Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě se nepoužívalo aby se hráči cítili nepřijemně vem si takového DN 3D kde jsi urval bosovi hlavu a nasral mu do krku *1*
  • S tím bych asi vcelku suhlasil,ale nevadí mi ani tak množství násilí ve hrách jako spíš jeho samoúčelnost...
  • Kdyz koukam na ten nick, tak bychom mozna mohli i z takoveho oboru nejaka jmena znat :)
  • Jinak s tebou naprosto souhlasím GGG *5*
  • Ne každý zná významné osobnosti všech oborů. Pochybuji, že ty by jsi znal alespoň jednu významnou osobnost z řad mého oboru *4* Taky nevím, kdo je nějakej Spector, ale např. Reginu Spector znám *6*
  • Tak hosteska to není určitě na tu je moc chlupatej.
    Ale odpouštím ti máš na profilovce Jensena z DeusEx 3 to byla alespoň hra, skoro stejně dobrá jako její předchůdci sláva tomu kdo vymyslel DeusEX 1 ať už je to kdokoliv.
  • Takže v GTA budou mět civilisti neviditelnej ochranej štít a v novém Carmagedonu nebudou vůbec, aby jste je nemohli z rozmaru rozmačkat na kečup. Jóó to bude sranda....
  • x_ander
    Tak PR pracovníka na E3? *1* no jo... víc než 13 ti nebude no.. to tě omlouvá...
  • S názorom súhlasím ale toto ťaženie proti nadmernému násiliu vyzerá pomerne vtipne keď 2 príspevky pod tým je art z Diablo 3 plný "mieru lásky a porozumenia" *1*
  • je mě tolik kolik mě je a sry že si nepomatuju jméno každýho PR pracovníka na E3.
    I když podle těch jeho keců to bude nějakej hipík.
  • Tak to teda vubec nemam ten dojem, ze driv se ve hrach nasili pouzivalo proto, aby se hraci citili neprijemne. Drive, kdyz byl vyvoj po technicke strance rychlejsi nez dnes, tak se prave nasili a brutalita pouzivala k jakemusi fascinovani hracu, co je zase mozneho udelat a predvest s vykonnejsimi pocitaci. Mortal Kombat napr., nebo ten Soldiers of Fortune, atd.
  • Kolik ti je prosimte? Prej ,kdo to je W. Spector *1*
  • Tys asi ho nepochopil.Tady nejde o zruseni nasili ve hrach a produkovani her pouze pro deti *1* .
    Jde o to,ze nasili by melo byt podrizeno hre,prostredkem k celkovemu zazitku a ne cilem.U mnoho her je nasili a brutalita dosti samoucelna a zbytecna.
    Jednoduse,mira nasili ve hre by mela byt primerena samotne hre.
  • Násilí není problém, pokud není ta hra zároveň hloupá, stupidní a dementní. Když to má nějaké rozumné opodstatnění, jako třeba umělecký záměr, tak prosím. Ale dneska jsou všechny velké hry strašně dementní, a pořád se to zhoršuje. A násilí zůstává, takže je problémem, a to čím dál, tím víc.
  • "...a že třeba pod zabitým nevinným psíkem se objevila velká kaluž krve." No ještě aby ne, nebo snad psi krev nemají?
  • Proboha to je pakárna, podle mě je násilý ve hrách naprosto v pořádku. Připomíná mě to kecy některých rádoby kritiků kteří odsuzují seriál Game of thrones kvůli přehnanému násilí. Ve hře není nic trapnějšího než (jako třeba v crysis 2) neprůstřelní civilisti (tenhle krok vůbec nechápu kterej blb by střílel do civilistů), nemožnost useknout nebo ustřelit protivníkovy hlavu a nebo minimum krve. Tak sakra jednou někoho střelíte broksnou do xichtu tak očekáváte trochu kečupu, navíc je to jen hra když někoho zabiješ je jednot jestli z něj vyteče 10 litrů krve nebo medu. A ten Spector kdo to jako je, jak vidím autor nějakecj přiblblejch děckejch kravin. No já si před měsícem koupil PS3 a zrovna smažím GoW 3 tam je míra násilnosti nastavena přiměřeně. A vůbec když může někdo natáčet uchylné gore filmy typu Hostel, Groteskqe nebo tu prasár*u Srbský film tak co by nemohlo bejt trochu násilý i ve hrách.
  • mě se násilí ve hrách líbí...to budu hrat v 35 letech kačera donalda????
  • Súhlas, ono neni problém si ani IP-čku zmeniť. toto je nejaký zakomplexovaný sociálne nerozvinutý chudáčik, čo sa nevie uplatniť v reálnom živote, tak sa realizuje tu *4*

Takých treba ľutovať a nie na nich nadávať...
  • Je rozdil mezi samoucelnym nasilim a nasilim,ktere ma navodit urcite emoce,zazitek.A spousta her ma s timto tak trochu problem.
  • Mně by zajímali IP adresy těhle diskuzí vsadím se že většina anonymů jsou tentýž člověk který je tu vždy kolem 3tí *15* jinak lidi chtěj vidět nasilí a husárny.Proto vznikají stránky plné těhle věcí a proto jsou jak filmy tak hry mnohem nasilnější než byli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit