Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Half-Life 3 by měl mít otevřený svět a RPG prvky
21.9.2012 | Adam Homola
150 příspěvků
-
Ne všechny dobrý hry jsou komerčně úspěšný. Nemyslím si že by na tom snad prodělávali, ale prostě to není tak ziskový jako jiný projekty.
-
To je bomba jak se lidi dneska neumí vyjadřovat jinak než pomocí nějakého zasraného meme, které ani v dané situaci nedává smysl *14*
-
Presne tak. Kde sú tie staré časy :(
-
Ja chcem starý dobrý HL. Mňa otvorený svet ani RPG prvky vo svete HL vôbec nepriťahujú. Teraz som dohral Blak Mesa a krochkal som blahom nad starým dobrým HL v novom kabáte. Krásny level design v 1. a 2. diely nič neprekoná a už vôbec nie otvorený herný svet. Toto sú len bláboly chorého mozgu...
-
A toho dosahnout tim,ze zadny HL do te doby nevydaji. To dava smysl no *1*
-
Já bych ty RPG prvky nehrotil. Nebylo by špatné si v rozumné míře upgradovat HEV (zvýšit si o dílek baterii, zvětšit o něco zbroj) nebo si přidat k pistolce laserový zaměřovač či tlumič a hrát si třeba stealth stylem. Samozřejmě by bylo důležité to nepřekombinovat, ale v otázce designu Valve věřím maximálně. Otevřený svět bych si představil jako ve stylu nového Tomb Raidera, kde by se postupně odemykaly určité části a hráč by v nich měl trochu volnosti v postupu. Jako obvykle - nepřekombinovat. Až tak otevřený svět, jako ve Skyrimu vážně nepotřebuji. Já bych tedy HL3 bral všemi deseti i jako klasickou FPSku. Ale pokud se série zase o něco rozvine, nebylo by to špatné.
-
Neměl jsi náhodou ty sex sám se sebou a nezplodil se? Vysvětlovalo by to tvoji demenci. I u trola a jejdaska jsem tu četl jeden či dva rozumné příspěvky. Od tebe nikdy.
-
you don´t say
-
Až bude HL serie za jednou USPĚŠNÁ :-D
-
Vyčkávaji na co? *15*
-
Teda s poctivým RPG to není o nic lepší ;)
-
Le journal du gamer... Ehm Le bullshit
-
A kde si prisel na tech 6 let prosimte? *1* Doporucuji si precist neco o vnitrnim fungovani Valve a pak mozna pochopis,jakou blbost si napsal *1*
-
neblbni, ještě to někdo uvidí a vemou to vážně :D
-
Linearita neni konzolová záležitost, srovnej si to v hlavě. Udělat HL v otevřeném světe je teoreticky nemožné. Nemožné to je v případě, pokud opravdu chce zůstat tím, čím je a to hrou s příběhem a plno scénama "za sklem". Podobná věc se realizuje v otevřeném světe celkem špatně ;). I linearita má něco do sebe, otevřený svět není vždycky plus.
-
já taky myslel, že jsem sám :). Nevíš jestli má Vavlve akcie, že bysme předtím koupili? *1*
-
Huhl nejsem jedinej kdo si to myslí? :D
-
Valve nemusí čekat na žádnej další ubohej topinkovač v řadě. Makaj na vlastním železe a k jeho presentaci využijou právě HL3, jakožto svojí vlajkovou loď.
A já si sem na tiscali pak přídu říct. JÁ to říkal ;) -
Valve nejsou žádní geniové akorát prostě dělají game design pořádně.
-
Mno mě je vcelku jedno, co s tim udělají, ale chtěl bych, aby v tom zachovali to, co dělá halfa halfem. Jestli z toho udělaj rádoby rpg, kde se bude dělat to nebo tamto, tak to podle mě ztratí svého ducha. Radši bych pokračoval v naskriptovanym tunelu a konečně se dobral konce příběhu, než aby tu hru pohřbili. Klidně ať na to navážou nějakou jinou sérií, kde by to rpg sedlo, ale tady mi to přijde trochu z cesty :( Valve mě teda nikdy nezklamalo, tak uvidíme, třeba to nakonec dopadne dobře.