Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Half-Life 3 by měl mít otevřený svět a RPG prvky
21.9.2012 | Adam Homola
150 příspěvků
-
Podle mě pro ně není Half Life zas až tak moc výnosný byznys, tak jsou asi spíš opatrný a vyčkávají.
-
Spousta lidí zase nechápe adorování moderních Gears of War klonů od Bioware.
-
A kdo říká že na tom dělají šest let? Podle toho jak to ve Valve funguje tak na tom může v jednu dobu někdo dělat a další rok nemusí. Nemají deadline a ví že lidé budou mít zájem stejně.
-
Jsem samozřejmě také zastáncem toho, že hra by se měla vydávat, až když je opravdu hotová, ale to přepálené adorování Valve nechápu. Šest let dělat na konceptu hry?? Ne, to mi opravdu nepřipadá jako brainstorming géniů, z kterého posléze vyleze nejlepší hra všech dob. Spíš to na mě působí, jakoby se někdo hodně dlouhou dobu dloubal v rypáku a přitom byl tajemnej jak hrad v Karpatech. *3* ...
-
Takže dle tvé logiky je CoD vlastně s drtivou převahou ta nejkvalitnější herní serie za posledních řekněmě 5 let? Protože kvalita přece prodava ne? *1*
-
Cod nepatri mezi kvalitni fps uz poslednich par dilu.Vazne nechapu,jak nekdo muze tuhle zdimacku penez a nastavovanou kasi kazdym rokem obhajovat jako kvalitni.
A mozna te to prekvapi,ale kvalita v dnesni dobe neni jedine a ani hlavni meritko,urcujici komercni uspech daneho produktu.Bohuzel.
Pokud to nevidis,tak je mi te docela lito *3* -
Ježišmarja dnes se ze všeho dělá RPG. Poctivou FPS už dnes člověk nenajde
-
Hral jsem vsechny. *3* Ale jinak sorry, ze tu s tebou - jakozto clovekem, ktery stopro nenavidi COD uz jen z duvodu, ze ho nenavidi vetsina, tak proc se k ni nepridat ze - nebudu sahodlouze diskutovat proc je ci neni COD dobra/spatna serie. Na to zrovna neni cas ani nalada.
-
Tak jelikož mají ty své statistiky, tak tam určitě bude něco z nejhranějších her. Třeba farmení a itemy na zlepšení individuálních vlastností postavy, heh *1* No, dalo by se nad tím vším hezky přemýšlet, hlavně ať to dopadne dobře, přece jen většina titulů s číslem 3 nedopadá dobře. :)
-
Tak tunel to rozhodně nebyl, tunel si představuji jako metro mapa v BF3 např. A né že se na takovém malém kousku mapy z hl ZTRATÍTE *3* *4*
-
me by se libil half life jako sims, kde bych mohla chovat zviřátka *14*
-
ja pamatuju jak jsem v hl2 ridil auto, mohli by z tretiho dilu udelat zavodni hru neco jako need for speed a mohlo by to bít mmo.
-
Holt nezaťal drápky, no. Se stává *4* .
Já považuju HL 2 za dost možná nejlepší FPS všech dob hlavně pro:
1) pocit z pohybu a střelby (hodně subjektivní kritérium, uznávám)
2) optimálně dávkovanou akci, čímž myslím "rozměry" přestřelek, pauzy mezi nima, zkrátka takovou nějakou "flow" a tempo hry. Těžko to nějak líp vysvětlím *4*
3) naprosto nevídanou atmosféru, intenzivní a naprosto bezprostřední, což je dáno osobní "investicí" hráče, která je zase umožněná tím, že Gordon nemluví a není nikdy nikde vidět. Cokoliv se děje, se děje tobě, ne nějakýmu panákovi z pixelů a ty sám si do hry domýšlíš Gordonovu pravděpodobnou reakci, podle svýho vlastního založení. Můj oblíbenej příklad jsou neustálý narážky postav HL univerza na to, že Freeman je především vědec. O tomhle by se dalo vykládat strašně dlouho, což nemám v úmyslu, takže to uzavřu s tím, že právě tohle je IMO právě to, co dělá HL tak zatraceně výjimečným. Ano, zkoušeli to i jiní, ale pouze a jedině Valve umí hru vyprávět takovýmhle způsobem (viz ten fail v Crysis 2).
Takže to je na něm podle mě tak úžasného, když ses teda ptal *5*. Smršť mínusů jako obvykle nechápu... -
To neni High Five.
-
Half-life se soubojovou hratelností Rage? oujé, to bych si nechal líbit!
-
nechápu kdo ti dáva ty pluska asi ty sám
-
asi
-
Řiká člověk co má v nicku cod *1*
-
Jen ať nechvátají, ať si s tím pořádně hrajou, není kam spěchat. Stejně se čeká na novou generaci konzolí (*7*), tak mají svůj čas a můžou náš HL pořádně vymazlit. Co se týče nových prvků, tak je mi to celkem jedno, rád se nechám překvapit, ale do něčeho radikálního by se radši pouštět neměli. Gabeovi věřím a už teď se nemůžu dočkat... ale hlavně bych prosil aby v dalším díle rozvinuli a více odůvodnili vztah Black Mesa research x Aperture Science a konečně aby jsme se dozvěděli něco pořádnýho o G-Manovi ;)
-
nechápu kdo ti dáva ty pluska asi valve droni