Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: bude se Assassin’s Creed 3 odehrávat v Egyptě?
17.11.2011 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Jako kazdy podobny prispevek to byla jen a pouze spekulace. Myslim, ze do pristiho E3 zadne nove informace asi neziskame. Bohuzel.
-
Nevadí mi Egypt, ale trochu mi neštymujou dvě věci: že by se to nejspíš odehrávalo ještě daleko dřív než AC1, a taky to, že nějak nevím, po čem by se krom pyramid, dun a pár chrámů v tom Egyptě šplhalo (ne nebyl sem tam, rád se poučím). Apropo, už sem zmiňoval svou náklonnost ke středověké Praze? *1*
-
Nebyla už nějak jistá ta velká fr. revoluce? Nebo...Americká občanská válka? Teď nějak nevim.
-
No ja bych doclea rad videl valku roku 1812. Je to konflikt mezi Brity a Americany, kdy Briti mimochodem vypalili cely Washington DC. Sama o sobe je ta valka dost zmatena, ani poradne neni jiste, o co tam vlastne slo. Takze prostor pro konspirace jako delany.
-
Hlavně nic moderního!
-
Podstatou hry AC je velké živé město s prostorem pro anonymitu, hromadou baráků, po kterých lze šplhat, skákat a vysokýma věžema pro rozhled. Benátky a Acre byly ideální, v Brotherhoodu už byl trochu problém s věžema, v Římě už nebyly tak monumentální kostely výškové stavby a trochu to vadilo. No a Egypt? Že by asasín vylezl na pyramidu a seskočil do pouště? To se mi nezdá...
-
Egypt by byl zajimavy, jde ale o to kdy co se tyce doboveho zasazeni. Jde take o to, ze by Ubi musel hodne fantazirovat co se tyce existence te knihovny v Alexandrii. Radeji bych ale, aby serie pokracovala smerem vpred, a ne vzad. Takze Pariz nebo Londyn bych prosil, UBI *3*
-
Hlavně ať to necpou do Japonska nebo Číny. Proč se nepodívat do Afriky?
-
Bral bych zemi zapadajiciho slunce.
-
Nejlepší by podle mě bylo, aby se to odehrávalo za Americké občanské války, ale v Egyptě by to bylo jak v Istanbulu samý perný slunce, stejná atmosféra jako u revelations....
-
Assassin v Egyptě by byl určitě zajímavý.