Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Half-Life 3 by měl mít otevřený svět a RPG prvky
21.9.2012 | Adam Homola
150 příspěvků
-
ÖLÖLÖL. Valve si tříbí svůj á la Half-life gamedesign nadále. Třeba v Portalu je to krásně vidět. Lineární, ale nepůsobící koridorově. Inteligentní, ale ne přemoudřelý. Nezdebilizovaný, ale přesto svižný a nesnadný. Valve je imho daleko toho, aby k pokračování přistoupilo jen stylem "moar contentz!!".
-
-
nechápu kdo ti dáva ty pluska asi valve droni
-
-
nechápu kdo ti dáva ty pluska asi ty sám
-
asi
-
Řiká člověk co má v nicku cod *1*
-
-
-
HL3 nebude, lebo chlapik co daboval Gordona umrel
-
-
Možná umřel, ale jeho hlas nás bude provázet prvními díly dál ...
-
-
Lidi neblázněte Half life 3 je jistě ve vývoji už minimálně 2 roky, trvá to tak dlouho protože první i druhej Half Life přinesly něco revolučního, první je revoluční sám o sobě a dvojka přinesla hrátky s fyzikou jaké jsme do té doby nikde neviděly... Teď se chystá trojka která má za úkol tu laťku posunout ještě o kus výš a nepochybuju o tom že v HL3 nebude chybět ani ta dokonalá portálová technologie z lodi Borealis... Představte si portal gun v kombinaci s modrou Grav. Gun a technologií na hrátky s gravitací (inversion) uprostřed vražedné fauny a flóry planety Xen...
-
Staci prestat kupovat hry na steame aby Valve nemalo prachy a urcite nieco oznamia *15*
-
To by me zajmalo kde na tohle kdo prisel. Protoze by to uplne skazilo to co byl HL doposud a ani nemyslim ze by se timhle smerem melo Valve potrebu vydavat. Freeman by se musel naucit mluvit a to je stejne nerealne jako ze by to bylo otevrene a RPG.
-
-
Zase otevřený svět na způsob Stalkera by nemusel být špatný.
-
-
To ano, klidně by mohla být hra z toho světa z jiným hrdinou. Ale HL3 bych si více představoval jako nástupce jedničky a dvojky, ve stejném stylu. :-)
Ale je jasné že když to tak trvá tak Valve chystá něco velkého, a otevřené RPG by odpovídalo takové době vývoje, ale nikdy by mě to u Valve nenapadlo.
-
-
Je všeobecně známá věc, že Freeman mluvit umí. Ale pokaždý, než něco řekne, tak mu někdo skočí do řeči.
-
Raději si počkám na pecku, než na něco za co se vyvojáři stydí.
-
mas muj bod:) na legenarni Freemanovu ukecanost jsem malem zapomel.)
-
-
já si ten otevřenej svět s určitejma omezeníma představit dokážu. Bylo by pěkný se postupnym řešenim questů dostat zpátky do BLACK MESA!! To bych řičel nadšenim. Stejně jako když sem si před týdnem nainstaloval Black Mesu Source.......se ze mě zas po letech stal gambler, co lezl do pelechu nad ránem )))))
-
Na jednu stranu je fajn, že Valve (jako jedni z mála) svým hrám opravdu věnují péči a vydají je až když ví, že jsou naprosto vymazlené. Na druhou stranu je to čekání nesnesitelné :) Každopádně si klidně ještě pár let počkám než aby Half vycházel každý rok a skončil v žumpě, kde se válí třeba cod.
No a co se týká těch nových "informací". Těžko říct, co si o tom myslet. Otevřený svět si v Half-life vůbec nedovedu představit. Valve však rozhodně ví co dělá, a i pokud by se to potvrdilo, nepochybuju, že ta hra bude pecka. -
-
COD se vali v zumpe? Jak se muze valet v zumpe neco, co je nejprodavanejsi herni znacka? To muze napsat asi fakt jen nejaky individuum ze Vsetina nebo nevim. *6*
-
-
Prodejnost nejde ruku v ruce s kvalitou *3*
-
-
Kdyby to nebyly kvalitni hry, tak si je tolik lidi snad nekupuje, ne? Nebo co si mam pod tim tvym prispevkem predstavit? Urco to ti hraci nekupujou kvuli znacce... Mozna deset lidi z tisice si rekne, ze chtej mit doma vsechny dily COD nehlede na kvalitu jednotlivych dilu, ale ostatni to kupujou kvuli kvalite a zabavnosti. To, ze je tady na games vic COD hateru nez COD loveru jeste neznamena, ze ta serie je šit. *3*
-
-
Takže dle tvé logiky je CoD vlastně s drtivou převahou ta nejkvalitnější herní serie za posledních řekněmě 5 let? Protože kvalita přece prodava ne? *1*
-
Cod nepatri mezi kvalitni fps uz poslednich par dilu.Vazne nechapu,jak nekdo muze tuhle zdimacku penez a nastavovanou kasi kazdym rokem obhajovat jako kvalitni.
A mozna te to prekvapi,ale kvalita v dnesni dobe neni jedine a ani hlavni meritko,urcujici komercni uspech daneho produktu.Bohuzel.
Pokud to nevidis,tak je mi te docela lito *3* -
Hral jsi posledni CoDko? Evidentně ne :D. Kvalitní hry to nejsou, ždímou x let starej engine a stejnou hratelnost, akorát dojej z lidí prachy a zas tak uzasna hra to neni. Serie CoD skončila s Modern Warfare 1, pak už to je pořád dokola a Activision si mne ruce nad prachama, co do toho lidi sypou...
Takovej HL je o několik úrovní kvality výš.. -
-
Hral jsem vsechny. *3* Ale jinak sorry, ze tu s tebou - jakozto clovekem, ktery stopro nenavidi COD uz jen z duvodu, ze ho nenavidi vetsina, tak proc se k ni nepridat ze - nebudu sahodlouze diskutovat proc je ci neni COD dobra/spatna serie. Na to zrovna neni cas ani nalada.
-
-
-
-
Myslel jsem kvalitativně, ne komerčně samozřejmě. A spojitost se Vsetínem mi fakt uniká :-D
-
-
-
Tak kdyztak jeste v tomhle stoleti, Valve. Dekuji.
-
Povídačky naší Kačky.
-
U článku jsem se zasmála, ale jestli to je pravda, tak budu spíš brečet. Věřim, že to Valve udělá dobře a naprosto změnit to, co HL dělá HL mi nezní jako "dobře".