Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Half-Life 3 by měl mít otevřený svět a RPG prvky
21.9.2012 | Adam Homola
150 příspěvků
-
zakladni otazka je bude to mít multiplayer? protože offline strilecky je neco jako mit sex sam se sebou. kdybych chtel hrat rpg tak radši sahnu po plonohodnotnym rpg, osobne tyhle mixy zanru nemam rad
-
-
Neměl jsi náhodou ty sex sám se sebou a nezplodil se? Vysvětlovalo by to tvoji demenci. I u trola a jejdaska jsem tu četl jeden či dva rozumné příspěvky. Od tebe nikdy.
-
-
Njn,na konci epizody 2 má freeman za úkol prozkoumat loď borealis a zatáhli do toho i aperture science z portalu, teď se asi hádají jestli nespojí příběhy a nevytvoří half-portal :D
-
Zdar, vím že spamuju, ale potřebuju se zviditelnit na YouTube, tak tu napišu svuj channel.http://www.youtube.com/user/Blako197?feature=mhee
-
-
Dobře zhejtuju tě snad ti to pomůže... *1*
-
ban na IP, hajzle.
-
-
Snad nikdo nečekal že by 3 byla něco jako RAGE....To by byl pěkně naivní klasické FPS už jsou minulostí ted tipl bych trojku spiše něco jako je Dishonored...
-
-
Half-life se soubojovou hratelností Rage? oujé, to bych si nechal líbit!
-
-
me by se libil half life jako sims, kde bych mohla chovat zviřátka *14*
-
-
-
Teď Half-Life RPG, pak World of Half-Life... Ne, chci to, na co si všichni zvykli v 1 a 2. Chci začít ve vagonu, a skončit slovy "Time, Mr. Freeman? Time?" Hezčí to být ani nemohlo. Škoda, že pak ještě navazovali těmi epizodami. To vůbec nebylo třeba...
-
-
A dokonce je to Dr. Freeman. Omlouvám se...
-
No ono to je "Time Mr Freeman? Is it really that time again.."
-
-
Jsem samozřejmě také zastáncem toho, že hra by se měla vydávat, až když je opravdu hotová, ale to přepálené adorování Valve nechápu. Šest let dělat na konceptu hry?? Ne, to mi opravdu nepřipadá jako brainstorming géniů, z kterého posléze vyleze nejlepší hra všech dob. Spíš to na mě působí, jakoby se někdo hodně dlouhou dobu dloubal v rypáku a přitom byl tajemnej jak hrad v Karpatech. *3* ...
-
-
Biodrone stealth attack detected. Valve defense force activated.
-
A kde si prisel na tech 6 let prosimte? *1* Doporucuji si precist neco o vnitrnim fungovani Valve a pak mozna pochopis,jakou blbost si napsal *1*
-
Valve nejsou žádní geniové akorát prostě dělají game design pořádně.
-
Spousta lidí zase nechápe adorování moderních Gears of War klonů od Bioware.
-
A kdo říká že na tom dělají šest let? Podle toho jak to ve Valve funguje tak na tom může v jednu dobu někdo dělat a další rok nemusí. Nemají deadline a ví že lidé budou mít zájem stejně.
-
-
Spíš než Skyrim se nabízí inspirace Mass Effectem.
-
-
Proboha, jen to ne... *8* *13*
-
-
Taky bych radši Diablem 3.
-
-
-
super kdyby to bylo jako Mass effect nebo assasins creed, to jsou nejlepší hry na svete hned za guild wars2. vubec bych nebyl proti kdyby udelali half life 3 mmo
-
-
Drž pysk diletante, Guild Wars 2 je nejlepší hra všech dob!
-
-
Podle mě pro ně není Half Life zas až tak moc výnosný byznys, tak jsou asi spíš opatrný a vyčkávají.
-
-
Ten HL3 až vyjde tak se budou o poslední kusy na skladech rvát a zabíjet. *1*
-
Až bude HL serie za jednou USPĚŠNÁ :-D
-
-
Ne všechny dobrý hry jsou komerčně úspěšný. Nemyslím si že by na tom snad prodělávali, ale prostě to není tak ziskový jako jiný projekty.
-
-
Jenze Valve ma takove zisky ze steamu,ze je komercni (ne)uspech HL3 opravdu trapit nemusi.
To je ostatne duvod,proc si davaji na cas.Nic je netlaci a jejich produkty si piplaji dokud s tim nejsou spokojeni.
-
-
A toho dosahnout tim,ze zadny HL do te doby nevydaji. To dava smysl no *1*
-
-
Vyčkávaji na co? *15*
-
-
pokud vim tak uz davno bylo nekde receno ze dalsi dil bude az po nastupu novy generace konzoli... nemyslim ti HL3 ale novx engine.. coze je mozna to sami