Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Já se jenom bojím, že až to jednou vyjde, tak to nesplní očekávání části hráčů. Protože za tu dobu ta očekávání prostě budou přehnaná.
    Edit: A doufám, že to vydají v časovém horizontu příští generace konzolí a né až té přespříští *2*
    • Očekávání čeho? Když všechno drží v tajnosti? Tohle není Mafie 2.
      • MrSanta
        Spousta fanoušků má určitě nějakou svojí představu o tom, jak třetí Half-Life bude úžasná, skvělá, bezchybná a vůbec pyramidální hra a na to žádné informace nepotřebují.
        • Jasně že mohou být sklamaní, ale bude to jenom jejich problém, protože je nikdo netahal za nos planými sliby.
    • Nebylo to tak i se dvojkou? Velká očekávání a pak když hra konečně přišla, tak všechny posadila, lidově řečeno, na pr*el... ? *2* *15*
  • Já bych bral spíš bral radikálnější změnu prostředí,třeba Antarktida,než změnu herních mechanismů.
    • vždyť se to (alespoň část) bude odehrávat ve sněhu. Údajně.
  • Na ten luxus jim pěkně kašlu.Oznámili 3 epizody a skutek utek, ať si to nabuší někam ... *10*
  • Hlavně ať to vyjde v jejich zájmu co nejdříve, neboť se může stát, že ten jejich HL3 nadobro vyšumí, hráčská očekávání a natěšení nevydrží do nekonečna. Krásný příklad byl s Duke Nukem Forever, lidé byli tak do roku 2005 u vytržení kdy to výjde a potom zájem postupně opadal.
    Jasně Half Life je určitě silnější značka v novém tisíciletí, ale může se stát ledascos.
    • V případě Valve je HF ale jiný případ než DNF. Zatím není co očekávat.
  • Ja chcem starý dobrý HL. Mňa otvorený svet ani RPG prvky vo svete HL vôbec nepriťahujú. Teraz som dohral Blak Mesa a krochkal som blahom nad starým dobrým HL v novom kabáte. Krásny level design v 1. a 2. diely nič neprekoná a už vôbec nie otvorený herný svet. Toto sú len bláboly chorého mozgu...
  • PS3Hrac
    Chci jenom dohrát už ten příběh tak jak si ho představuji z minulých dílů prostě koridor a hotovo.To RPG at si tam dají třeba jakési zpestření ale mimo hlavní příběh.
  • docela zajimavej pristup, vzit značku a udelat z toho neco uplne jineho. komunita bude urcite vdecna. taky hezkej akcni postoj na tom obrazku a splichanec od krvi na tvari, to je dneska moderni *11*
    • Ano, taky nemám rád když z mé oblíbené střílečky udělaj strategii *5*
    • Magister_Peditum
      Ten artwork je už z doby HL2. *1*
  • Ale proč ne rpg? Far cry 3 je tky first-person rpg a i když má nějaké ty mouchy,slaví velký úspěch
  • Ten otevřený svět mi vůbec nevadí, na jedničce mě vždycky vadilo, kolik je tam zavřených dveří. Dovedete si to představit, kdyby byl v jedničce zpřístupněný celý komplex Black Mesy? Člověk by věděl co má najít ale hledal by mapy, vybíral by cesty kudy půjde, kochal by se prostředím a žasl by na každém kroku jak já při hraní Black Mesy Source. To by se mi líbilo, konečně ze stříleček vytlačit tu trapnou konzolovou lineárnost a dát hráči trochu svobody, možnost výběru cesty.
    • Linearita neni konzolová záležitost, srovnej si to v hlavě. Udělat HL v otevřeném světe je teoreticky nemožné. Nemožné to je v případě, pokud opravdu chce zůstat tím, čím je a to hrou s příběhem a plno scénama "za sklem". Podobná věc se realizuje v otevřeném světe celkem špatně ;). I linearita má něco do sebe, otevřený svět není vždycky plus.
    • To by ale nebol HL. V HL mi nikdy nevadila koridorovost, tiez tam neposobila tak ako v inych hrach. Nie stale je dobre a spravne vyuzivat nelinearnost.
  • Mahcake
    Omlouvám se předem všem Valve fandům a HF maniakům, ale nechápu co na tom HF vidíte?
    Vždyt je to normální koridorovka s XY loadovacích scén nebo obrazovek, se základním vybavením a počtem zbraní jak v ostatních hrách, akorát dodali Gravity Gun, kterej taky neni nějak zvlášť úžasnej. Nezlobte se na mě, ale i ten příběh stojí za starou bačkoru a nic "revolučního" tahle hra nepřinesla kromě (možná zajímavých) headcrabů a prostředim. Kdyby se tu básnilo např. o Max Paynovi 2, kterej ještě k tomu vyšel o 2 roky dřív, tak ani neceknu, ale ten obrovskej hype okolo HF 3 prostě nechápu a to jsem hrál všechny díly včetně Epizod. Neberte to tak, že na HF nadávám, ale jen nechápu co je na něm tak úžasného.
    • kostejnesmrtelny
      Holt nezaťal drápky, no. Se stává *4* .
      Já považuju HL 2 za dost možná nejlepší FPS všech dob hlavně pro:

1) pocit z pohybu a střelby (hodně subjektivní kritérium, uznávám)

2) optimálně dávkovanou akci, čímž myslím "rozměry" přestřelek, pauzy mezi nima, zkrátka takovou nějakou "flow" a tempo hry. Těžko to nějak líp vysvětlím *4*

3) naprosto nevídanou atmosféru, intenzivní a naprosto bezprostřední, což je dáno osobní "investicí" hráče, která je zase umožněná tím, že Gordon nemluví a není nikdy nikde vidět. Cokoliv se děje, se děje tobě, ne nějakýmu panákovi z pixelů a ty sám si do hry domýšlíš Gordonovu pravděpodobnou reakci, podle svýho vlastního založení. Můj oblíbenej příklad jsou neustálý narážky postav HL univerza na to, že Freeman je především vědec. O tomhle by se dalo vykládat strašně dlouho, což nemám v úmyslu, takže to uzavřu s tím, že právě tohle je IMO právě to, co dělá HL tak zatraceně výjimečným. Ano, zkoušeli to i jiní, ale pouze a jedině Valve umí hru vyprávět takovýmhle způsobem (viz ten fail v Crysis 2).

Takže to je na něm podle mě tak úžasného, když ses teda ptal *5*. Smršť mínusů jako obvykle nechápu...
      • PS3Hrac
        HL je prostě láska na první pohled *14* *1*
    • To neni High Five.
    • HL je neco jako love-or-hate zalezitost. Budto te to chytne nebo ne. HL1 jsem sice nehral, ale dvojka je ma asi nejoblibenejsi ,,open-koridorovka". Hodne navykova.
    • smejki
      HL1 posunul žánr do inteligentních vod, HL2 jako první (a stále asi nejlépe, což je smutek) zahrnul do gameplaye fyziku. to jen tak rychle z hlavy.
      • Jako první ani náhodou, nicméně to není výtka. Jen mi to přijde nefér vůči hrám, které fyzikální model a nutnost jeho využití k postupu hrou využívali třeba i o osm let dřívě.
        • smejki
          neříkám, že bys neměl pravdu. ale prosím, nandaj mi FPS, který zakomponovalo fyziku do gameplaye tak mohutně jako HL2.
    • Tak u mě také nepatří Half Life 2 do síně slávy a to jsem ho hrál samozřejmě hned po vydání. Těžko říct, ta hra mě nedokázala pohltit mojí vyžadovanou specifickou atmosférou.. V ten rok mě více bavil Far Cry.
    • Amylee.Anderson
      HL*....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit