugy, který byly i v Legendary edition. A mohli by přidat ostřejší textury.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit