Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • victor
    A třeba se vrací z třetí světové ;))))
  • Jason_dinAlt
    Asi by bylo pro některé z nás (včetně mě) lepší začít číst jen recenze již hotových her a pokusit se ignorovat veškeré informace o hrách, které jsou teprve ve fázi vývoje. Pak by odpadla fáze "těšení" a následné časté "zklamání". Rovnou by si člověk mohl koupit a zahrát večer hru o které se ráno dozvěděl z recenze.
  • davidBray
    to už spíš korea
  • Počkej aby tou válkou nebyl Vietnam
  • Klíčové pro to, zda se mi zasazení líbí je to, z jaké války se Franklin vrací. Pokud z té "velké", tak dobré. 20-30. léta, prohibice, stařické stroje, blíže k původní Mafii. To beru *5*

Pokud z té druhé války, tak tam místo zlatého věku budou kožený křiváky, jeansy, rock and roll , přeboostovaný auta a odbory - celkově nezajímavá atmosféra "trochu staršího GTA" jako v Mafii II. To bych opravdu nerad *13*
  • Takže jediný na co můžeme čekat je, o čem se bude mlít zítra v další "novince" ...
  • Studia nikdy neměla tolik peněz, nikdy neměla tolik programátorů a nevím čeho a přesto mám posledí dobou pocit, že se furt jenom mele, mele, mele, pak možná přijde nějaká beta a zase se jenom mele. Ale pořádné hry nikde, sakra život je krátký, furt jenom čekat a poslouchat všemožné PR kecy, vychloubačné rozhovory, obrázky, tweety, spekulace a miliony tun dalších nesmyslů ... zzzzzzzzzzzzzzzz jsem z toho nějaký otrávený a když už konečně nějaká hra má brzy být a vypadá konečně na dobrou pařbu (Zklínač 3), tak se zase odsune kvůli x dalších trapným důvodům .... Mafia 3 je už x let ve stádiu mletí a spekulací, nic nového pod sluncem.
  • victor
    Konečně by z toho mohla být skutečná open world hra . S časovým zasazením to tak jisté nebude (Konečně by mohla alespoň v části hry prorazit aktuálnější podoba Tonyho Montany a mohli by se už poučit z důvodů neúspěchu Cartelu .).... předpokládám že tím opustí české luhy a háje a snad už si tak ani nebude konkurovat s GTA aby ji dodatečně zase vydavatel ořezával ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit