Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: Half-Life 3 by měl mít otevřený svět a RPG prvky
21.9.2012 | Adam Homola
150 příspěvků
-
Já bych bral spíš bral radikálnější změnu prostředí,třeba Antarktida,než změnu herních mechanismů.
-
Zase otevřený svět na způsob Stalkera by nemusel být špatný.
-
Je všeobecně známá věc, že Freeman mluvit umí. Ale pokaždý, než něco řekne, tak mu někdo skočí do řeči.
-
Řeknou, že to je Half Life 3.
Jaký lepší představení si prosím tě dokážeš představit? -
Raději si počkám na pecku, než na něco za co se vyvojáři stydí.
-
protože musej hru nejak predstavit a co by rekli? ze je to fps? to by nikoho nezajimalo ale kdyz se rekne rpg prvky a otevreny svet tak se to bude lip prodavat
-
Drž pysk diletante, Guild Wars 2 je nejlepší hra všech dob!
-
Ano, z jistého pohledu je to logické. Ano, mezi HL1 a HL2 byl jasné vidět posun nahoru v mechanikách atd., takže není nelogické ho očekávat i od přechodu HL2 na HL3.
Na druhou stranu, proč by se s tím sakra s*ali? Vždyť jim bude stačit vydat HL2 v lepší grafice a pokračováním příběhu, pojmenovat to Half Life 3 a hotovo. Každej, kdo se byť jen pokusí naznačit, že to není nejlepší hra všech dob bude upálen, zabit a zničet milionem ValveDronů.
Tak proč se sakra snažit posouvat sérii nějak výš? -
mas muj bod:) na legenarni Freemanovu ukecanost jsem malem zapomel.)
-
No dobre, nebyl to malej tunylek, ale i tim autickem si vzdycky jel z bodu A do bodu B ... byl to myslama proste dost sirokej tunylek a tak bych si predstavoval i 3ku ...
-
ono i o crysis by se dalo rict ze je to koridor, half life 2 byl misty docela otevreny
-
To by me zajmalo kde na tohle kdo prisel. Protoze by to uplne skazilo to co byl HL doposud a ani nemyslim ze by se timhle smerem melo Valve potrebu vydavat. Freeman by se musel naucit mluvit a to je stejne nerealne jako ze by to bylo otevrene a RPG.
-
ja bych to spíš videl na strilecku s adventurnimi prvky (treba interakce s pocitaci, sem tam nejaky puzzle a pod.). Ale chapu ze marketingove je zajimave tam dat rpg prvky a otevreny svet protože to prodava. Ze to uz nebude mit z half lifem nic společného je druha vec.
Ja osobne stratil zajem prave ted. Je dost her a mainstreamovy sedy prumer me nezajima. Nemusim o hre nic dalsiho vedet, staci mi ze vim jakou linii si vytyčili - max. zisky za každou cenu. -
Na jednu stranu je fajn, že Valve (jako jedni z mála) svým hrám opravdu věnují péči a vydají je až když ví, že jsou naprosto vymazlené. Na druhou stranu je to čekání nesnesitelné :) Každopádně si klidně ještě pár let počkám než aby Half vycházel každý rok a skončil v žumpě, kde se válí třeba cod.
No a co se týká těch nových "informací". Těžko říct, co si o tom myslet. Otevřený svět si v Half-life vůbec nedovedu představit. Valve však rozhodně ví co dělá, a i pokud by se to potvrdilo, nepochybuju, že ta hra bude pecka. -
nevěřím tomu. kdyby to byla pravda, tak by to bylo pěkně na prd, half life je jediný druh koridoru, který mám rád, na rozdíl od většiny koridorů tam člověk musí aspoň chvilkama přemýšlet
-
Mě by se nahodou rpg systém líbil v HL a to je HL moje nejoblíbenější série ,rpg prvky ničemu neuškodí
-
Jen tunel to nebyl, byly to i vesnice, baraky, Citadela ...
-
Jen tunel to nebyl, byly to i vesnice, baraky, Citadela ...
-
Half life značka stojí na tom, že je stále stejná a je to super, když tam daj tyhle kraviny, bude to úplně něco jiného a podělaj to....
-
Takovejch spekulací a "duvěryhodnejch" zdrojů už bylo...