Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomix
    Název nechť si us vyžírka vetkne v řiť. Lidi půjdou za tvůrcem, ne za překupnickym molochem. Snad...
  • victor
    Tohle ale nebude český středověk. Do Velké války černochy dát museli , aby se pak za čtyřicet let mohli po právu dožadovat lidských práv a za šestadevadesát žádat na Vávrovi přítomnost v družině Prokopa Holého ....
  • langustyn
    btw GTA taky vydává Take 2 :) a beztak ty jména ještě změní...
  • no tak nam velke studio pohrbilo další značku
  • davidBray
    jen by se to nejmenovalo Mafia, ale název s*re pes
  • davidBray
    mám moc rád takový mudrlanty :) ale Máňa řikala, že to není směrodatný ... asi tak
  • ... The Godfather II (Electronic Arts)? *7*
  • tomix
    Další Mafii by měl dělat původní tým (hlavně scénárista) a přes Kickstarter. Pak by to zas byla pecka s pořádnym příběhem, hratelností a hlavně solidní hrací dobou.
  • Doufám, že tomu přizpůsobí i dabing

http://www.youtube.com/watch?v=dO2uAKwhB0Q
  • *15* ... kdepák. Černochy si nechávali ve státech, aby měly bílé ženy zábavu a do masomlejnku války odjížděli jen bílí...
  • when I am standing on my head
    you are crazy smiling
    now we don't have it, we are mad
    go round this speedy romance
  • To je jednoduché. Nejdříve to 3 roky vedl slavný a nejlepší Dupas, který dělal tu nejlepší hru všech dob (měl na to potřebné zkušenosti a lídry kteří mu lezli do prdelky kde jen mohli). Samotný Dupase se svými x-letými zkušenostmi a dokončením různých sportovních manažerů se tak mohl vší silou vrhnout na svou vysněnou hru.

No jak to dopadlo asi nemá cenu rozepisovat, po 3 letech přiletěl boss s améru a udělal čistku pač to co tu vznikalo se hrou snad ani nedalo nazvat

Takže se vše vzalo a vyhodilo a začalo se znova, no a za chvíli to už bude skoro rok (3+1) co se to dělá jakože v USA no a jak myslíte, že to vypadá. Kdo mohl utekl a kdo nic neumí zůstává, aby dál sosal co to dá.

Takže už nyní mohu z klidem prohlásit že jestli někdy MIII vyjde, tak to bude jeden veliký obrovský průšvih a já už budu hodně starý dědula.
  • Já doufal, že MAFIA III se bude odehrávat v New Yorku v sedmdesátých letech. Snil jsem, že tam budu jezdit se starými americkými auty, poslouchat hudbu ze sedmdesátek a budu se usměvavě dívat na rozestavěné World Trade Center. *13*
  • Dan Bárta? *1*
  • XorxoxTalarius
    No zas bych to s tim sekani pribehu neprehanel ;)
  • To je tak ,kdyz se nechá nadějný český studio se spoustou skvělích her koupit komerční sra*kou ,jakou 2K je a pak si nechá do všeho kecat. Ve finále jsou plány na výbornou hru tu tam a vznikne tuctová milionkrát ořezaná hovadina. Kdyby se do hry dalo všechno co mělo, tak věřím,že byla dobrá jako jednička . Ani se nedivím,že Bárta po tomhle utekl pryč. Možná se pletu ,ale takhle mi to přijde :)
  • XorxoxTalarius
    No ale kdo rika ze budes hrat za vsechny tri charaktery :)
  • čéče ty jsi hodně mimo - Shigor upravil pár hlášek a přeložil hru do češtiny z obsahem hry jako takovým nemá nic společného ty joudo. A co se týká překladu do češtiny tak dodnes drtivá většina kritizuje to jak je to celé sprosté .. což tomu dodal právě Shigor. Asi tak.
  • nedělá, protože tam má "(anonym)" *5*
  • Díky za příspěvek. Mě dvojka zklamala částečně zasazením (jsem na starší období), ale především tak nějak rychlým průjezdem dějem, a mrtvo okolo. Že to bylo osekané se dalo uhádnout z postupného vydávání DLCček ( *16*).

A jak píšeš, opravdu se hodně osekávalo. Takže děj sice dává smysl, ale je hrozně "letem světem".

Mafii II bych jako dobrou hru vnímal, kdyby:
    a) neexistovala jednička, která nastavila laťku hodně vysoko
    b) bych ji nekupoval v předprodeji, ale až po roce se vším vyřezaným obsahem za jednu cenu

Každopádně Mafia II mě definitivně naučila 2 věci - nic moc nečekat a hry kupovat až po DLCčkách a patchích ve slevách (Mass Effecte III, a Rome II těšte se... *3*)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit