Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: nový Xbox bude vyžadovat stálé připojení k internetu
6.2.2013 | Petr Poláček
139 příspěvků
-
*15* *15* *15* *15*
-
To je otázka... Každá konzole má něco. Já mám PS3 a jsem max. spokojen. PS3 má Blue-Ray což je velká výhoda. PS3 má lepší tituly a zároveň je jich mnohem více než na Xboxu. V Americe je rozšířen Xbox a v ČR PS3. Aspoň to takhle bylo podle posledního sčítání...
-
Tak to jsme na tom úplně stejně ;-) christmas, spring a summer sale jsou pro mě a mou peněženku nejhorší období :D a s tím studentským životem taky souhlasím. Hlavně v dnešní době když vidím jak se to složitě instaluje, crackuje, patchuje. Zakazovat aplikace ve firewallu atd, tak to už to koupení je fakt jednodušší.
-
Sice s ním nesouhlasím, ale zkus si znova přečíst jeho komentář, protože ho asi úplně nechápeš
-
Ok... tak dík a sory za vyvolání válečného konfliktu... *2*
-
tak tohle je fakt řešení :D :D
hele, když se mi něco nelíbí - hra, tak ji přece nehraju. Tím, že ji ukradneš dáváš akorát tak najevo, že to hrát chceš, ale nechceš za to platit = zlej pirát :D
že já se do těchto diskuzí vůbec pouštím -
Ale nedojde, oni to zase vse svali na ty zle piraty, aniz by se zamysleli, jeslti nekde neudelali chybu.
-
sony a poucilo? a proto udelalo uspesnou Vitu akorat ze si to nkdo nekupuje *1*
-
ty jsi proste FRýKůlín
-
Ver ze na PC si ten Skyrim taky zahrajes bez internetu a dokonce zadarmo *1* to je chyba distributora ne platformy
-
A navic jen to co usetrim na cene par her mi ten upgrade zaplati a narozivy hrac i ten cely PC kazda hra je o 300-500,- drazsi
-
Ja, ocividne se te to dotklo, promin ... Bééééé
-
gurujoe.sk
-
NO nevím, kdo říkal, že hráči a majitelé Xboxu jsou socky a ovce.......
-
To ale neznamená že PS3 má málo taháků
-
Mozna te to prekvapi, ale kazdeho bavi jine hry.
-
Hmmm, to je hodně pěkný. Kldině bych si takle dokázal představit novej DualShock.
-
Kdyz budes pocitat zivotnost generace konzoli 6 let, myslim ze upgrade kompu 1x za 3 roky je celkem dostacujici, takze bys udelal jeden upgrade na generaci konzoli. To ze konzole jsou porad stejne je dvousecna zbran, ze zacatku je to super, ale jak konzole starne, tak na PC porad vic a vic ztraci, sam to vidim na sve PS3, ze zacatku jsem si z grafiky her na ni sednul na zadek, ale posledni cca 4 roky uz je videt jak je vykonem a grafikou proti PC zastarala, v soucasne dobe uz opravdu vyrazne a ty s tim nemuzes delat nic jineho, nez pockat na dalsi generaci, protoze sam ji upgradovat nemuzes a de fakto stravis pul generace konzole hranim her v podprumerne grafice
-
Vazne me udivuje, jak nekteri tuhle pohadku porad papouskuji, pricemz tohle uz davno neplati.
Ja si napriklad se soucasnou koniguraci PC vystacil po celou dobu od uvedeni soucasne generace konzolli a zahral jsem si vse co jsem chtel a snad az na hry jako metro a crysis jsem si zahral vse i v plne vizualni krase. -
,...Xbox mi vyhovuje a nič meniť nebudem, on line non stop mi nevadí - nakoľko už nedokážem hrať hry bez toho, aby som s niekým kecal, alebo aby som hral len tak, off line, proste som si zvykol byť v nejakej komunite, stále on line a stále in,..:)