Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Half-Life 3 by měl mít otevřený svět a RPG prvky
21.9.2012 | Adam Homola
150 příspěvků
-
Ten otevřený svět mi vůbec nevadí, na jedničce mě vždycky vadilo, kolik je tam zavřených dveří. Dovedete si to představit, kdyby byl v jedničce zpřístupněný celý komplex Black Mesy? Člověk by věděl co má najít ale hledal by mapy, vybíral by cesty kudy půjde, kochal by se prostředím a žasl by na každém kroku jak já při hraní Black Mesy Source. To by se mi líbilo, konečně ze stříleček vytlačit tu trapnou konzolovou lineárnost a dát hráči trochu svobody, možnost výběru cesty.
-
Gabe má dozajista speciální výcvik, jak odolávat i v takovýchto případech *3*
-
Hlavně ať to vyjde v jejich zájmu co nejdříve, neboť se může stát, že ten jejich HL3 nadobro vyšumí, hráčská očekávání a natěšení nevydrží do nekonečna. Krásný příklad byl s Duke Nukem Forever, lidé byli tak do roku 2005 u vytržení kdy to výjde a potom zájem postupně opadal.
Jasně Half Life je určitě silnější značka v novém tisíciletí, ale může se stát ledascos. -
Myslel jsem kvalitativně, ne komerčně samozřejmě. A spojitost se Vsetínem mi fakt uniká :-D
-
Nebylo to tak i se dvojkou? Velká očekávání a pak když hra konečně přišla, tak všechny posadila, lidově řečeno, na pr*el... ? *2* *15*
-
Ano, taky nemám rád když z mé oblíbené střílečky udělaj strategii *5*
-
Tak kdyztak jeste v tomhle stoleti, Valve. Dekuji.
-
COD se vali v zumpe? Jak se muze valet v zumpe neco, co je nejprodavanejsi herni znacka? To muze napsat asi fakt jen nejaky individuum ze Vsetina nebo nevim. *6*
-
já si ten otevřenej svět s určitejma omezeníma představit dokážu. Bylo by pěkný se postupnym řešenim questů dostat zpátky do BLACK MESA!! To bych řičel nadšenim. Stejně jako když sem si před týdnem nainstaloval Black Mesu Source.......se ze mě zas po letech stal gambler, co lezl do pelechu nad ránem )))))
-
Lidi neblázněte Half life 3 je jistě ve vývoji už minimálně 2 roky, trvá to tak dlouho protože první i druhej Half Life přinesly něco revolučního, první je revoluční sám o sobě a dvojka přinesla hrátky s fyzikou jaké jsme do té doby nikde neviděly... Teď se chystá trojka která má za úkol tu laťku posunout ještě o kus výš a nepochybuju o tom že v HL3 nebude chybět ani ta dokonalá portálová technologie z lodi Borealis... Představte si portal gun v kombinaci s modrou Grav. Gun a technologií na hrátky s gravitací (inversion) uprostřed vražedné fauny a flóry planety Xen...
-
Ten artwork je už z doby HL2. *1*
-
docela zajimavej pristup, vzit značku a udelat z toho neco uplne jineho. komunita bude urcite vdecna. taky hezkej akcni postoj na tom obrazku a splichanec od krvi na tvari, to je dneska moderni *11*
-
Tj....a dopadne to jak s dvojkou když unikla beta ...musely dělat celou hru v podstatě od znova....to radši nebudu nic vědět než čekat ještě dýl
-
co tak uniest sefa valve, napichat donho drogy pravdy a klast jednu otazku za druhou?
inak aby bol HL3 ako borderland, nad tym radsej neuvazovat. zabijat v jednom kuse spawnujuce sa NPC to mi k HL neladi. -
Taky bych radši Diablem 3.
-
Staci prestat kupovat hry na steame aby Valve nemalo prachy a urcite nieco oznamia *15*
-
Proboha, jen to ne... *8* *13*
-
ani nahodou rpg prvy, nejake male nezaskodia ako vylepsenie zbrane ale nic ine, tak isto aj otvoreny svet..tiez somarina, tam ide o pribeh cize na to treba linearny dej zo skriptami,aby bol oceleny zazitok, a nerobit z cistej fps hry s logickymi hadankami ,nejaky skyrim omg ...
aby cely HL neskoncil jak duke nukem , 10rokov vyroby a prd z toho, hanba
skor sa dockame half life 3 od moderov nez od valve -
To ano, klidně by mohla být hra z toho světa z jiným hrdinou. Ale HL3 bych si více představoval jako nástupce jedničky a dvojky, ve stejném stylu. :-)
Ale je jasné že když to tak trvá tak Valve chystá něco velkého, a otevřené RPG by odpovídalo takové době vývoje, ale nikdy by mě to u Valve nenapadlo. -
Ono cita sa to pekne ale obavam sa ze by aj Source Engine musel ist o trochu viac vyssie. Z toho co som sa naucil pri Hammer editore viem ze terajsi Source nedokaze velke mnozstvo objektov a modelov vykreslit. A pri otvorenom svete ten limit by musel ist cez dvoj, mozno trojnasobok.