Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Half-Life 3 by měl mít otevřený svět a RPG prvky
21.9.2012 | Adam Homola
150 příspěvků
-
Half life značka stojí na tom, že je stále stejná a je to super, když tam daj tyhle kraviny, bude to úplně něco jiného a podělaj to....
-
ani nahodou rpg prvy, nejake male nezaskodia ako vylepsenie zbrane ale nic ine, tak isto aj otvoreny svet..tiez somarina, tam ide o pribeh cize na to treba linearny dej zo skriptami,aby bol oceleny zazitok, a nerobit z cistej fps hry s logickymi hadankami ,nejaky skyrim omg ...
aby cely HL neskoncil jak duke nukem , 10rokov vyroby a prd z toho, hanba
skor sa dockame half life 3 od moderov nez od valve -
Tak na to si zahraju Black Mesa *2*
-
Moh by se jim do jejich sítě někdo hacknout ať už víme, jak na tom jsme.
-
-
Tj....a dopadne to jak s dvojkou když unikla beta ...musely dělat celou hru v podstatě od znova....to radši nebudu nic vědět než čekat ještě dýl
-
-
Takovejch spekulací a "duvěryhodnejch" zdrojů už bylo...
-
Le journal du gamer... Ehm Le bullshit
-
-
Le Royale Bullshit
-
-
co tak uniest sefa valve, napichat donho drogy pravdy a klast jednu otazku za druhou?
inak aby bol HL3 ako borderland, nad tym radsej neuvazovat. zabijat v jednom kuse spawnujuce sa NPC to mi k HL neladi. -
-
Gabe má dozajista speciální výcvik, jak odolávat i v takovýchto případech *3*
-
-
Tak jelikož mají ty své statistiky, tak tam určitě bude něco z nejhranějších her. Třeba farmení a itemy na zlepšení individuálních vlastností postavy, heh *1* No, dalo by se nad tím vším hezky přemýšlet, hlavně ať to dopadne dobře, přece jen většina titulů s číslem 3 nedopadá dobře. :)
-
"Valve naštěstí mají luxus, který nemá snad žádné jiné studio. Díky neomezeným finančním prostředkům (Steam) v kombinaci s totální svobodou (soukromá firma, žádní akcionáři) si můžou dělat Half-Life 3 klidně dalších deset let" bože milujem tú firmu, valve je proste firma desaťročia (cca, od HL1)
a nechápem čo tu niektoré pi.čurieny plačú, NIC z tohto neni potvrdené a aj keby to bolo rpg tak to bude aj tak dokonalé lebo je to proste valve, nevydajú napi.cu hru -
Nekdy po roce 2013 = nekdy po roce 2012 = neurcito. Za 10 let budem take po roce 2012, ne?
-
-
Podle mě má ta (snad ne úplně šťastná) formulace hlavně sdělit informaci, že to určitě nevyjde do konce roku 2013.
-
-
Ale snad aspoň během 2013 už něco řeknou. Ta nejistota mne zabíjí!
-
-