Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas se vším, ale co se týče cen na konzolích... dají se opětovně prodat do bazaru, nehledě na to, že si nebudeš kupovat hry nové, ale jen z bazáče. To je prostě cash saver jako sviňa.
  • Neries, clanok on ovom xboxe alamky hovoria o starej PS3
  • Koukám, že když píšu rychle a bez kontroly dám odeslat, tak píšu jako naprostej žalud *15*

P.S: "Příspěvek obsahuje zakázané slovo reta*d" - WTF redakce?
  • aneb: chceš do MS klubu? tak zavři hubu a nastav řiť :)
  • Už několikrátj jsem si chtěl koupit Xbox, hlavně kvůli Halo Univerzu a fajn her, které na PC prostě nejsou. Ale tohle mě vždycky spolehlivě odradilo. PS3 má zase málo taháků, takže jsem si koupi konzole vždycky rozmyslel a zůstal u PC *15*
  • no a jak vlastne pravne funguje treba situace ze vasnivy hrac zemre a jeho celozivotni sbirka her za niz dal nemale penize se nachazi na stemu...by meli pozustali zdedit ne? kdyz by po nem zustali hry v krabici muzou je pozustali klidne spenezit ale takhle? Vim ze se to resilo ohledne iTunes kdy rozsahla sbirka pisnicek za nemaly peniz nalezi dedicum tam soud rozhodl jasne ale u her?
  • ale naděláš. Už jenom tím, že to nekoupíš, když se ti to nelíbí. A jde tady přece o peníze. Nebo snad ne?
  • Spíš bych řešil, že když MUSÍM být online jestli se bude platit LIVE? Protože mi to príjde dost pokrytecký CHCEŠ HRAT NAŠE HRY???? BUĎ ONLINE!! CHCEŠ HRAT MULTIPLAYER??? ZAPLAŤ!!
  • bohuzel, hlavni vyhoda konzoli, tedy jednoduchost a blbuvzdornost, pomalu mizi tim jak se funkcemi vic a vic blizi k PC a zeslozituji, argument pohodlne hrani na velke obrazovce uz je taky pomalu pase, kdyz uz ma skoro kazdy doma nejaky ten 20"+ monitor, ktery navic bezi ve vyssim rozliseni nez televize a co se tyka cenove vyhodnosti, za tech 12-14k co bude stat pri launchi clovek poridi za dnesni ceny slusny upgrade kompu, ne li rovnou novy pocitac, navic do toho musi zapocitat i hry, ktere jsou na konzolich jednou tak drahe
  • smejki
    čoveče, já bych byl i ochotnej zaplatit nějaký drobný za to, abych svou knihovnu na steamu trochu vymet. *1*
  • Já jako student taky pirátil, ale od té doby, co pracuji, si hry zásadně kupuju. Většinou počkám tak půl roku od data vydání (hra je pořádně opatchovaná a navíc za poloviční cenu) nebo čekám na Steam výprodeje, příp. si kupuju jen klíče. Občas ale koupím hru i za plnou cenu v den vydání jako třeba oba Left 4 Dead, Dragon Age, Diablo 3 nebo Aliens: Colonial Marines.
  • Ronox
    No já to už mám naopak. Dřív jsem warezil PC. Diablo 2, Gunman Chronicles atd. Pak jsem začal dostávat hry, takže fakt jen pecky a od doby, kdy jsem začal makat tak např. na steamu kupuju jen pro tu podporu. Hry, který už jsem dřív dohrál, teď na ně usedá virtuální prach, ale když je sucho herní, tak to vždycky přijde vhod.
  • Co bych za to dal, mít tenhle luxus na PC scéně. Na Steamu mám cca 180 her, některé mám prolezené a dohrané skrz na skrz, některých bych se nejraději zbavil. Co bych dal za to je střelit do bazaru a dostat nějakou kačku zpět! Dneska si už člověk dobře rozmýšlí, co si koupí za hru. Všude Steam, Origin, UPlay, Battle.Net, Account nebo Online only... a podobné srajdy, co znemožňují hru prodat :(
  • Ronox
    Já díky facebooku sehnal mnoho práce. Díky němu jsem si vydělal nějakej ten peníz a v konečným výsledku jsem rád, že tam jsem. Sic tam funguju jen pracovně, ale i tak pokud nejsi 13ka která tam spammuje kvízy, kterej friend jí miluje, tak z toho můžeš díky určitým skupinám ještě vydělat.
  • Psalo se tu že pujde jenom jedna hra na jednu konzoli. To tím myslel. Sony tak chce zamezit bazarovému prodeji
  • Ronox
    Já tomu bazaru nerozumím. Kupuju podle sebe hry, který mi připadaj supr a nechávám si je ve sbírce. To, že bych je přeprodal dál, tak nadtím vůbec neuvažuju. Vím, jak se jeden čas hrozně řešilo jestli půjde trade na steamu. Já bych se achievů a možnosti si to zahrát kdykoliv, kdy dostanu chuť na nějakej titul na který si vzpomenu nezbavil prostě. To Vážně lidí neumí chytře rozprostřít svoje finance a kupovat si ty hry postupně?
  • To je mi jasny, ale pokud by obe hlavni konzole bazarovemu prodeji opravdu branily, tak s tim nic hraci nenadelaji a bud na to pristoupi, nebo si novou konzoli neporidi.
  • Vítej v našem PC světě (a ne, newarezuju).
  • Jestli ty blejes na net o sobe vsechno, to je tvoje vec, ale netvrd tohle i o ostatnich *3*
  • Beztak hi-tech konzolim zvoni umiracek casual hracum bude stacit Androjdi konzole za par dolaru (nebo TV co to uz bde mit zabudovane v sobe) + hry do 9USD a hardcore hraci zustanou na PC kde digitalni distrbuce rok od roku rapidne roste mozna tomu nastavajici generace xboxu a ps4 tak tak uniknou a zoufale se budou placat dal, ale dalsi generace dopadne jak PSP vita neli hur

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit