Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dle mého názoru věřím a tajně doufám, že příští díl se bude odehrávat ve Starověkém Egyptě. Proč? Jednak je to zajímavé místo, jednak má to zajímavou historii a jednak hlavně tam má nakonec Altair s Eziem svého pradávného předka. O jakého předka se jedná, můžete zjistit již ve svatyni zabijáků, kde byla spatřena jedna socha předka ze starověkého Egypta. Jedná se o ženu a ta díky za pomocí uštknutí hadem, zabila Kleopatru. Sice se budeme vracet časem zpět, ale proč by to mělo někomu vadit? Je pravda, že tam budou jiné zbraně, ne tolik moderní ..jelikož se budeme vracet časem dále do minulosti ..ale na tom nesejde, jde o to, aby jsme si pořádně zapařili ne? Proč by Desmond nemohl zavzpomínat více do minulosti .. Egypt se mi jeví jako další zajímavé místo, jednak je hlavně plný záhad, hádanek a nezodpovězených otázek. Někdo mi ovšem jednou psal, že tam hlavní hrdina bude šplhat pouze po pyramidách a tím celá hra končí. Pokud se mezi vámi najde někdo, kdo si to také myslí, musím vás zarazit. Starověký Egypt měl kdysi také města, ale ty se bohužel už nedochovaly. Egypt se mi jeví jako ideální místo.

    Už tvůrci hry nedávno naznačili, že další díl by mohl být v Egyptě. Naznačil dosud jejich atwork, u kterýho se spekuluje, zda se jedná o díl Assassins Creed. Nevím, jak to je a jak není, ale dle mě se jedná o další díl. Proč si to myslím, hned vysvětlím .. jednak hrdina na obrázku nesmírně připomíná postavu z Assassins Creed. Nahoře na obloze letí orel (typický pro Assassins Creed) a nahoře je ve zkratce napsané i jméno celé této hry a to "AC". Nadále proč bych mohl mít pravdu, je i to, že jsem si nedávno objednal speciální edici a v ní týhle obrázek s Assassinem v Egyptě. Kdyby se to netýkalo Assassina ten atwork, proč by to jinak bylo ve speciální edici? Tvůrci nám jistě nechtějí najevo naznačit, že další díl bude právě tam. Podle mě tvůrci to před námi tají.. Co bych si ve hře přál a co by se naopak i hodilo ..Jako nové prvky bych v novém díle "Egypt" (pokud se to bude právě tam odehrávat) si přál a dokonce by se to i pěkně hodilo je to, že Assassins Creed by mohl používat jako další novou zbraň, "hada". Vždycky kdyby se přiblížil k nepřátelům, mohl by po nepřátelích (nejlépe na stráže) hodit nějakého malého škrtiče, který by se o zbytek postaral. Dále bych jako vylepšení uvítal "egyptskou šavli" a dalších pár vylepšení, co by se tam hodilo. Desmond se svojí partou přátel by se přestěhovali do Egypta a svůj výzkum by prováděli právě v bájných Egyptských pyramidách, kde by v klidu a hezky vzpomínal na svého pradávného předka Egypta a ukryt před templáři. Sice starověký Egypt nemá nic s templáři společného, ale neuškodí, když se hra malinko odbočí a Desmond se na chvíli vydá jiným směrem.

    V čem by se lišil třetí díl od předešlých ...

    - Nový Assassinský hrdina by mohl být opačného pohlaví (mohli bychom hrát za ženu ..soudím z té svatyni zabijáků), Koně by se vyměnily za velbloudy (příjemná změna), Kompletně nové prostředí , Bájné Egyptské pyramidy ke zkoumání ...Tak to je má verze dalšího dílu ..
    • Toto je snad nejdelší komentář který jsem kdy viděl. Je asi 3X delší než samotný článek *8*
    • Podle mě přijdou s něčím lepším. Egypt jako takový je prostě klišé a už do něj bylo zasazeno nejméně 1000 her. NUDA.
      Že UBI šel po neotřelých lokacích - Florencie, Benátky... a neotřelé době (renesance) bylo neuvěřitelné plus a snad v tom budou pokračovat.
  • Bral bych zemi zapadajiciho slunce.
  • Hlavně nic moderního!
    • Jazz
      A za co chceš prosim tě hrát, když už je Desmond připraven ?
      • Amylee.Anderson
        To by AC ztratilo jedo z největších lákadel - výlety do minulosti. Ale bylo by to vcelku logické.
  • Já to říkám pořád, Egypt je ideálním místem v třetím pokračování. byl bych rád, kdyby to zasadili do Starověku, kdy Egypt nejvíce žil.
  • UBI hlavně né do budoucnosti(2012) rád bych uvítal ameriku a občanskou válku!Nebo Ten egypt ale hlavně né budoucnost!! *10* *10* To by stratilo svoje kouzlo ktere ma jen AC *14*
  • už zase? minulý rok se řešilo, kde bude Revelations.. každý vždy píše svá přání, kde by se to mohlo odehrávat atd. :) nemá být trojka uzavření příběhu Desmonda? já bych se obešel klidně i bez Animu a zahrál bych si jen za Desmonda.. či použít Animus a dostat se do více období, jakožto takové vyvrcholení a nastínění všeho.. žadné zbytečné seznamování jako bylo s Eziem či Altairem, tim nemyslim, že to bylo zbytečné, ale aby byl hlavním tahákem právě Desmond a historické postavy byly tentokrát na druhé koleji
    • Lawliet
      Smazáno
    • Přesně tak bych si to představoval. Pokud chtějí zakončit desmonda, tak právě takto - v současnosti.
  • Danieledl
    Je mi jedno kde se bude AC odehrávat, hlavně ať nekončí :)
    Egypt bude určitě pěkné prostředí a po pyramidě si rád vylezu.
    • Pyramida byla už v Brotherhoodu (cestus), ale právě kvůli pyramidovému tvaru (šikmé stěny) na ní lézt nešlo.
      • tak ono je víc druhů pyramid né všechny mají hladké šikmé stěny
        • Lawliet
          mm ale bývaly doby kdy i egyptské pyramidy byly hladké a šikmé a né stupínkové
  • přesně.. templáři by mohli jakožto loutkaři existovat(a vždycky takový lidi byli i ve skutečnosti) dávno před křižovejma výpravama.. pokud by to mohlo bejt japonsko ve středověku, tak nejenom přes portugalsko, ale mohli by se tam krásně dostat i přes čínskej dvůr, kterej měl určitě už nějaký letmý styky i se starověkejma evropskejma civilizacema (třeba přes indii)... tajná organizace templářskýho typu se tim pádem dá naroubovat uplně jakkoliv na cokoliv a třeba v tom japonskym bych byl určitě zastáncem teorie, kde ninjové by měli s assassinama nějaký spojení(jestli by mezi ně přímo nepatřili) a templáře by zastupovali samurajové, shogun, atd..
    • sice nevím proč reaguješ v novým příspěvku, každopádně bych to chtěl nezávazně prodiskutovat.. (můj konspirační příspěvek je o stranu dál)

      z toho pohledu mi Templáři hodně připomínají Ilumináty, na který se v poslední době svaluje úplně vše, ale když je člověk paranoidní, tak si pokaždý něco najde..

      ale nebylo by zajímavý, kdyby to do sebe tak zapadalo, ale asi lidstvo přeceňuju
  • Mě osobně by nevadilo, kdyby se tam vystřídalo zase více než jedna postava, jako v předchozích dílech a více lokalit Egypt, Japonsko, Francie, Anglie...
  • Japonskooooooooo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit