Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ethy
    Hral jsi posledni CoDko? Evidentně ne :D. Kvalitní hry to nejsou, ždímou x let starej engine a stejnou hratelnost, akorát dojej z lidí prachy a zas tak uzasna hra to neni. Serie CoD skončila s Modern Warfare 1, pak už to je pořád dokola a Activision si mne ruce nad prachama, co do toho lidi sypou...

Takovej HL je o několik úrovní kvality výš..
  • Snad nikdo nečekal že by 3 byla něco jako RAGE....To by byl pěkně naivní klasické FPS už jsou minulostí ted tipl bych trojku spiše něco jako je Dishonored...
  • smejki
    neříkám, že bys neměl pravdu. ale prosím, nandaj mi FPS, který zakomponovalo fyziku do gameplaye tak mohutně jako HL2.
  • Kdyby to nebyly kvalitni hry, tak si je tolik lidi snad nekupuje, ne? Nebo co si mam pod tim tvym prispevkem predstavit? Urco to ti hraci nekupujou kvuli znacce... Mozna deset lidi z tisice si rekne, ze chtej mit doma vsechny dily COD nehlede na kvalitu jednotlivych dilu, ale ostatni to kupujou kvuli kvalite a zabavnosti. To, ze je tady na games vic COD hateru nez COD loveru jeste neznamena, ze ta serie je šit. *3*
  • Jako první ani náhodou, nicméně to není výtka. Jen mi to přijde nefér vůči hrám, které fyzikální model a nutnost jeho využití k postupu hrou využívali třeba i o osm let dřívě.
  • Ja jen zasnu,jak se tady nekteri vztekaji a odsuzuji Valve na zaklade informace ala "jedna pani povidala" *1*
  • To by ale nebol HL. V HL mi nikdy nevadila koridorovost, tiez tam neposobila tak ako v inych hrach. Nie stale je dobre a spravne vyuzivat nelinearnost.
  • HL je neco jako love-or-hate zalezitost. Budto te to chytne nebo ne. HL1 jsem sice nehral, ale dvojka je ma asi nejoblibenejsi ,,open-koridorovka". Hodne navykova.
  • smejki
    ÖLÖLÖL. Valve si tříbí svůj á la Half-life gamedesign nadále. Třeba v Portalu je to krásně vidět. Lineární, ale nepůsobící koridorově. Inteligentní, ale ne přemoudřelý. Nezdebilizovaný, ale přesto svižný a nesnadný. Valve je imho daleko toho, aby k pokračování přistoupilo jen stylem "moar contentz!!".
  • V případě Valve je HF ale jiný případ než DNF. Zatím není co očekávat.
  • Jenze to by nebyl Valve,kdyby se nepokusili posunout latku zase o kousek nahoru a prijit opet s necim novym,stejne tak jako tomu bylo u prvniho i druheho dilu.
    Presne to je duvod,proc take nakonec upustili z episodickeho modelu - protoze se to zvrhlo v "more of the same" .
  • smejki
    HL1 posunul žánr do inteligentních vod, HL2 jako první (a stále asi nejlépe, což je smutek) zahrnul do gameplaye fyziku. to jen tak rychle z hlavy.
  • Ty si vazne myslis,ze tyto zmeny (pokud je to pravda) jsou za ucelem zvyseni prodeje? Zrovna Valve s jejich HL to opravdu nepotrebuji.
    A ze o hru ztratis zajem na zaklade nejakeho kecu ,co nekdo placnul na internetu ,kdy ani nevis jestli to je nebo neni pravda a ani nevis jaka hra vlastne bude,tak na to se fakt da rict jedine: Dmnce.
  • Očekávání čeho? Když všechno drží v tajnosti? Tohle není Mafie 2.
  • Prodejnost nejde ruku v ruce s kvalitou *3*
  • Amylee.Anderson
    U článku jsem se zasmála, ale jestli to je pravda, tak budu spíš brečet. Věřim, že to Valve udělá dobře a naprosto změnit to, co HL dělá HL mi nezní jako "dobře".
  • Tak u mě také nepatří Half Life 2 do síně slávy a to jsem ho hrál samozřejmě hned po vydání. Těžko říct, ta hra mě nedokázala pohltit mojí vyžadovanou specifickou atmosférou.. V ten rok mě více bavil Far Cry.
  • Amylee.Anderson
    HL*....
  • zakladni otazka je bude to mít multiplayer? protože offline strilecky je neco jako mit sex sam se sebou. kdybych chtel hrat rpg tak radši sahnu po plonohodnotnym rpg, osobne tyhle mixy zanru nemam rad
  • Mahcake
    Omlouvám se předem všem Valve fandům a HF maniakům, ale nechápu co na tom HF vidíte?
    Vždyt je to normální koridorovka s XY loadovacích scén nebo obrazovek, se základním vybavením a počtem zbraní jak v ostatních hrách, akorát dodali Gravity Gun, kterej taky neni nějak zvlášť úžasnej. Nezlobte se na mě, ale i ten příběh stojí za starou bačkoru a nic "revolučního" tahle hra nepřinesla kromě (možná zajímavých) headcrabů a prostředim. Kdyby se tu básnilo např. o Max Paynovi 2, kterej ještě k tomu vyšel o 2 roky dřív, tak ani neceknu, ale ten obrovskej hype okolo HF 3 prostě nechápu a to jsem hrál všechny díly včetně Epizod. Neberte to tak, že na HF nadávám, ale jen nechápu co je na něm tak úžasného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit