Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobře zhejtuju tě snad ti to pomůže... *1*
  • Ale proč ne rpg? Far cry 3 je tky first-person rpg a i když má nějaké ty mouchy,slaví velký úspěch
  • nejlepší by bylo podlě mě vydat epizodu 3 a dokončit příběh, pak teprve HL3 ale bez RPG prvků...to by změnilo celou hru k horšímu. Lidi to hrají právě kvůli bezvadnému příběhu :))
  • Njn,na konci epizody 2 má freeman za úkol prozkoumat loď borealis a zatáhli do toho i aperture science z portalu, teď se asi hádají jestli nespojí příběhy a nevytvoří half-portal :D
  • Ale snad aspoň během 2013 už něco řeknou. Ta nejistota mne zabíjí!
  • Ale samozžřejmě, že to byl tunel a koridor. =) Ale nikomu to nevadilo, ta hra táhla tím směrem přirozeně, smyslulplně. Jak někdo už zde zmínil, ten flow, ten dojem, pohlcení hrou, až asi na osmý gameplay mně teprve napadlo přemýšlet, jak je ten svět omezený...
  • the_pps
    A dokonce je to Dr. Freeman. Omlouvám se...
  • Na ten luxus jim pěkně kašlu.Oznámili 3 epizody a skutek utek, ať si to nabuší někam ... *10*
  • ban na IP, hajzle.
  • No ono to je "Time Mr Freeman? Is it really that time again.."
  • Hehe a co ti jako mame zavidet?Ze si byl v USA a GB?Tam byl kde kdo.Ze umis cizi jazyky?Ty umi dneska taky kde kdo.
    A to ,ze se tady chovas jak rozmazleny namachrovany fracek,to ti opravdu vsichni zavidime.
    Takze pokud si tady neco dokazal,tak pouze svou omezenost. *3*
  • Hele, bobečku, reaguješ jako čtrnáctiletej fracek. Člověk s rozhledem, který opravdu něco dokázal, který procestoval svět a mluví výborně několika jazyky, by takový výpotek nenapsal. Hold se mimochodem vzdává, což asi není ten samej hold(t), cos chtěl napsat. Je mi Tě líto, ale buď v klidu, z toho časem (snad) vyrosteš.
  • kostejnesmrtelny
    To rozhodně nepopřu *14*
  • Zdar, vím že spamuju, ale potřebuju se zviditelnit na YouTube, tak tu napišu svuj channel.http://www.youtube.com/user/Blako197?feature=mhee
  • ano přesně o tom mluvím, závistiví čecháčci
  • A ty si vazne myslis,ze kdyz se nekomu nelibi tahle pozerska moda psat anglicky na ceskych strankach,tak to hned automaticky znamena ,ze jiny jazyk neumi?
    Ty ses cim dal tim vice k smichu.
    Tak hlavne ,ze si nam v tom USA neztratil i zdravy rozum *1*
  • "Valve naštěstí mají luxus, který nemá snad žádné jiné studio. Díky neomezeným finančním prostředkům (Steam) v kombinaci s totální svobodou (soukromá firma, žádní akcionáři) si můžou dělat Half-Life 3 klidně dalších deset let" bože milujem tú firmu, valve je proste firma desaťročia (cca, od HL1)
    a nechápem čo tu niektoré pi.čurieny plačú, NIC z tohto neni potvrdené a aj keby to bolo rpg tak to bude aj tak dokonalé lebo je to proste valve, nevydajú napi.cu hru
  • ooo malé národní obrození na games.cz. Mluvte si svou češtinou a nezáviďte ostatním, kteří něco umí.
  • No hlavně že jsi po delší době strávené v USA, VB či Německu nezpomněl, jak urážet ostatní (a jestli můžu dodat, tak urážet dětinsky, protože měnit něčí příjmení, to je fakt jak ze školky)
  • Možná umřel, ale jeho hlas nás bude provázet prvními díly dál ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit