Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak určitě - http://www.archives.gov/education/lessons/369th-infantry/images/arriving-home.gif
  • tak tak .. pochybuju, že z první ...tam černoši určitě neválčili
  • mě to napadlo, děláš jen ostudu tady tomu nicku :)
  • Mart9
    No jasně, uvidíme, co bude za info a jak se hra bude vyvíjet. Ale chtěl jsem tím říct, že po jedničce jsem se na dvojku hrozně těšil. Na trojku už se ale "těším" jako na každou jinou sledovanou hru.
  • Mart9
    A příběh znáš? Jak by to dopadlo bez osekání? :)
  • kurde... to mě teda nenapadlo ..... no to jsou volové v tom Take-Two *2* ..to je takovej problém použít jiný jména? minimálně, aby ani jeden se nejmenoval stejně ?
  • hznk89
    Tak já už bych je rovnou pojmenoval Franklin, Trevor a Michael
  • slavek.skara
    Jo děkujme Shigorovy za mistrovský zásah. Díky němu ta hra dopadla jak dopadla (v dobrém myšleno protože on děj více méně zachránil)
  • Já třeba chápu, že hra mohla být ještě mnohem lepší, ale i tak se mi dvojka hodně líbila. Bral jsem ji jako trochu jiný styl hry, který je víc lineárnější a zas tak moc mi to nevadilo, protože i to málo, co z původního plánu zbylo, bylo udělané skvěle.
  • slavek.skara
    No...asi to bude znít jako klišé, ale jsem jeden s těch šťastlivců co na Mafii 2 dělal (nešťastlivců :) ) a protože znám původní scénář a co mělo být a nakonec co s toho zbylo tak více méně vše . Nejvíce mě zklamalo že osekali rozhodování (více méně jediné co zbylo bylo kam se schováš v posledních misii kde tě hledali) , mrtvé ulice (sub questy tenkrát naplánované) takové ty detaily jako pouliční boj a hlavně ...osekaný příběh na kost.

Jedničku jsem jako hru miloval a milovat budu patří dle mého do pokladny České herní scény stejně jako pár dalších skvostů :)
  • Jason_dinAlt
    U mě teda národnost autorů má minimálni, ne-li nulovou, váhu při rozhodování, zda hru koupit nebo ne. Spíše koukám na hratelnost, možnosti opakovaného hraní a pochopitlně na cenu.
  • Mart9
    V téhle době těžko. Co se ti nelíbilo na dvojce? Podle mě to byla super hra.
  • Mart9
    S přesunem do amerických pracek pro mě značka Mafia ztratila jakýkoliv punc výjimečnosti. Trojka už bude hra jako každá jiná.
  • No nevím, ale z popisu to vypadá na kopii GTA V, trošku řízlou s Mafií 2. No, uvidíme co to bude.
  • Taky jsem si na ní potom vzpomněl jak jsem na to napsal.
  • Nepochybuju o tom, že to bude dobrá hra, ale také nepochybuju o tom, že bude ještě více zjednodušena. Mafie 1 v novém vzhledu se určitě konat nebude.

Umístění mě nijak neohromilo. Mně příjdou jižní státy USA tak nějak nudné a raději mám státy východního pobřeží.
  • tak tak hra se odehrává v blízké budoucnosti a přijede s Krymu
  • slavek.skara
    Snad dopadne lépe než dvojka a dá návrat lesku a slávě jak kdysi příchod jedničky.. to je mé přání.
  • Jedná se o klonové války. Hra se bude odehrávat na Endoru
  • Potom, co jsem to napsal jsem se taky vyděsil, že by třeba Korea, nedejbože Vietnam. Tím by pro mě byla Mafia III mrtvá. Zlatá éra gangsterů byla prohibice. Pokud to má být 50.+ léta, tak to může být pro mě za mě třeba ruská mafie v Karlových Varech, nebo triády, atmosféry Mafie I to nedosáhne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit