Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Half-Life 3 by měl mít otevřený svět a RPG prvky
21.9.2012 | Adam Homola
150 příspěvků
-
Mě by se nahodou rpg systém líbil v HL a to je HL moje nejoblíbenější série ,rpg prvky ničemu neuškodí
-
nejlepší by bylo podlě mě vydat epizodu 3 a dokončit příběh, pak teprve HL3 ale bez RPG prvků...to by změnilo celou hru k horšímu. Lidi to hrají právě kvůli bezvadnému příběhu :))
-
ja bych to spíš videl na strilecku s adventurnimi prvky (treba interakce s pocitaci, sem tam nejaky puzzle a pod.). Ale chapu ze marketingove je zajimave tam dat rpg prvky a otevreny svet protože to prodava. Ze to uz nebude mit z half lifem nic společného je druha vec.
Ja osobne stratil zajem prave ted. Je dost her a mainstreamovy sedy prumer me nezajima. Nemusim o hre nic dalsiho vedet, staci mi ze vim jakou linii si vytyčili - max. zisky za každou cenu. -
-
Ty si vazne myslis,ze tyto zmeny (pokud je to pravda) jsou za ucelem zvyseni prodeje? Zrovna Valve s jejich HL to opravdu nepotrebuji.
A ze o hru ztratis zajem na zaklade nejakeho kecu ,co nekdo placnul na internetu ,kdy ani nevis jestli to je nebo neni pravda a ani nevis jaka hra vlastne bude,tak na to se fakt da rict jedine: Dmnce.
-
-
Ano, z jistého pohledu je to logické. Ano, mezi HL1 a HL2 byl jasné vidět posun nahoru v mechanikách atd., takže není nelogické ho očekávat i od přechodu HL2 na HL3.
Na druhou stranu, proč by se s tím sakra s*ali? Vždyť jim bude stačit vydat HL2 v lepší grafice a pokračováním příběhu, pojmenovat to Half Life 3 a hotovo. Každej, kdo se byť jen pokusí naznačit, že to není nejlepší hra všech dob bude upálen, zabit a zničet milionem ValveDronů.
Tak proč se sakra snažit posouvat sérii nějak výš? -
-
Jenze to by nebyl Valve,kdyby se nepokusili posunout latku zase o kousek nahoru a prijit opet s necim novym,stejne tak jako tomu bylo u prvniho i druheho dilu.
Presne to je duvod,proc take nakonec upustili z episodickeho modelu - protoze se to zvrhlo v "more of the same" . -
protože musej hru nejak predstavit a co by rekli? ze je to fps? to by nikoho nezajimalo ale kdyz se rekne rpg prvky a otevreny svet tak se to bude lip prodavat
-
-
Řeknou, že to je Half Life 3.
Jaký lepší představení si prosím tě dokážeš představit?
-
-
-
Ono cita sa to pekne ale obavam sa ze by aj Source Engine musel ist o trochu viac vyssie. Z toho co som sa naucil pri Hammer editore viem ze terajsi Source nedokaze velke mnozstvo objektov a modelov vykreslit. A pri otvorenom svete ten limit by musel ist cez dvoj, mozno trojnasobok.