Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: bude se Assassin’s Creed 3 odehrávat v Egyptě?
17.11.2011 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Nevím proč tu mluvíte o Japonsku.....nedokážu si představit, že by se najednou Desmont objevil v Japonsku *1* *1* *1* to je podle mě naprostá blbost :) a kdo si to myslí tak pak nebuďte zklamaní ;) ..... každý kdo dohrál AC R a tak trochu si všímal detailu tak může souhlasit tady s pány , kteří tady už tom psali a to , že další díl bude v Egyptě dokážu si to představit a docela to dává smysl.....a těm géniům co tady psali , že by v Egyptě nebylo po čem skákat atd...tak prosím Vás neberte v potaz to, že v Egyptu jsou jenom nějaké ty pyramidy.... kde by asi bydleli obyč. lidi ? v pyramidě ? :DD Taky bych se chtěl vrátit k tomu jak se tu psalo, že by jsme se mohli vrátit do Benátek nebo Florencie atd....Podle mě to byli výborné a nádherné města :), ale nevěřím tomu , že by se chtěl UBI k tomu vracet!
to je mu názor :) -
rozmyslajte logicky, uz nebudete hrat za ziadne historicke postavy, Desmond je konecne pripraveny na boj o zachranu sveta
-
-
Toho se bojím, že přijdeme o historickou část hry - jedinou věc, kvůli které AC hraju. *9*
-
-
pane bože Paříš :D, omlouvám se za tu hrubku, je to Paříž! :D
-
Ja osobne bych uvital Japonsko, Samuraje, hrát za ninju-Assassina by nebylo špatné.
-
Nejlepší by podle mě bylo, aby se to odehrávalo za Americké občanské války, ale v Egyptě by to bylo jak v Istanbulu samý perný slunce, stejná atmosféra jako u revelations....
-
-
No ja bych doclea rad videl valku roku 1812. Je to konflikt mezi Brity a Americany, kdy Briti mimochodem vypalili cely Washington DC. Sama o sobe je ta valka dost zmatena, ani poradne neni jiste, o co tam vlastne slo. Takze prostor pro konspirace jako delany.
-
-
-
Egypt - hnus, pro Luke - současnost nebo budoucnost - ještě větší hnus... Zlatý AC 2, dál už to jde s tou sérií z kopce...
-
-
Po AC 2 sem si říkal že jestli takhle budou pokračovat i v dalších dílech tak to bude pecka ale nějak nic...
-
tak mě se víc líbila AC1 než AC2, ta už mě ani nebavila. Já když hrál jedničku tak myslel, že vyjde druhý díl kdy se vše objasní a ukončí s Desmondem vbudoucnosti. Bohužel to dopadlo jak to dopadlo a je z toho neverending story a to hlavně z důvodu že to asi dobře vydělává.
-
-
Hlavně ať to necpou do Japonska nebo Číny. Proč se nepodívat do Afriky?
-
-
Jsem jediny komu by přišla Praha ideální pro příští AC? je a bylo to žívé, obrovské město, se spoustou věží kde by se dalo skákat :D
-
-
Já bych to podpořil, ale moc čancí tomu nedávám. Navíc by se Brňáci zvecli *5*
-
-
* šancí
* zvencli
*12* -
-
přesně jak kolega o příspěvěk výše, kolik brňáků dostane šanci si ve virtuálním světě vraždit obyvatele prahy?
-
ja bych řekl, že by si to brnaci a dokonce i slovaci kvuli praze zahrali *3*
-
-
-
-
Egypt by byl zajimavy, jde ale o to kdy co se tyce doboveho zasazeni. Jde take o to, ze by Ubi musel hodne fantazirovat co se tyce existence te knihovny v Alexandrii. Radeji bych ale, aby serie pokracovala smerem vpred, a ne vzad. Takze Pariz nebo Londyn bych prosil, UBI *3*
-
Podstatou hry AC je velké živé město s prostorem pro anonymitu, hromadou baráků, po kterých lze šplhat, skákat a vysokýma věžema pro rozhled. Benátky a Acre byly ideální, v Brotherhoodu už byl trochu problém s věžema, v Římě už nebyly tak monumentální kostely výškové stavby a trochu to vadilo. No a Egypt? Že by asasín vylezl na pyramidu a seskočil do pouště? To se mi nezdá...
-
-
A co Káhira?
-
-
nuda..
-
-
Byls někdy v Káhiře?
-
-
-