Přejít na výpis diskuzí
Spekulace: nový Xbox má problémy s výrobou, hrozí odklad
6.9.2012 | Adam Homola
93 příspěvků
-
nevite co je lepsi pro mne asi ps3 xbox je taky dobrej ale hry na nej stoji prece jen moc *6* *16* *2*
-
Ve Forze šlo vždycky hlavně o nastavování auta. Tím se získávalo spousta vteřin na kolo. A tak jak jsi to popsal, jezdím vždycky a no problem. Volant a rozum do hrsdti a budeš jezdit výborné časy. Chce to spoustu trpělivosti a testování.
-
PResne tak!!!! zhrnuté v jednej vete....
-
reaguji na pablba labradora.
Sem PCčkář, prodal jsem PC (málo časy na piplání PC) koupil Xbox a každej den si po práci hodinku zalebedim u nějaký hry... Pro člověka jako jsem já je konzole ideální.. -
Slepa ulicka ? Zacina to vypadat ,ze diky novymu MGS ,Last of Us a Halo 4 se z te "slepe ulicky" stava ulice velka a siroka jak kr*va a urcite ne slepa *4* .
-
Hráč zůstane hráčem a je jedno, na čem hraje. Jenom blb s komplexem ze sebe dělá nějakou nadřazenou elitu.
-
Řekl bych, že nejvíc ho asi bavilo Gran Turismo a nebo Heavy Rain.
-
Sám jsi slepá ulička *1*
-
neřekl bych ty hov a do nikdo tu nepíše o ps4 takže ta vyhrává a jsem zastánce kvality xbox me nezajímá ten je zatracenej pro mě a pc využívám jen na net nic víc
-
Mně by teda zajímalo jaký hry ty vychvaluješ na pc? Když takový gamesy z xka popliveš. Co pořád všichni máte s tím křeslem *1* *1* ?
-
U mě si to xbox posral tím svým PRODem, kdyby mně po 3 letech neodešel do věčných lovišt tak ho vychvaluji dodnes, proto bych sáhl spíš po ps3. Ale je to už pár let, situace se mohla změnit.
-
Kdyby se na trhu objevila nova verze Amigy, tak ji okamzite kupuju *5*
-
jedna z mála firem která dneska umí udělat pořádnou hru na kterou bych se ještě těšil. Jestli ten s...t nejsi spíš ty:)
-
irdzi@tiscali.cz : mam doma ps3, ale planuju koupit i xbox360. Hlavne kvuli cele serii Halo a Gears of War - to jsou hry, o kterych jsem zatim jen cetl a dival se na videa, ale bohuzel jsem nemel moznost si je ani chvili vyzkouset. Uz se tesim jak si je zaparim.
-
60 GB verze ps3 umi prehravat i PS2 tituly - mam tuhle verzi doma, ale uprimne rikam, ze jsem to vyuzil asi 2x abych zkusil jestli to opravdu jde. Momentalne je tolik novych her, ktery stoji za to si zahrat, ze by pro me byla ztrata casu hrat na ps3 stary hry z ps2.
-
Mne se docela casto kousne ps3 pri hrani Saboteura. Skoro pokazde kdyz to hraju dele nez hodinu v kuse. Ale u jinych her se mi to nestalo ani jednou.
-
Hele jsou lidi ,kteří píšou že se jim to nestává - nemám problém tomu věřit.Nicméně počet lidí,kterým se to stává naprosto běžně je opravdu hodně,toto jsem nepsal jako nějaký fanoušek xboxu.Jedná se o naprosto běžnou věc o které se píše často na forech. Mám ps3 cca 7 měsíců a tyto problémy jsou na denním pořádku. Kamoš mi jednou říkal že se mu to dovede seknout i 5x-8x za den ,hraje ale opravdu často.. Niméně má starší model fat 80GB,myslím že 3 roky starý. druhý kámoš naprosto otevřeně říká že kousnutí ps3 je každodenní záležitost.Ale ono stačí na toto téma zagooglovat a mylsím že je odpověď jednoznačná.Stabilita ps3 je prostě proti xboxu opravdu horší,není to žádný blud který jsem si vymyslel.
-
Konzole jsou mrtvý, slepá ulička
-
Nebo vyjde driv na PC... no vlastne ne vzdyt to dela Rockshit *11*
-
on si to spletl s konzoli, ale ta je za zenitem uz rok po vydani takze dnes vsechny co jsou nalesteny novy v regalech