Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klidně ať to dělaj 10 let, já jen doufám že budu ještě naživu...
  • Mno mě je vcelku jedno, co s tim udělají, ale chtěl bych, aby v tom zachovali to, co dělá halfa halfem. Jestli z toho udělaj rádoby rpg, kde se bude dělat to nebo tamto, tak to podle mě ztratí svého ducha. Radši bych pokračoval v naskriptovanym tunelu a konečně se dobral konce příběhu, než aby tu hru pohřbili. Klidně ať na to navážou nějakou jinou sérií, kde by to rpg sedlo, ale tady mi to přijde trochu z cesty :( Valve mě teda nikdy nezklamalo, tak uvidíme, třeba to nakonec dopadne dobře.
  • Ježišmarja dnes se ze všeho dělá RPG. Poctivou FPS už dnes člověk nenajde
    • Presne tak. Kde sú tie staré časy :(
    • Teda s poctivým RPG to není o nic lepší ;)
      • you don´t say
        • To je bomba jak se lidi dneska neumí vyjadřovat jinak než pomocí nějakého zasraného meme, které ani v dané situaci nedává smysl *14*
          • ooo malé národní obrození na games.cz. Mluvte si svou češtinou a nezáviďte ostatním, kteří něco umí.
            • Hehe a co ti jako mame zavidet?Ze si byl v USA a GB?Tam byl kde kdo.Ze umis cizi jazyky?Ty umi dneska taky kde kdo.
              A to ,ze se tady chovas jak rozmazleny namachrovany fracek,to ti opravdu vsichni zavidime.
              Takze pokud si tady neco dokazal,tak pouze svou omezenost. *3*
            • Hele, bobečku, reaguješ jako čtrnáctiletej fracek. Člověk s rozhledem, který opravdu něco dokázal, který procestoval svět a mluví výborně několika jazyky, by takový výpotek nenapsal. Hold se mimochodem vzdává, což asi není ten samej hold(t), cos chtěl napsat. Je mi Tě líto, ale buď v klidu, z toho časem (snad) vyrosteš.
            • ano přesně o tom mluvím, závistiví čecháčci
            • A ty si vazne myslis,ze kdyz se nekomu nelibi tahle pozerska moda psat anglicky na ceskych strankach,tak to hned automaticky znamena ,ze jiny jazyk neumi?
              Ty ses cim dal tim vice k smichu.
              Tak hlavne ,ze si nam v tom USA neztratil i zdravy rozum *1*
          • Amylee.Anderson
            Zapomenout rodný jazyk, ostuda.
          • Mgr Tomáši Buzno! co vám nedává na větě smysl. Nenaučili Vás porozumět psanému slovu.
            • No hlavně že jsi po delší době strávené v USA, VB či Německu nezpomněl, jak urážet ostatní (a jestli můžu dodat, tak urážet dětinsky, protože měnit něčí příjmení, to je fakt jak ze školky)
            • Zbytečný jazyk? To je s prominutím názor hodný idiota. Nechceš nás náhodou připojit zpátky k Rakousku-uhersku?
            • čeština je zcela zbytečný jazyk. Po delší době strávené v USA, Německu a VB jsem hold zapoměl některé nesmyslné poučky tohoto jazyku. Ono taky kdyb se tu mluvilo anglicky nebo německy bylo by všem hnedka líp a ti buzíčtí překladatelé a dabeři by pořádně ostrouhaly. Mno ale čecháčci si radši budou hrát na vlastence a mluvit tímhle pišvarem.
            • Jak si sám dává plusy xD
            • A tebe nenaučili psát česky na českém fóru?
  • Ethy
    Jen ať nechvátají, ať si s tím pořádně hrajou, není kam spěchat. Stejně se čeká na novou generaci konzolí (*7*), tak mají svůj čas a můžou náš HL pořádně vymazlit. Co se týče nových prvků, tak je mi to celkem jedno, rád se nechám překvapit, ale do něčeho radikálního by se radši pouštět neměli. Gabeovi věřím a už teď se nemůžu dočkat... ale hlavně bych prosil aby v dalším díle rozvinuli a více odůvodnili vztah Black Mesa research x Aperture Science a konečně aby jsme se dozvěděli něco pořádnýho o G-Manovi ;)
    • Valve nemusí čekat na žádnej další ubohej topinkovač v řadě. Makaj na vlastním železe a k jeho presentaci využijou právě HL3, jakožto svojí vlajkovou loď.

A já si sem na tiscali pak přídu říct. JÁ to říkal ;)
      • Huhl nejsem jedinej kdo si to myslí? :D
        • já taky myslel, že jsem sám :). Nevíš jestli má Vavlve akcie, že bysme předtím koupili? *1*
  • irdzi
    Moc tomu neverim, kazdopadne bych si HL3 predstavoval spis jako koridor ... 1 i 2ka byla tunel a nikdo si na tunelovitost nestezoval. Jediny cemu verim, ze az to jednou vyjde, tak to bude skvela hra ...
    • Tak tunel to rozhodně nebyl, tunel si představuji jako metro mapa v BF3 např. A né že se na takovém malém kousku mapy z hl ZTRATÍTE *3* *4*
      • Ale samozžřejmě, že to byl tunel a koridor. =) Ale nikomu to nevadilo, ta hra táhla tím směrem přirozeně, smyslulplně. Jak někdo už zde zmínil, ten flow, ten dojem, pohlcení hrou, až asi na osmý gameplay mně teprve napadlo přemýšlet, jak je ten svět omezený...
    • Jen tunel to nebyl, byly to i vesnice, baraky, Citadela ...
      • irdzi
        No dobre, nebyl to malej tunylek, ale i tim autickem si vzdycky jel z bodu A do bodu B ... byl to myslama proste dost sirokej tunylek a tak bych si predstavoval i 3ku ...
    • Jen tunel to nebyl, byly to i vesnice, baraky, Citadela ...
  • nevěřím tomu. kdyby to byla pravda, tak by to bylo pěkně na prd, half life je jediný druh koridoru, který mám rád, na rozdíl od většiny koridorů tam člověk musí aspoň chvilkama přemýšlet
    • ono i o crysis by se dalo rict ze je to koridor, half life 2 byl misty docela otevreny
  • GlaDOS
    Já bych ty RPG prvky nehrotil. Nebylo by špatné si v rozumné míře upgradovat HEV (zvýšit si o dílek baterii, zvětšit o něco zbroj) nebo si přidat k pistolce laserový zaměřovač či tlumič a hrát si třeba stealth stylem. Samozřejmě by bylo důležité to nepřekombinovat, ale v otázce designu Valve věřím maximálně. Otevřený svět bych si představil jako ve stylu nového Tomb Raidera, kde by se postupně odemykaly určité části a hráč by v nich měl trochu volnosti v postupu. Jako obvykle - nepřekombinovat. Až tak otevřený svět, jako ve Skyrimu vážně nepotřebuji. Já bych tedy HL3 bral všemi deseti i jako klasickou FPSku. Ale pokud se série zase o něco rozvine, nebylo by to špatné.
    • jo, mít možnost si vybrat, jestli teď tuhle misi nebo jinou, asi tak..ikdyž svět Half Lifu je zajmavej pro RPG, no, beztak to bude ještě nějakou dobu trvat, pár let...se uvidí..
  • Dokud to není Half-Life Online, je dobře. *15*
  • Ja jen zasnu,jak se tady nekteri vztekaji a odsuzuji Valve na zaklade informace ala "jedna pani povidala" *1*
  • ja pamatuju jak jsem v hl2 ridil auto, mohli by z tretiho dilu udelat zavodni hru neco jako need for speed a mohlo by to bít mmo.
    • neblbni, ještě to někdo uvidí a vemou to vážně :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit